p.s: dar nu-s femeile altfel aleks ? nu sufera de ele, toate iti zambesc .. si etc. nush daca intelegi despre ce vbesc.. .
da sunt altfel cu siguranta, sunt grase aproape toate
glumeam, asa e, sunt mai deschise, si dak ai masina potrivita, vei vedea ca nu se feresc sa se urce la tine in masina daca vei vorbi frumos.
din pacate eu am vazut asta doar la altii, pentru ca aveam varsta ta cand am stat mai mult in spania ( aveam 16 ani, si am stat o vara intreaga )
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
exact aceiasi chestie am vazut si eu , tot la 16 si etc.
bine .. unii nu vor sa inteleaga ca toata treaba cu .. in spania femeile-s urate si grase si pwla mea e o mare prostie... nu-i nimic , sa traiasca ei cu impresia asta ...
noi, cei care mai ajungem pe acolo sa te scaldam ochii in ... toate cele .. ale lor ..
bah ... io am fost in malta ... ce vezi si acolo ... nu este juma' de metru facut fara sa vezi o tipa misjto ... itz women paradise, si masjini si ........ si is dragutze cu tine si intra la discutii si te cheama la ele in camera si de alea ... fara figuri si fitze ... ce sa'i faci asta e ... e alta lume acolo ...
e alta lume pt ca aia acolo TOTI isi permit spre ex un vw golf
deci masina asta la ei nu e cine stie ce
la noi,daca ai la 18 ani un golf,teoretic cel putzin esti mare mahar,si mergi pe blv-ul central al orashului cu 15km/h,max20 si cu muzica tare si blegit pe dreapta ca de,esti mare jemcher,si te uiti dupa fete,etc
d-aia au astea de la noi figuri,ca dau de prosti d-astia care ar face orice sa fie vazuti cu o fata in orash la un suc(si bineinteles unde e mai scump ca doar au golf)\
nu mai zic de aia cu masini mai tari ca n-are rost
pentru mine, si tinand cont ca l-am luat din banii mei si din munca mea, consider ca bmw-ul meu e suficient de tare, si cu toate astea nu merg cu gesturi prin oras ca sa impresionez toate proastele rupte in gura de foame ( ca destepte nu-s dak se lasa impresionate de masina ).
deci nu cred ca e vorba de masina, e vorba de bun simt si educatie aici...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
mda , o sa vezi la un moment dat... ca afara.... fiica milionarului in euro de detzine ... kilometrii de ... pamant ... plin cu portocale...
daca merge pe strada... .. ma nu sufera.. asta e ideea..
eu cat am stat acolo .. n-am vazut unu .. cu nasu pe sus
sau una ..
e altceva .. ! acolo DA! aici ... nu ..
nu se compara
pt ca acolo lumea e civilizata,educata,si au si ceva banuti
la noi.......daca-ti cumperi ceva tre sa stie tot poporu'
acolo d-aia nu mai pot ei ca nu stie vecinu' de la et6 ca si-au luat masina noua
probabil occidentalii merg pe principiu \"sa fii sanatos\"
nush,oricum e alta lume,ei vad altfel lucrurile,pun altfel problemele
pentru mine, si tinand cont ca l-am luat din banii mei si din munca mea, consider ca bmw-ul meu e suficient de tare, si cu toate astea nu merg cu gesturi prin oras ca sa impresionez toate proastele rupte in gura de foame ( ca destepte nu-s dak se lasa impresionate de masina ).
deci nu cred ca e vorba de masina, e vorba de bun simt si educatie aici...
poate si pentru k esti intr-un oras mai mic dekt buc...alea sunt mai nehalite,dar ai fi uimit sa afli k si pustoaicele au demult impresii d nu la ajungi cu prajina la nas si knd l fxxx vezi ba k miros a transpiratie,chiar dak aveau o fustita super scurta ,ba k l miroase gura
asa au fost invatate
da.....se \"maturizeaza\" cam repede
unele la 15 ani au niste impresii de zici ca au 25 de ani
iar cand vine vb de sex......
ele cred k dak iti pui o fusta d o palma si sutien cu sarma...gata... vin si fratii neuronului uitat intr-un colt p etajera.
imi plac femeile dar detest prostia si ipocrizia