Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 02-06-09, 10:05   #2446
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:
Originally Posted by METEORSHOP View Post
care-s legile in UE?
Mi se pare ca U.E. pune un M in fata atunci cand vine vorba de Romania.

Sper sa nu ma insel, dar stiu ca orice kit de tuning (exterior) trebuie omologat de firma producatoare si prezentat R.A.R.-ului.
Am un prieten ce s-a prezenta cu un Logan la R.A.R. ce avea kitul de la Pilot Tuning si odata cu actele masinei ia cerut si factura cu care a achitat tot kitul.

Deci ...

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 10:18   #2447
mas2703

Stage 2

mas2703's Avatar

Pentru modificari substantiale ale masinii trebuie mers la RAR dupa care baietii aia te trimit la Bucuresti(com Voluntari) la Laboratorul de Incercari in Siguranta Rutiera sau la departamentul de OMOLOGARI ARTIZANALE ce apartin de Registrul Auto Roman, unde masina va fi supusa dupa caz la niste teste

pentru detalii (cine vrea sa se apuce de treaba cu schimbat motoare sau sasiuri), puteti suna la Ing. Stanescu - 0213508295; 0751938312
mas2703 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 11:00   #2448
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Talking Re: Cafeneaua Ieşenilor

"Mi se pare ca U.E. pune un M in fata atunci cand vine vorba de Romania. " - prea tare asta cum se zice : Gura pacatosului adevar graieste !!!! ( iar cand vine vorba de zona Moldovei..pune chiar 2de Msa fie de efect ( tuNNing = U.E. + M.M. in fata )
Ideea este ca astia de la RAR pun prea multe intrebari si ridica prea mari probleme....sunt in stare sa-ti ceara sa le demonstrezi si de unde ai avut bani sa-ti cumperi ( ce ti-ai pus pe masina ) nu numai chitantele ...dar fiecare e liber sa faca ce vrea. Iar daca renunti la exterior si te implici mai mult in motoras.....aflati de la mine ca prin 2000 cand ma " taraiam " prin oras cu vechitra aia de Porsche , am fost oprit in trafic de un militian , foarte curios din fire , care m-a oprit pur si simplu ca a vrut sa vada ce motor am sub capota, apoi intrebari de tot felul, despre "ce","cum' si "de unde " ....( el avea un BMW negru 525 D, IS- xx -TMA, cu care venea la munca si chiar patrua cu el , poate-l stie careva,locuia prin Nicolina I ) asa ca ai sanse multe sa ajungi " fortat" la RAR, ....unde mai pui ca intre timp s-au infiintat si patrulele de ARR si Control Trafic. In concluzie, calculele ar fi ...cat te costa toate piesele + montaj si altele , cam tot atata te mai consta si omologarea....daca ai noroc si te incadrezi in standardele impuse de " ei " daca nu..."ghinion". Succes tuturor

P.S. " "...ti-am dat eu voie sa gandesti !?!...executarea !!! "
P.P.S. Este foarte important sa " vrei " sa " vrem " sa-ti doresti si sa ne dorim"....sunt convins ca ...undeva in timp si ..spatiu..situatia se va schimba..poata ca nu azi, maine sau anu care vine...dar va fi bine..asta sigur ...poate n-o sa mai prindem noi...asta e, macar se vor bucura nepotii nostri ...cel mai important e " sa plangem " ....intr-un final " vom primi si noi lapte " ( cine stie cunoaste/intelege )...asa e regimul comunist in care traim !!!!

Last edited by zorro6299; 02-06-09 at 11:10.
zorro6299 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 11:06   #2449
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Din cate am inteles s-ar face si in Iasi ceva de genul asta.. siguranta rutiera si omologari artizanale si astea.. Cel putin asa sustinea cineva din RAR. Dar cine mai stie?
Macar din bun simt sa faca o institutie si in Iasi ca sa nu fii nevoit sa mergi cu masina pana la Bucuresti.. mai ales daca nu ai actele in regula si mai trebuie suita si pe platforma...
Old 02-06-09, 13:56   #2450
METEORSHOP

Stage 3

Aha!!!deci se poate!!!v-ati dezmortit in sfarsit!!!BUN!daca tot am stabilit care's "regulile" nescrise ale jocului in iasi(sau chiar in moldova),hai sa vedem ce putem face ca daca lasam sa se intample in virtutea inertiei,nu mai apucam.daca tot suntem baieti isteti si stam cu tastatura in fata,n-am putea face 1-100-1000 de scrisori la RAR sau la autoritatea competenta sa schimbam ceva???!!!SI AICI INTERVINE PROBLEMA!!!CE'SEAMNA:"CEVA"?veniti cu idei,propuneri,solutii le punem pe hartie,semnam vreo cateva sute-mii si-i bombardam un an,doi NON STOP.CE PARERE AVETI?
METEORSHOP is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 14:26   #2451
crywolf

Stage 5

Ihi .........

PS : Stiu ca posturile asteqa sunt inteerzise, dar acest IHI reprezinta pur si simplu parerea mea. Eu unul m-am linistiti in privinta organizarii de curse legale la Iasi, dapoi sa schimbam legislatia RAR ....... cum spunea careva pe forum, opreste-te si uita-te purin in jur, nu ai iesit din Romania
Old 02-06-09, 14:27   #2452
Bogdan-sbt

Stage 5

Bogdan-sbt's Avatar

Fratilor cat de mult v-ati certa voi sau cat de multe neintelegeri ar fi pe forumul vostru iesean,ca la Botosani nu e la nimeni .Pentru asta va admir
Bogdan-sbt is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 15:57   #2453
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Bogdan-sbt View Post
Fratilor cat de mult v-ati certa voi sau cat de multe neintelegeri ar fi pe forumul vostru iesean,ca la Botosani nu e la nimeni .Pentru asta va admir
Mersi,mersi de aprecieri..uite ca vb in numele tuturor...dar..cine se cearta ???/ cand ??? unde ??? noi ???? cred ca faci confuzie,...noi discutam..schimbam doar ideii si ..uneori parerile-s foarte diferite sau impartite asta e cu totul alta treaba....si cred ca asa si trebuie sa fie , pentru a putea face ceva, pentru a schimba ceva.....dar in nici un caz nu exista cearta intre " noi "...corect.. ????

Sincer,meteoritule, i-mi place entuziasmu tau, starea ta de bine , puterea cu care vrei sa " schimbi " lumea de oameni ca tine este nevoie in orice club, fie "EL" si Crazy , " Old " sau " puternic" , te rogg, te rog, vino in clubul meu " pufffy tuNNNing " , te rogg...e foarte simplu..nu tre' sa vii la nici o intalnire, nu tre" sa scrii pe nici un forum , nik, nici macar masina nu-ti trebuie , esti binevenit cu ideile tale, cu visele si aspiratiile de mai bine ..aaa...totusi ar fi o conditie..UNA singura...sa mananci pufuleti in fiecare zi....

P.S. Speranta moare ultima....desigur impuscata de militieni
P.P.S. Avem valoare !!! Avem " culoare " , dar vrem si locuri de parcare !!!....
Old 02-06-09, 16:17   #2454
roax

Stage 2

roax's Avatar

Abunda de sanatate posturile..........dar e bine asa ca prea multa seriozitate ucide de tot neuronul.
roax is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 17:45   #2455
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

VORBE nu FAPTE
Old 02-06-09, 18:00   #2456
skimpy

Stage 5

skimpy's Avatar

nu era FIX INVERS?
skimpy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 18:09   #2457
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by skimpy View Post
nu era FIX INVERS?
no,no,no..nu " era "... este inca ..dar e " marca inregistrata "roax"...corect ??? ...tu nu stii de gluma mai baiete ????

P.S. Vorba lunga...saracia poporului......si uite inca un ' punct" de topic...si asa crestem cu toti MARI
P.P.S "........... " , adica , puncte, puncte si " " ..sunt marca inregistrata sub Licenta " puffy ', ok..??? , si in plus nu scrie nicieri in " regulamentu de postare a anunturolor" despre vreo limita decenta

Last edited by zorro6299; 02-06-09 at 19:30.
Old 02-06-09, 18:35   #2458
crywolf

Stage 5

ce dreaq ai toate posturile punctate numai de smileys si punte puncte, si ghilimele si alte nebunii ? Sau de la mult Puff ti se trage?
crywolf is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 19:57   #2459
METEORSHOP

Stage 3

chiar ma bucur pentru tine zorro...probabil ca si tu esti super fericit
METEORSHOP is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 22:22   #2460
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by METEORSHOP View Post
chiar ma bucur pentru tine zorro...probabil ca si tu esti super fericit

helppp !!!! nu mai zice nimeni nimic in afara de meteorit ???? plsss save me !!!! a devenit mesenger....plss help !!! helllooo...unde-i restul lumiii ???? helloooo !!!!!
- Copyright 2025 4Tuning -