Salut sunt nou aici si vreau sa ajut si eu ce pot (informativ
) am un FIAT SEICENTO 0.9 2001 si am avut f multe probleme cu el (schimbat radiator , bucse spate , amortizoare fata + flanse , kit ambreiaj , toba finala schimbata deaorece era sparta ) dar per total sunt multumit de ea in BUCURESTI e masina perfecta consum mic si te poti strecura destul de usor prin trafic
Am tunat-o k sa zic asa doar pe partea de sunet : am un DVD - player boxe MTX 40 w pe fata si JBL 60w pe spate + statie + subwoofer 150 w
acum in legatura cu problema cu caldura am patit-o si eu nustiu care e faza cu cablul care regleaza caldura dar cred k la mine numai este legat de butonul care reglezi temperatura , am fost la mai multe service-uri toate praf nimeni nu a stiut ce sa ii faca ,pina cand am decis sa ma ocup personal de ea
) am dat bateria jos asta pentru a da jos protectia aceea intre motor si caloriferul pt caldura si mi-am reglat manual de acolo si ramas doar ca sa dea caldura nu si aer rece asa k pe timp de vara sau iarna masina mea baga doar caldura
) nu am stiut ce sa ii fac altceva
a si o alta problema care nu o suport este k se tot aude un zgomot din bord si nu imi dau seama de la ce este si nici nu stiu cum as putea sa dau bordu jos (mi se pare complicat
) am desfacut si capacul acela de la kilometraj de langa parbriz si are 2 suruburi care le mai pot pune la loc are o pozitie foarte proasta a da si eu am problema cu tasnitoarea nu imi stropeste deloc pe spate
atasez si cateva poze cu " micul gigant"