Baietzi...nu stiti ce vreti de la viata inca...e imposibil sa alegeti mashina cand e vb de mashina sifemeia vietii tale adick e una singura nu exista mai multe \"femeia vietii tale\" mashini..da-le dreaq ca sunt mai multe...
P.S. >> cand e vb de o oarecare femeie ..tot majina aleg
multumesc tot celor care au postat.eu nici nu credeam ca a ajuns topicul pe undeva,credeam ca l-au stres )))) eu aleg femeia macar in ea nu bagam benzina bagam altceva ))))) daca avem ce evident
Member of: [Observator 4tuning] [Opel] [Street Zone]
treaba sta in felu urmator... masina e FIX ca femeia...cel putin calibra mea a facut niste faze ca nici aia de la erebus nu i-au dat de cap. Cand vrea merge beton, cand i se pune pata se opreste si dracu o mai misca decat dupa 30 de minute. Avand in vedere ca pe orice masina nu pot folosi un prezervativ...aleg femeia Masina si femeia, amandoua fac la fel, te lasa cand ti-e lumea mai draga, nici una nu se imprumuta, dar femeia pleaca singura, si daca iti pui un durex pe instrument, la masina ai ca gaura doar butucu de la usa...
treaba sta in felu urmator... masina e FIX ca femeia...cel putin calibra mea a facut niste faze ca nici aia de la erebus nu i-au dat de cap. Cand vrea merge beton, cand i se pune pata se opreste si dracu o mai misca decat dupa 30 de minute. Avand in vedere ca pe orice masina nu pot folosi un prezervativ...aleg femeia Masina si femeia, amandoua fac la fel, te lasa cand ti-e lumea mai draga, nici una nu se imprumuta, dar femeia pleaca singura, si daca iti pui un durex pe instrument, la masina ai ca gaura doar butucu de la usa...
Femeia, dar numai daca ma iubeste si eu o iubesc. Acultati \"James Brown - It`s a mans world\", ca vorbeste despre femeie dar are un vers si despre masina.
ai uitat de teava de esapament ))))))))
avem si optiunea ptr. cei mai \"limitati\" sau ptr cei care au numai vreo 6 ani si anume aprinzatorul de tigari (sau ceva de genul ) scoti panarama si infingi cealata.........panarama dar aveti grija sa nu va ardeti....la propriu
wow , cum mai tu nu ai incerca cel putin sa le impaci pe ambele daca ai putea ? si eu as renunta la masina dar stai linistit ca nu pt oricine si oricand