hmm ... nu chiar se poate compara ...
la casatorie .. e si divortz ...
nu s-au auzit cazuti ca dupa nush` cate zeci de ani s-o despartit si o divortat .. si din alea ...
masina schimba numele ... doar cand o vinzi u ..
adik nu o mai vrei ... sau vrei ceva mai bun
pai nu e cam acelasi lucru?din moment ce de masina ma plictisesc...o vand,cu sotia la fel,ma plictiseste ii dau divort.e la fel si cu dezamagirea:sotia o gasesc in pat cu altu,masina ma lasa in camp.
e cam acelasi lucru numa ca in cazul masinii numa t ca proprietar iei decizia de a scapa de ea.in cazul sotiei....poate doreste ea sa scape de tine.parerea mea e ca "jocul" de-a "happy marriage" eceva mai amuzant ca sa zic asa...ca nu detii controlul 100%,si in acelasi timp daca esti om destept il poti detine.depinde ceva mai mult de tine
Motive pt care am ales CATEGORIC masina
1. Masina nu ma inseala.
2.Cheltui bani cu masina da macar nu regret un leu.
3.Masinile nu sunt geloase sau te cearta daca vii home late.
4.Daca ai grija de masina ta ea intotdeauna de va rasplati si va sti sa iti multumeasca in felul ei,o femeie NU(aici mai sunt si exceptii)
5. Daca masina nu te satisface, o poti modifica dupa bunul plac pt a te satisface si ea nu va avea nimic de obiectat.
Cine mai stie si alte motive sa mai posteze.Partea rea e ca nu poti sa faci sex cu masina ci doar in masina.(unii pot s-o faca cu masina da aceeia nu sunt normali).
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re: Masina vs Femeia
View Poll Results: Ce alegeti ? Masina 10976.76%Femeia 3323.24%
Deci nu imi vine sa cred cati au votat masina in defavoarea femeii....bagami-as picioarele in ea de masina....parca nu pot sa cumpar oricand alata....chiar nu-mi vine sa cred...
ery sa nu uitam ca aproape toti cred ca atunci cand au ales masina s-au referit ca renunta la o fata oarecare sau inca nu au o relatie klumea si au gandit asa,,,daca ar fi avut o relatie klumea,sa iubeasca sa fie ceva cu adevarat alegeau femeia cu siguranta
.....poate in saptamana knd ai cunoskuto e in perioada delikata si tie ti se pare o scorpie si ii dai cu piciorul si dup`aia te inalnesti cu ea si iti dai seama k e persoana perfekta pentru tine....asa k nu tre sa ai o relatzie super cu ea.....tre sa sti ce sa alegi si sa te gandesti ce e mai important sa ai langa tine.....si dak ptr voi e masina eu nu pot spune dekat k nu sunt de acord
stii cum e cu persoana perfecta? asa o vezi in momentul de fata...dupa ce ma despart de ea,o perioada ma voi simti naspa dar alta imi va fura inima nu? asa ca acea persoana perfecta dispare si perfecta va deveni actuala si tot asa ....
si tot timpul as lasa o femeie pt o masina, dar nu mi-as lasa prietena mea cu care am ceva klumea pt o masina( hmmm poate sunt exceptii dar tot la ea ma voi intoarce-tot la prietena )