Man...(ass
) ...pai nu e prea bine sa pui telescoape normale caci cele normale sunt mai moi...si pe fata ai mai moi pe spate mai tari...i do no...la urma urmelor e vb. doar de telescoape daca stau sa ma gandesc (arcurile is si ele tari...)...oricum se schimba anumite valori...dar la o masina ca Seicento (adica mica)...nu stiu ce importanta are...oricum daca ai sa te uiti peste tot ai sa vezi ca este suspesie de seicento s (ca al meu ) si suspensie de seicento sporting sau abarth.
Si dc este facuta diferentierea asta: caci suspesia de pe sporting/abarth e deja cu vreo 3cm park mai joasa...iar o suspensie "sport" pentru modelul asta cand o lasa 4 cm...o lasa 4 cm in + fata de cei 3 care ii ai tu deja (sper ca ia inteles ce am vrut sa iti spun)...sfatul meu este sa mergi la reprezentanta la fiat sa intrebi ce e de facut (nu neaparat sa cumperi de la ei CA SUNT SCUMPE IN DRACI
doar sa vezi ce iti spun ei sa faci (sau poti intreba si asta pe ff.com
)...BTW: am intrebat de faruri stock la ei si miau cerut 4 mil bucata...eu cu 3.5mil am luat 2 bucati
NOI NOUTE facute de francize...)...da nu ii surade nimanui asa ideea de un xenon/ o sticla clara?
(cu semnalele inegrite da frumos tare
)