Cu suportul de motor nu pot sa va ajut cu nimic... stiu doar ca al meu cel de la cutie e crapat si trebuie schimbat. De cateva zile caut pe net magazine dar la nici unul nu am gasit, cred ca cea mai buna solutie e mersul cu talonul la un mag piese auto si aduse pe comanda. Pfaiii.... daca nu as lucra pana la 19 in fiecare seara....
Aseara, am desfacut si al doilea far (spalat, curatat, etc) si am vazut ca oglinda lui e cam distrusa, in proportie de ~ 25% e sters materialul reflectorizant... deci pe viitor 2 faruri sunt imperativ necesare si mie (se pare ca la capitolul faruri stau f prost masinile astea, pe fiatforum am citit ca majoritatea schimbasera farurile).
Ok, am fixat oglinzile in faruri cu silicon transparent in cateva puncte, le-am lasat cateva ore sa se fixeze, apoi am fixat sticlele farurilor tot asa, cu silicon transparent si azi dimineata le-am montata pe masina impreuna cu becui noi de pozitii (normale, albe) caci celelalte erau innegrite. Sunt ok deocamdata... o sa vad la noapte cum bat
si daca se aburesc dupa ce o sa o duc la spalat... oricum e ceva temporar, doar sa am faruri pana imi iau altele. Am gasit aici in CJ de la 2 -5 milioane bucata, in functie de producator.
Daca ma puteti ajuta cu sugestii la cumpararea celor noi, va rog. Have a nice day!