View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
13-03-11, 19:49
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Originally Posted by Bogdan.IS
Multumesc primariei iasi , pentru drumul excelent catre breazu , dupa care am rezultat cu o pana ... rahaturile alea de canaluri care nu le-a dat dumnezeu creier cat o nuca , sa le puna la nivel cu strada.. eu au pus canalurile mai sus de strada e cat creier sa n-ai ? ... rezultat abordarea lor incorecta duce la pana ... sa-i F%T
|
nu esti nici primul si nici ultimul :-j:-j:-j au mai incurcat-o si altii acolo
|
|
|
13-03-11, 21:38
|
|
 Stage 5
|
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.
|
13-03-11, 22:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.
|
lasa mihai ca eu am luat o groapa de am crezut ca o picat roata ...
|
|
|
13-03-11, 22:17
|
|
 Stage 5
|
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajungea la rezervoare =))
Era un banc 
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))
Last edited by MihaiCsl; 13-03-11 at 22:24.
|
|
|
13-03-11, 22:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajugea la rezervoare =))
Era un banc 
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))
|
=)) buna asta... asa i la noi  la iasi ...
|
|
|
13-03-11, 22:25
|
|
 Stage 5
|
sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat
|
|
|
13-03-11, 22:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by grg_92
sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat
|
stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu  ...
|
|
|
13-03-11, 22:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SeRee
stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu  ...
|
pai daca mai vii pe aici..anunta-ma  ....sa-ti vad masina/sa-mi vezi masina    ...DAR MARE GRIJA LA GROPI! 
|
|
|
13-03-11, 22:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Sa mor eu, ce aiurea a sunat faza cu aratatu =))
|
|
|
13-03-11, 22:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
zimi id de messenger...  ... apai acuma am grija  ) dupa ce am luat vreo 2
|
|
|
13-03-11, 22:53
|
|
 Stage 5
|
george_fanatik_92
|
|
|
14-03-11, 21:36
|
|
Banned
Stage 2
|
Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..
|
|
|
14-03-11, 22:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nuicarc
Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..
|
Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.
|
|
|
14-03-11, 22:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.
|
 )  ) asta e buna.. sa il vad pe mihai in curul gooll  si pe primar cum se uita la el
|
|
|
14-03-11, 22:46
|
|
 Stage 4
Member of: [RENAULT]
|
vreau sa-l vad pe mihai in fundul gol  ) esti vedeta de succes  ) strang 20 de oameni nicio problema  )
|
|
|
|
|