io-s dependent de masina,femeie,iar daca am o tipa in masina,e ziua perfecta
mah din pacate la mine ziua perfecta nu apare asa la mine e ceva de genu: putin condus asa de katernik si pe seara in orash la fumei (fara masina )a si inca ceva sa vad o mashina tare pe drum pe acolo
deabea astept cred ca o sa fie cea mai misto zi din viata mea nu ma intere ca devin major ca ma doare in p&%@ ca in cluburi pot intra de altceava...nu si curios....ori cum mai am doar 1 1/2 ani pana cand pot conduce LEGAL (vezi semnatura)) )
stiu ce simti, asa eram si eu inainte sa-mi iau permisul, iar acum 6 ani de condus si tot simt acceasi senzatie de placere de catre ori ma urc la volan, e una din cele mai frumoase placeri ale mele
stiu ce simti, asa eram si eu inainte sa-mi iau permisul, iar acum 6 ani de condus si tot simt acceasi senzatie de placere de catre ori ma urc la volan, e una din cele mai frumoase placeri ale mele
dap,chiar ca e cel mai misto sentiment,pt ca faci absolut ce vrei,si in acelasi timp ai sei responsabilitati
offtopic...si eu sunt la fel sa stii asa ca nu mai plange singur hai sa plangem in stereo
oricum,am mai multa incredere in masina mea decat intr-o femeie
intr-un fel imi pare rau ca spun asta pt ca totusi,acuma compar o masinarie facuta de om,o masinarie care nu poate gandi,care poate fi programata,cu un om(femeia ) care poate(mai greu ce-i drept)gandi,poate lua o decizie,etc
si apropo femeia iti poate oferi multe momente de bucurie,in timp ce o masina de 100 de cai spre ex tot masina de 100 de cai ramane si peste 5-10-15 ani
o femeie te poate surprinde atat placut cat si neplacut.stiti cum se spune\"riscul meseriei\"
dar masina este a ta si face ceea ce vrei u
femeia nu mereu.uneori stie ea de ce
acum vine dezavantajul masinii:ea executand comenzile tale,nu poate preveni un accident,dar femeia iti poate spune \"mergi draga mai incet ca e aglomerat drumul\"etc
oricum,am mai multa incredere in masina mea decat intr-o femeie
intr-un fel imi pare rau ca spun asta pt ca totusi,acuma compar o masinarie facuta de om,o masinarie care nu poate gandi,care poate fi programata,cu un om(femeia ) care poate(mai greu ce-i drept)gandi,poate lua o decizie,etc
si apropo femeia iti poate oferi multe momente de bucurie,in timp ce o masina de 100 de cai spre ex tot masina de 100 de cai ramane si peste 5-10-15 ani
o femeie te poate surprinde atat placut cat si neplacut.stiti cum se spune\"riscul meseriei\"
dar masina este a ta si face ceea ce vrei u
femeia nu mereu.uneori stie ea de ce
acum vine dezavantajul masinii:ea executand comenzile tale,nu poate preveni un accident,dar femeia iti poate spune \"mergi draga mai incet ca e aglomerat drumul\"etc
lasa-le mah ca pe undeva se si aseamana....ambele sunt ca un drog, si amble se uzeaza in timp....cati cai crezi ca raman dintr-o masina de 100 peste 10 ani sa zikem....? cu o uzura medie sa zicem undeva pe la 90....de aicea(adika la fata) de pinde cum privim faza...adika poti zice ca de o fata in 2 luni ai \"exploatat-o\" total(asta privind cu...aaa...sa zikeam \"mintea\"aceea a barbatului situata la intersectia membrelor inferioare) ....dar daca te gandesti si mai bine(cu latura ta romantica sau asa ceva) atuncea zici: daca gasesti o fata pe care chiar sa o iubesti o sa fii apropape de ea toata viata, o sa iti petreci cele mai placute(dar si cele mai rele) momente din viata ta alaturi de ea, ea nu te va dezamagi si o vei iubi pe vei( nota: in aceasta categorie nu intre stoarfele alea care umbla numai dupa bani si faima )
vorbe bune ce lovesc adanc ... i feel the same way!
Intr'un fel se poate si altfel, sa va zic io ... de exemplu ... ai masjina meri cu ea la fata ... poate ceva nu iese bine si iasa scandal sau ma rog nu neaparat scandal ... ma rog ... dupa acest asa zis scandal nu ii placut sa te urci in masina si de suparare sau nervi sau ce'o mai fi sa'i dai o forja ?
Oricum ... este cateodata cand oricine se gandeste la treaba ca \" nici cu da nici fara \" , ca totusi intr'un fel ele is scopu vietii noastre, da nu singuru scop ( aici era vb de femei )
Deci io nu prea pot sa aleg intre astea doua .. ca is cam comune ...
deajaba se pune Pamela cu F1, ca dak itsi gasesti fata potrivita atunci poate esti in stare sa si renuntzi la f1, sau poate te intelege, itzi intelege pasiunea si atunci ink ea te incurajeaza ... oricum sunt unele femei care nu prea inteleg unele lucruri ... shit happens ce mai
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Voi deja.. nu prea cautati sau nu prea ar trebuii sa cautati orice femeie .. cautati pe cineva care sa va inteleaga , ca daca nu e nasol ..
asta cautam si eu .. cautam pe cineva pe care atunci cand sunam eu plin de entuziasm sa-i zic ca am mai dat un start si etc , sa nu raspunda cu ...
: \" mda, mi-am luat un rimmel ... e atat de misto \" sa o doara in ..
la voi deja e altceva mult mai complex..
oricum .. tot mai bine e in spania ...
\"FETELE - FEMEILE ..
eh ..aici e partea misto .. asa e.. cum zice .. sora lui rus .. E o mare parte de fete - femei GRASE .. si totusi nu urate.. au trasaturi frumoase
partea micutza - de mijloc - care sunt .. pur si simplu OK ..
si aici vine partea ... nush .. micutza.. mare. .. eu am vazut multe acolo ..
DE PIESE DE MUZEU de .. femei .. fete.. pe care nu le-ai lasa sa iasa din casa de frica ca nu ti-o fure unu ... bine asta nu in spania .. unde . barbatii sunt ... la pamant... si aia care sunt cat de cat ok .. sunt mariconi .. homosexuali ..
acum .. partea MAI frumoasa.. la toata treaba asta e ca alea .. multe si .. milka cum zice .. afrodita care e zeitza prin spania acum .. da? nu le bagi in seama, nu te baga in seama , fete sunt constiente de .. ce pot .. si etc. nu se uita nu nimic, isi vad de treaba lor
partea de mijloc .. sa zicem ca-ti mai arunca una o privire.. daca te uiti la ea.. iti \"raspunde\" nush cum * sa zic .. intelegi voi ..
iar ALEA ... PIESELE DE MUZEU !!! desi NU ma asteptam !! daca te uiti la ele .. se uita la tine .. iti arunca cate un zambet din ala de mori .. si tot asa.. nu ca romancele.. ca se uita la tine in scarba... ca se uita si intorc privirea.. nu fitze d`astea de bucuresti .. nu ma nene ma .. innebunesti acolo .. cand vezi cat de placuti sunt toti .. e... viata , n-am cuvinte
Relatiile ... :
Eh .. aici vine partea SI mai mijto .. o relatie .. acolo .. de obicei .. dureaza o saptamana .. 2 .. .3 ... v-am mai zis care-i treaba.. se combina... ies la o cola... nici nu termina cola si sunt in pat making sex.. cand s-au plictisit .. isi zic PA ... frumos .. fara .. \" fmm de curvar ce esti , ca umblii din pasarica in pasarica... \" sau .. \" fgm de curva.. ca umblii din .. p in p \"
NU .. ei se despart frumos .. el nu zice de ea cand o vede cu altu ca-i curva... ea de el la fel .. si tot asa.. armonie .. si se schimba intre ei .. incontinuu .. ( vbesti de .. oameni intre 16 si .. 22 .... 24 de ani )
acolo daca ai un leon din care sa duduie muzica.. esti zeul femeilor .. PROST sa fi sa nu agati ..
nu tu sentimentalisme de cacat si etc. asta pana pe la 25 cand .. deja se schimba treaba .. dupa atatia ani de.. gustat din viata.. si de .. asa.. te saturi de ritmul asta si cauti o relatie serioasa.. tot cu o tipa de 25 de ani satula de .. sex sex cola sex cola sex plimbarica cu masinutza.. sex cola sex si etc.
misto nu ?
am vazut si eu asta in spania, in madrid sa fiu mai exact
hai sa-ti dau un super pont: in casa del campo este un strand imens, cred ca e unul din cele mai mari pe care le-am vazut, acolo merg madrilencele de mijloc asa la plaja, si in general fac plaja fara sutien si fara bikini ( atentie fara poze, ca te dau salvamarii (?) afara din incinta fara sa discute cu tine.
si vei avea surpriza sa constati ca nici fetele mai plinute nu arata rau, si stau de vorba cu tine chiar daca nuau nimic pe ele