Quote:
Originally Posted by CoCaine
criminales, sunt convins ca multa lume iti respecta munca, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te respecte si pe tine. Din ce imi dau eu seama, esti un fel de zorro, un fel de geniu neinteles, cel putin asta rezulta din posturile tale. Faci niste afirmatii gratuite si neadevarate legate de userii aia "mai vechi" care crezi tu (si nu numai) ca sunt cu nasul pe sus.....
|
dude, ma simt flatat ca "inca" te mai gandesti la mine

si te asigur criminales este un " zorro" la puterea n+1

( pacat ca NU exista mai multi ca el ).
dar ce faceti fratilor ? va certati fara mine ?!
cred totusi ca toate aceste neintelegeri sunt datorate internetului ( care e plin de virusi )

si acestei ierni care parca nu se mai termina / a faptului ca majoritatea acumuleaza energii de care nu stiu cum sa scape / si 'se descarca aici

, cred ca primavara si evenimentele anuntate vor restabili linistea si prietenii noi se vor lega pe baza intalnirilor face-to-face / la evenimente sau pe la garaje.
P.S. Toate ar fi bune si frumoase daca s-ar cunoaste userii personal cu ceilalti useri pe care-i considera sau desconsidera demni de 4tuning....s-ar clarifica multe si n-ar mai fi discutii inutile ( parerea mea / cel putin eu am o parere foarte buna despre toti userii din zona , si sunt sigur ca daca toti ar ' lasa' cate un pic de la ei.... ar arata diferit sectiunea Iasi ) incercati si dati o sansa celuilalt sa va cunoasca PERSONAL / si problema este rezolvata 50%
P.P.S. Mi-am luat bilet / zbor spre Madrid / ma grabesc sa-l intalnesc face-to-face pe "x" sa-i schimb parearea despre mine.... in mai rau
P.S 3 . salutari tuturor admiratorilor
bafta mare !!!