Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
19-06-11, 22:50
|
|
Stage 5
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
are idee cineva,e complet tempomatul din linkul ACESTA ?
|
|
|
19-06-11, 23:30
|
|
Stage 5
|
Astăzi am constatat ca geamul de pe partea șoferului nu mai funcționează,țin sa precizez ca atunci când închizi/deschizi ușa se lasă și urca pt a intra la locul lui...alta problema în legătură cu ambele geamuri,în momentul când sunt coborâte și merg pe denivelări scârțâie ceva pe acolo,este vorba de un coupe e36...are cineva idee care sunt cauzele?Mulțumesc frumos.
|
|
|
20-06-11, 09:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zepolikahhh_
are idee cineva,e complet tempomatul din linkul ACESTA ?
|
mai iti trebuie cablajul care vine la motoras si la modul. comutatorul ce vine la pedala de ambreiaj(daca ai manuala) ce iti decupleaza pilotul cand o actionezi.
|
|
|
20-06-11, 21:43
|
|
Stage 5
|
exista ltw si pt e46??? nu de alta dar este unul in suceava si ma tot uit stramb la el
|
|
|
20-06-11, 21:55
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by SiLoTh
exista ltw si pt e46??? nu de alta dar este unul in suceava si ma tot uit stramb la el
|
hamman a facut / face pt e46... si au mai incercat si alte firme no name sa faca si pt alte modele de bmw. dar produs de bmw nu exista decat pt e36
|
|
24-06-11, 08:54
|
|
Stage 3
|
daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva :
1.modelele de e36 cu clima/AC din fabrica sunt prevazute cu ,,filtru de habitaclu"(care am vazut ca s-ar afla undeva in fata, sub capota)???
2.filtrul de polen se afla sub torpedou, fiind necesara demontarea acestuia pt inlocuire, la majoritatea modelelor ?
|
24-06-11, 09:15
|
|
Stage 3
|
eu am un e36 316i coupe din 1994, si am doar un singur filtru pentru interior, cel de polen dreptunghiular care se rupe in 2 locuri ca sa il inlocuiesti si trebuie dat jos torpedoul pentru a fi inlocuit. se schimba foarte usor...
|
24-06-11, 09:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FireBlad3
daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva :
1.modelele de e36 cu clima/AC din fabrica sunt prevazute cu ,,filtru de habitaclu"(care am vazut ca s-ar afla undeva in fata, sub capota)???
2.filtrul de polen se afla sub torpedou, fiind necesara demontarea acestuia pt inlocuire, la majoritatea modelelor ?
|
pai nu e acelasi lucru? filtru de polen=filtru de habitaclu.cel din spatele/stanga torpedoului.
|
|
|
24-06-11, 09:51
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by oz_off
eu am un e36 316i coupe din 1994, si am doar un singur filtru pentru interior, cel de polen dreptunghiular care se rupe in 2 locuri ca sa il inlocuiesti si trebuie dat jos torpedoul pentru a fi inlocuit. se schimba foarte usor...
|
multumesc pt info
Quote:
Originally Posted by maxmartinez
pai nu e acelasi lucru? filtru de polen=filtru de habitaclu.cel din spatele/stanga torpedoului.
|
asa stiam si eu, dar
am gasit pe BmwFans punct info cele 2 filtre la modelul pe care il detin (316i '96)....ambele cu numele de ,,microfilter".....de aici si nelamurirea....nu stiu daca se poate posta aici link-ul....
intrebarea ramane valabila
Last edited by FireBlad3; 24-06-11 at 09:53.
|
|
|
24-06-11, 09:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FireBlad3
multumesc pt info
asa stiam si eu, dar
am gasit pe BmwFans punct info cele 2 filtre la modelul pe care il detin (316i '96)....ambele cu numele de ,,microfilter".....de aici si nelamurirea....nu stiu daca se poate posta aici link-ul....
intrebarea ramane valabila
|
da, sunt ambele trecute acolo, ala dreptunghiular e ptr clima (manuala sau digitala) si e sub torpedou, iau ala rotund e ptr masini fara clima, si e sub panoul de la stergatoare.
daca te uiti la fiecare, la ala dreptunghiular scrie "for vehicles with air conditioning" iar la celalalt "only aplies to heater (aeroterma).
Last edited by maxmartinez; 24-06-11 at 10:02.
|
|
|
24-06-11, 10:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by maxmartinez
da, sunt ambele trecute acolo, ala dreptunghiular e ptr clima (manuala sau digitala) si e sub torpedou, iau ala rotund e ptr masini fara clima, si e sub panoul de la stergatoare.
daca te uiti la fiecare, la ala dreptunghiular scrie "for vehicles with air conditioning" iar la celalalt "only aplies to heater (aeroterma).
|
asa este, ai dreptate
inteleg acum ca modelele cu clima nu au decat filtrul de polen de sub torpedou (cel dreptunghiular), iar cele fara clima au filtrul rotund din fata
good point
simptomele sunt clare ca trebuie inlocuit
|
|
|
27-06-11, 20:13
|
|
Stage 1
|
Salut, oameni buni, mai am și eu o întrebare: este normal ca becul de iluminat comutatorul de lumini să stea aprins indiferent de poziția acestuia? Nu ar trebui să se aprindă odată cu comutarea butonului de pe 0 pe poziții sau fază scurtă?
|
|
|
27-06-11, 21:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rareș
Salut, oameni buni, mai am și eu o întrebare: este normal ca becul de iluminat comutatorul de lumini să stea aprins indiferent de poziția acestuia? Nu ar trebui să se aprindă odată cu comutarea butonului de pe 0 pe poziții sau fază scurtă?
|
In momentul in care pui contactul acela se aprinde indiferent de pozitie.Numai bine!
|
|
|
27-06-11, 23:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rareș
|
pai si care ar mai fi logica? nu cumva e iluminat ca sa il vezi noaptea sa sti de unde sa aprinzi lumina?
|
|
|
28-06-11, 00:17
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Sir 10
In momentul in care pui contactul acela se aprinde indiferent de pozitie.Numai bine!
|
Ok, îți mulțumesc frumos pentru răspuns. Am întrebat în ideea în care becul era ars de când am cumpărat mașina și l-am schimbat azi, iar la alte mașini nu am observat să fie aprins fără să fie comutat cel puțin pe poziții. Stimă!!
|
|
|
|
|