Nu pot sa spun decat:
BIG LIKE pentru postul tau de mai sus Potos.
Ultima intalnire oficiala a comunitatii 4Tuning Iasi, organizata in scop de "cunoastere si socializare" a fost cea din 22 Octombrie 2006. Atunci au venit si baietii din Bacau dar si voi cei din Suceava dar a fost prezent si Botosaniul cat si Piatra Neamtul si sa nu-l uitam pe domnul cu Astra F din Harghita sau Covasna parca - venise tot cu sotie si copil - . Si atunci a fost dificil - aprobare de la Primaria Iasi - Slip si pilele lui
sa traiasca, am fost pe la Rutiera cu ZYZ si am primit doar un NU .... si tot asa mai departe. Dar a iesit super bine de tot.
La ce m-am gandit eu si nu cred ca sunt singurul sa organizam, e doar o intalnire auto - fara vreu-un eveniment ceva (402, drift) ci doar simpla expozitie si comunicare la o cafea,un suc, o pizza ! Fara cupe, fara best of si tot asa.
Si daca intradevar vrem, putem face asa ceva. Locatii acum sunt spre deosebire de anii trecuti. Centre Comerciale gen ERA abia asteapta sa isi faca putina reclama. Eu propun pentru un weeek end din luna Mai, cand afara deja e caldura, e totul ok. Martie - Aprilie inca sunt luni dificile din punct de vedere meteorologic.
Acum, ma repet: eu sunt dispus sa pierd cateva ore din viata, cateva zile pentru realizarea unui asemenea eveniment, dar am sprijinul vostru? Si aici ma refer cat si a userilor din Iasi cat si a celor din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Botosani & restul Moldovei si nu numai.
CRyS`