ce dracu cauti pe forumu' asta daca renunti la masina pt femeie ?
asta spe ca a fost o gluma pe bune ca nu ishi are rostu daca ai spus-o pe bune mashina e o mashina o mashinarie nu renunti la un suflet pe care il iubeshti ptr o mashina... sa fim seriosi.... Sper ca a fost doar o gluma
ideea ea sa itzi gasesti o fumeie care sa te iubeasca fara masina ... ca ea o sa te iubeasca sigur si cand o sa ai masina .. se pare ca nu prea ai inteles
normal , cine dzo vreau curve de pe centura ( ah am uitat de disperatzi )
pai am zis si eu mai in gluma. Greu sa gasesti o fata care sa arate bine si sa aiba si cap in ziua de azi. Cu masina daca vrei ( in cazul ca esti mai libertin ) potzi agatza o tipa care arata bine dar nu e desteapta => rel de scurta durata.
Eu unul am votat masina pt k momentan asta prefer.....masina rar m-a dezamagit desi e o dacie.......insa fetele mai tot timpul, poate o sa aleg femeia cand va veni una la care sa pot tine cu adev si care sa ma merite.
in cazul in care nu iubesti acea persoana(este ceva trecator) normal ca alegi masina...dar cand vei intalni persoana potrivita sigur vei renunta la orice pt ea.
.....da vine femeia,kre umbla cu tine doar k ai masina! Think about it!Nu cred ca sunt singurul caruia i s-a intamplat asta si sincer nu prea am nevoie d astfel d femei,doar k \"prestari servicii\".