fara sa exagerez as putea chiar spune k ele numai dupa masina s uita...poti s-o inseli,dak ai masina adevarata uita repede...zice...tot la mine vine...fomiste
se mai poate intampla ca o tipa sa se cupleze cu X ca re nush ce masina si apoi sa se ataseze de ala si masina sa nu mai conteze
asa a facut o prietena de a mea.
se mai poate intampla ca o tipa sa se cupleze cu X ca re nush ce masina si apoi sa se ataseze de ala si masina sa nu mai conteze
asa a facut o prietena de a mea.
oricum imaginea conteaza, daca ai sandale cu sosete, si cobori cu doua plase in mana din tramvai, s-ar putea ca fata din statie sa se uite la ala cu bmw-ul care a oprit sa-si cumpere o revista la kioscul de langa statie, kiar dak tu esti mai destept si mai frumos si mai si mergi la sala
rare sunt tipele care cauta sa mai si cunoasca baiatul inainte de a trage o concluzie
ce mi-a spus asta cu care umblu acum:sa mai las masina-n pace
se oftica frate ca o ca pun pe locul2
dupa cum a zis si aleks, depinde de circumstantele primei intalniri/impresii. daca stii sa vorbesti, poti sa conduci si trabant, nu de putine ori am vazut romani care conduceau bijuterii dar cand venea vorba de a deschide gura erau varza.
dupa cum a zis si aleks, depinde de circumstantele primei intalniri/impresii. daca stii sa vorbesti, poti sa conduci si trabant, nu de putine ori am vazut romani care conduceau bijuterii dar cand venea vorba de a deschide gura erau varza.