Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Am renuntat eu. Consumul nu a crescut .. ci doar zgomotul e mai puternic. Puterea nu cred ca va creste decat daca ii schimbi si admisia... ca de scos scoate gazele mai repede .. dar daca nu intra la fel de repede .. degeaba. Daca n`ai probleme cu el, lasa-l acolo. Daca vrei galagie da-l jos. Noroc
da stiu ca trebuie si un filtru sport ca sa dea randament... eu am toba sport momentan dar m-am saturat de galagie si nu mai vreau, maine ma duc sa-i pun una normala si ala la care ma duc sa o cumpar si sa o montez imi tot spune sa scot catalizatorul dar il las acolo daca este mai silentioasa...nu-mi mai place zgomotul!
app celor care mi-au dat sfaturi in legatura cu pivotii...i-am schimbat in weekend si masina este ca si noua...sfatuiesc sa schimbati doar pivotii nu si bascula pt ca sunt bani pierduti pe bascula (dar sa aveti presa hidraulica) -masina merge ca si noua nu se mai aude nicio bataie nimic si nu trage stanga sau dreapta...
Va multumesc!
as avea si eu cateva intrebari :
ce reprezinta cutia asta ce am gasit-o sub torpedou? (incercarea de a shimba filtrul de polen)
am dat jos torpedoul da nu am gasit nici in ruptul capului filtrul de polen. unde o fi? PS. clima manula cu rotite.
1.De ceva vreme ma confrunt cu o problema. In treapta 1 de viteza daca o calc ma pune in bot. La ce ar trebui sa ma uit ? am verificat tubul ce duce la debimetru si nu este fisurat.
2.Am inchidere centralizata la telecomanda (originala) , am schimbat bateria din telecomanda, se aprinde becul rosu daca apas orice buton, dar nu functioneaza. Acum ceva vreme functiona.
Quote:
Originally Posted by nebundlegat
as avea si eu cateva intrebari :
ce reprezinta cutia asta ce am gasit-o sub torpedou? (incercarea de a shimba filtrul de polen)
am dat jos torpedoul da nu am gasit nici in ruptul capului filtrul de polen. unde o fi? PS. clima manula cu rotite.
1.De ceva vreme ma confrunt cu o problema. In treapta 1 de viteza daca o calc ma pune in bot. La ce ar trebui sa ma uit ? am verificat tubul ce duce la debimetru si nu este fisurat.
2.Am inchidere centralizata la telecomanda (originala) , am schimbat bateria din telecomanda, se aprinde becul rosu daca apas orice buton, dar nu functioneaza. Acum ceva vreme functiona.
Chestia aia ce ai gasit-o sub torpedou face parte din alarma masinii !
Pentru filtru polen , arunca un ochi pe poze si pe diy ( este luat copy-paste facut de Florin de pe un alt forum ).
Quote:
Originally Posted by GL91ANB
Se potriveste suspensia de E36 6 cilindri la 4 cilindri ?Ma refer la arcuri si amortizoare
SE POTRIVESTE, DAR VA FI MAI RIGIDA.....IN SPECIAL FATA CARE ESTE PROIECTATA SA SUPORTE UN MOTOR MAI GREU.... DACA NU ESTE NOUA S-AR PUTEA SA PICE BINE....
Quote:
Originally Posted by FireBlad3
dar amortizoarele cum sunt ? se potrivesc ?
Daca te referi la cele de pe spate , da se potrivesc . Compatibilitatea lor consta in greutatea suportata (arcuri + amortizor ) : limuzina = coupe , cabrio = touring , compact = compact .
Daca ne referim la fata , stiu ca este conditionat de gruatatea motorizarii : 4 cil, 6 cil , diesel .
Last edited by Sparkle_81; 13-04-11 at 09:08.
Reason: edit