View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
04-06-09, 10:39
|
|
Stage 3
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
mas 2703 nu a fost circ numai ca ma enerveaza bagatorii in seama daca am pus o intrebare si mi au rasp 4 5 persoane la ea cred ca am aflat si un rasp se pare ca numai o singura persoana are ceva de comentat deci acolo e scanteia nu la mine
|
|
|
04-06-09, 12:02
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [VW]
|
 cel mai bine ar fi sa probezi undeva...face to face , uite de solenza i-ti fac eu rost, am avut si eu una si am vandut-o acum catziva ani, si te asigur ca mergea ffff foarte bine, era tare sprintena,vorbesc cu actualul propietar poate se baga (am vandut o doar pentru-ca consuma foarte mult  ) dar avea sprint , si intradevar este foarte usoara,ma lua vantu pe autostrada la 160 Km/ora, Opel nu am prea condus , ma abtin , dar oricum cel mai mult intr -un astfel de " conflict ' conteaza soferul, cauciucurile, Km de la fiecare masina , filtrele , schimbul de ulei, si multe altele...dar asa ipotetic si pentru o discutie pe "forummess" e super " intrebarea capcana"...a mai dezmortit pe multi dintre forumistii adormiti
Quote:
Originally Posted by CoCaine
|
Quote:
Eu unu nu le citesc! I-am dat ignore si nu le vad
|
Quote:
Are ochii albastri in poza de la avatar! Zorro ai devenit un fel de Limuzina 2 numai ca Limuzina s-a cumintit tare de tot!
|
Hi, hi , hi, very funny, n-am ce zice , daca voua va place viata in 2culori (negru pe alb ) i-mi pare rau de voi....  si in plus nu specifica in "reguli de postare" , numarul maxim de smiles  ,nici de " ......" sau " " nu zice nic si oricum nu " am depasit vreodata pe dreapta" ,dar multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati, probabil aveti prea mult timp liber  ...cat despre "limuzina" cum s-a cumintit ???? s-a saturat probabil de avertismente , P.M. ,regionalisme si " esti off-topic "...  funny ,intradevar (sunteti pentru mine.....un model in viata) Pace to all.
Last edited by CRyS`; 04-06-09 at 13:36.
|
|
|
04-06-09, 12:09
|
|
Stage 3
|
Ms de raspuns zorro6299  si ms si de oferta  daca vrea colegu caruia i ai vandut o ar fi funny:P eu am intrebat ca pe 13 stii ca este concursul ala pe 201 m si am vazut ca s a inscris si o solenza si am intrebat si eu de perfromantele ei stiu ca e bunisoara masina am mai auzit asta  poti sa imi zici cam cate kg are? te intreb ca ai zis ca ai avut
|
|
|
04-06-09, 12:25
|
|
  Stage 5
|
".. in concluzie incerci afli pleaca pe premiza ca ai sa pierzi si daca vei castiga satisfactia va fi mai mare. Bafta !!! by raduku988 , asta -i cel mai bun sfat de urmat pentru tine , man. asta daca nu cumva esti un " baietzas" din ala care nu se bate cu colegu daca nu stie din start ca -l poate invinge, atunci e naspa treaba.
Cauta si tu pe net, si afla mai multe, youtube cu video si altele, dar e banal sa-ti spun tocmai tie asta, nu crezi..???? uite linq for U : http://web.archive.org/web/200407180...ica/index.html
P.S. Viteza ucide , ai mare grija !!!
|
|
|
04-06-09, 13:39
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Daca e vorba de Opelul Astra F Bertone Cabrio clar il face Solenta. Atat timp cate merge decapotat pierde mult din aerodinamicitate. Uita-te la o fisa tehnica a unei masini cabrio si sa vezi ca top speed e mai mic atunci cand e decapotata.
Un prieten a avut o Solenta, si pot zice ca masina aia pentru caii ei, fuge de rupe! Clar, te face o Solenta, o Dacie!
Last edited by CRyS`; 04-06-09 at 13:43.
|
|
|
04-06-09, 13:43
|
|
 Stage 5
|
crys, e bertonele de luni seara, la care i-am pus filtrul de aer
|
|
|
04-06-09, 13:46
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Ala din bazar? Clar! Il face Solenta!
|
|
|
04-06-09, 14:35
|
|
 Stage 5
|
filtrul din bazar pus pe matizul MEU. deci te rog frumos. acum intoarce lumea capul pe strada cand trec  ) si nu de rusine
|
|
|
04-06-09, 15:19
|
|
Stage 3
|
CRYS nu am lasat filtru ala pt ca nu am avantaja deloc decat la cosum de aia l am si dat a fost de o incercare  acuma am gandesc intre simota si k&N sper sa fiu multumit de ceea ce imi iau si nu fi asa sigur de solenza  am facut play cu golf 4 cu 105 cai in 300 de m nu a avut nici o sansa s ar putea sa ai dreptate cu faza decapotarii nimic de comentat... da cine a zis ca tre sa merg cu ea numai decapotata...??
Last edited by alyn_k; 04-06-09 at 15:24.
|
|
|
04-06-09, 15:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
@ zorro6299: 11. La postarea răspunsurilor dumneavoastră pe forum să scrieţi normal si corect in limba romānă. Nu folosiţi aberaţii gramaticale de genul sh, tz, ji, k īn loc de ca sau ce, articulaţi cuvintele corect ( copilul, nu copilu, mingi, nu mingii ), etc, folosiţi virgula cānd este cazul, scrieţi cuvintele īntregi ( cineva nu cnv), folosiţi cratima dacă trebuie (dă-mi, nu dămi, voi scrieţi nu voi scrie-ţi), etc. Postaţi doar dacă aveţi incă 4-5 secunde īn plus, pentru a nu fi nevoiţi să prescurtaţi toate cuvintele posibile, e o dovadă de respect pentru cei care vă citesc postările.
Iti suna cunoscut? Sau esti deasupra tuturor?
|
|
|
04-06-09, 15:51
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
@ zorro6299: 11. La postarea răspunsurilor dumneavoastră pe forum ,să scrieţi normal si corect in limba romānă, e o dovadă de respect pentru cei care vă citesc postările.
Iti suna cunoscut? Sau esti deasupra tuturor?
|
Foarte cunoscut , dar tot nu vad scris un numar maxim de Smilies , care este acceptat sau " .... " , pe bune ca nu vad,ca despre asta vorbeam ,nu ???
P.S. Apropo, nu-mi place " deasupra" ca am rau de inaltine
P.P.S. Si deja suntem off-topic....pace to all.
Last edited by zorro6299; 04-06-09 at 16:01.
|
|
|
04-06-09, 15:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Imi pare rau ca nu si-a petrecut mai mult timp sa te invete atunci, pentru ca un profesor de romana si-ar pune mainile in cap daca s-ar uita la postul tau.
In fine...daca moderatorii nu au nimic de spus nu vad de ce ma complic eu.
|
|
|
04-06-09, 18:07
|
|
 Stage 5
|
Din cafenea o dam in curse care pe care? Parca era topic pt asa ceva.
Dar daca tot e la moda .... pariez (virtual, desigur) pe Solnitza. Masina aia fuge de caii pe care ii are, iar Bertonele in varianta prezentata aici, e masina de plimbare.
cat despre filtrul din bazar .... ma rog, daca nu mai ai nevoie de motor prea mult timp  mergi pe varianta de firma (recomand KN in loc de Simota).
Bafta!!!
|
04-06-09, 18:20
|
|
 Stage 5
|
deci sa imi scot filtrul sport ?  )
nu am inteles niciodata ce face in afara ca se aude mai bine.
e o cafenea deci se poate discuta despre asta.
am un filtru sport din bazar (cred) pus pe matizul meu pe care il iubesc 
de auzit se aude misto doar ca nu vreau sa imi crape motorul (cum multi mi-au spus)
ca aspect (cat praf opreste) pare ca ar opri mai mult decat filtrul default de la matiz.
dar e posibil sa ma insel.
deci o justificare poate sa imi ofere cineva? mai mult decat "o sa iti schimbi motorul" ?
Last edited by skimpy; 04-06-09 at 18:23.
|
|
|
04-06-09, 19:48
|
|
 Stage 5
|
filtrele sport asigura un flow marit de aer in admisie. Daca te vei uita pe cel de bazar, vei vedea oca observi soarele prin fantele lui si nu are nici un fel de chestie uleioasa care sa zici ca face praful sa adere la suprafata.
Mai pe romaneste spus, lasa aerul sa treaca cum vrea el. Tot praful intra in motor.
Cele de firma mai si filtreaza, nu dau numai aer.
In ccazu lcelu ide bazar, mai bine mergi fara el, macar se simti ceva pana cand schimbi segmentii
De ce oare si dif de pret gigantica intre bazar si firma? Un pret mic la orice component performance da de gandit.
PS : ai reusit sa ajungi in rond?
|
|
|
|
|