Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Alte discutii Fiat

Reply

Thread Tools
Old 19-01-09, 13:35   #151
r4mp

Stage 4

r4mp's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[Fiat]
Default Re: CLUB FIAT SEICENTO!!!

Eu cand am schimbat distributia la punto, mecanicul a pus un cric pneumatic sub motor, a desurubat suportul din partea dreapta a motorului ( din pozitia soferului ) a ridicat motorul si si-a vazut de treaba; probabil la fel trebuie facut si pe partea stanga daca se intervine la suport: se desurubeazase ridica motorul se inlocuieste suportul si se insurubeaza la loc
Old 20-01-09, 00:29   #152
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Cred ca asa o sa mearga treaba si la mine...oricum motorul trebuie ridicat, asta e clar...dar cum nu am cric pneumatic cred ca am sa o ridic pe niste capre ceva...(aveam cva prin curte pe care ridicam motorul cand era de ridicat)
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 00:34   #153
r4mp

Stage 4

r4mp's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[Fiat]

Ar trebuii sa mearga si asa; pe partea dreapta a motorului suportul/tamponul practic sta pe caroserie, si se insurubeaza in jos; deci ai putea intai sa desurubezi, ridici masina cu cricul normal, pui capra sub motor ( nu stiu exact unde se fixeaza sub motor, cert e ca si baiatu ala a folosit o bucata de lemn intre cric si motor ) si lasi jos usor cricu din lateral; cred căCapra ar trebuii sa ridice motorul exact pe inaltimea cat intra suruburile de la suport in caroserie.
r4mp is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 00:45   #154
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

TING!!! Nota 10 pentru r4mp...da, ala e suportul...care se infileteaza de sub masina inspre motor...deci lam inffiletat din rigola cumva...ca nu prea am vazut eu ce ...dar am dibuit pe acolo...poti sa imi dai mai multe detalii daca stii...oricum km asa am sa fac, cum ai zis tu...
Old 20-01-09, 10:23   #155
r4mp

Stage 4

r4mp's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[Fiat]

Din pacate doar cu informatiile de mai sus pot fi de ajutor; atat am vazut si eu cand s-a operat la a mea, de la 10 metri distanta
Old 20-01-09, 10:36   #156
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Cu suportul de motor nu pot sa va ajut cu nimic... stiu doar ca al meu cel de la cutie e crapat si trebuie schimbat. De cateva zile caut pe net magazine dar la nici unul nu am gasit, cred ca cea mai buna solutie e mersul cu talonul la un mag piese auto si aduse pe comanda. Pfaiii.... daca nu as lucra pana la 19 in fiecare seara....

Aseara, am desfacut si al doilea far (spalat, curatat, etc) si am vazut ca oglinda lui e cam distrusa, in proportie de ~ 25% e sters materialul reflectorizant... deci pe viitor 2 faruri sunt imperativ necesare si mie (se pare ca la capitolul faruri stau f prost masinile astea, pe fiatforum am citit ca majoritatea schimbasera farurile).
Ok, am fixat oglinzile in faruri cu silicon transparent in cateva puncte, le-am lasat cateva ore sa se fixeze, apoi am fixat sticlele farurilor tot asa, cu silicon transparent si azi dimineata le-am montata pe masina impreuna cu becui noi de pozitii (normale, albe) caci celelalte erau innegrite. Sunt ok deocamdata... o sa vad la noapte cum bat si daca se aburesc dupa ce o sa o duc la spalat... oricum e ceva temporar, doar sa am faruri pana imi iau altele. Am gasit aici in CJ de la 2 -5 milioane bucata, in functie de producator.

Daca ma puteti ajuta cu sugestii la cumpararea celor noi, va rog. Have a nice day!

My Opel Astra MKIV Coupe
AB-04-ASS is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 11:41   #157
Slevin
Fiat Driver

Stage 2

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by AB-04-ASS View Post

Daca ma puteti ajuta cu sugestii la cumpararea celor noi, va rog. Have a nice day!
vezi aici http://www.dezmembrari**********/pie...-Seicento.html poate gasesti ceva...
Slevin is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 14:06   #158
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Este o firma din Brasov care aduc faruri bune la preturi si mai bune (3.5 mil ambele faruri)...stie strikeru de ea...el mia dato...am dat la ei comanda...a venit prin fan curier.... vb. cu strikeru, el stie...eu am uitat adresa
Old 20-01-09, 14:30   #159
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Si sunt de calitate? Comparandu-le cu cele originale...

Ai avut probleme cu aburirea sau intratul apei in ele?

Si daca au reperele de montare identice, sa intre la tanc si sa se potriveasca si motorasul electric pe ele.
Old 20-01-09, 22:17   #160
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

DA
NU
DA
Old 20-01-09, 22:40   #161
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Foarte scurt si la obiect Morph, mersi de feedback.

Am aflat de la strik3ru numele unui magazin de piese ok de aici din CJ... sambata o sa le fac o vizita sa vad ce piese pot aduce si ce preturi au (@Morph - e acelasi magazin ca si cel din BV, da nu stiu daca am voie sa dau nume aici ).

!!! Am gasit si un site cu multe accesorii Fiat aici.
Pana una alta, iata peste ce am dat :

Click image for larger version

Name:	Covorase.jpg
Views:	226
Size:	151.2 KB
ID:	761922 Click image for larger version

Name:	triple.jpg
Views:	77
Size:	11.6 KB
ID:	761923

Last edited by AB-04-ASS; 20-01-09 at 22:55.
Old 20-01-09, 22:53   #162
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Da...cred ca ala e magazinul...daca ti la dat el inseamna ca ala o fi...vezi ca preturile sa fie in jurul a ce am zis eu

2) Presurile alea le gasisem si eu...dar eu sunt adeptul tablei de aluminiu striata (am zis tabla nu imitatie kitchuroasa ...adica carpete din alea bling bling )
3) triple lexus exista si mai frumoase ca alea http://www.topauto.com/ check it out...are mai multe pt fiat
Old 20-01-09, 23:06   #163
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Mie imi plac mai mult astea (ma refer la triple), mi se pare ca merg mai bine cu negrul masinii.... intr-adevar la tine ar merge bine cu alb ceva de genul asta:

Click image for larger version

Name:	triple alb.jpg
Views:	239
Size:	11.3 KB
ID:	761938
Old 20-01-09, 23:10   #164
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Nuuuuuuu coaneeeee...urasc farurile aftermarket si triplele aftermarket pe crom!!! Mi se par exact la fel ca bling blingurile ieftine...KITCH...pe masina mea am sa imi cumpar triple lexus pe fundal negru...care o sa le si innegresc putin, foarte putin... ce ai pus tu acolo yACHsss..nu place la seicento meu (desi teoretic...cromu se imbina mai bine cu albul...dar avand in vedere ca masina mea e facuta i contrast alb/negru o sa vina bine si triplele pe negru)
Old 20-01-09, 23:50   #165
r4mp

Stage 4

r4mp's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[Fiat]

AB-04-ASS Nu neglija faptul ca site-ul e de la britanici, si ei au volanul pe dreapta. Covorasele nu cred ca merg la fix
- Copyright 2024 4Tuning -