Wow ce activitate pe aici:
@ass cu mai multe dedalii despre jante si gume te pot ajuta eu, insa nu stiu daca sunt difenrete intre masina mea si a ta.
Deci eu am jantele de aliaj pe 13, 4x100 si am avut noroc ca au fost OK inele de centrare si a fost bine pana la urma. Daca vrei jante sa te uiti sa fie et-ul mai mic sau cel mult egal cu 35 daca e mai mare atinge in brat, cel putin la mine.
La prezoane trebuie sa fii atent sa aiba pasul de 1,25 ca daca iti iei cu pasu l de 1,5 te pisi pe ele.
aa si inca ceva eu am avut pe spate 165/70/R13 si atingea cand se urca cineva in spate deci 165/65 sau 165/55/R13 ar fi cele mai ok zic eu, insa avand in vedere ca vine iarna mai bine mergi pe 155/65/R13 (si eu tot pe asta o sa merg ca sunt putin mai inalte si e OK iarna)
Una peste alta si eu trebuie sa sar la gumele de iarna iar pretul din cate stiu, la gumele pe 13, e undeva la 125 RON/buc ( la Vulcanizari in Brasov si acest pret includu si montajul+echilibrat).
Nu stiu cat o sa iti foloseasca informatia ca am vazut ca iti iei pe 14 da poate candva o sa iti trebuiasca.
Eu astept zapada sa invart putin buburuza
V-am plictisit destul. Sa ne traisca Bondarii!!!