Am cumparat o Pisicuta bolnavioara....cam lovita bine
). Sincer nu ma pricep la partea mecanica deloc pentru ca pana acum am avut 2 masini modele noi cu motorul umplut de plastice la care orikum nu puteam sa vad nimic inauntru si nici nu aveam voie sa desfac din cauza leasingului. In fine...orice om cat traieste invata. Spuneti-mi si mie ce sunt componentele din urmatoarele poze ca sa stiu ce am de inlocuit sau reparat, pentru ca proprietarul este arab, defapt "araboaica" si este plecat departe de aici momentan.
1. ? (undeva sub lichidul de parbriz)
2. ? (am gasit-o in portbagaj zilele trecute)
3. ? (sub scaun dreapta fata, niste fire cu ceva mufe la capat)
4. Joja de ulei asta stiu si eu, dar totusi de ce e rupta sustinerea ei? Asa usor se rupe la E36?
Mentionez ca masina a fost lovita in zona farului fata pe partea pasagerului, deci nu avea cum sa fie de atunci.
5. ? ( niste fire sa fie oare de la o fosta instalatie de sunet: amplificator,subwoofer etc sau sa fie de la magazie de cd-uri, oricum nu stiu)
6. ? In portbagaj sub "lumina de la frane" din luneta... ce e cablul maroniu? are vreo legatura cu lumina de frana? sau sa fie cel de la punctul 5? totusi nu cred fiindca am mai vazut ceva cabluri de genu trase pe sub scaunele spate.
7. ? multe cabluri si mufe- cred ca cablul maroniu venea de la bateria DIE HARD MARINE care este pentru ambarcatiuni sau masini care instaleaza instalatii de sunet sau lumini in plus avand mai multe borne decat una obisnuita si alte mai multe "chichite" in fine
8. ? este un led sub cotiera.. nu ar trebui sa fie de la scrumiera fata cumva?
9. ? la magazia asta cred ca ii mai lipsesc f multe, stiti voi ce cumva ? exact asa o am..
10. ? Partea din fata cu suruburile ruginite facea cumva parte dintro bara-stalp protector?
din poza a 2-a continuarea barii inspre motor "chestia" crapata ce e?
11. ? niste cabluri ce le-am pus pe bidonul de lichid 1.?
2.?
3.?
4.?
12. ? este in fata bateriei, cuplata la baterie si merge undeva sub baterie dar in orice caz seamana cu filtrele de benzina de pe vechile dacii jur
)
sorry de dimensiunea pozelor dar macar acum vedeti si ce viteza aveti la net
)... CTRL + MOUSE SCROLL = ZOOM pe ele