ma repet... cu masina potrivita gasesti mai usor femeia dorita...
dar... daca ai langa ine femeia potrivita... nu stii niciodata cum te va ajuta sa ajungi sa-ti iei masina ... eu o spun din proprie experientza...
cu alte cuvinte, in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie....
cred ca am votat si io la intrebarea asta acu 1 an...sau cine stie...ma rog..
ideea e ca nu prea se poate face o astfel de comparatie...sau hai sa punem problema asa,ce alegeti,un ficat sau o turbina?sau va vindeti ficatii sa va luati turbine?
raspunsuri la intrebarea asta sunt 1000...depinde de om,depinde de "norocul" care l-a avut pana in acest moment,atat la fete cat si la masini
decat un sa renunt la un rinichi pt o masina tare, mai bine mi-o trag cu o urata in acelasi scop...
din fericire asta e un caz pur ipotetic, n-am ajuns asa disperat
decat un sa renunt la un rinichi pt o masina tare, mai bine mi-o trag cu o urata in acelasi scop...
din fericire asta e un caz pur ipotetic, n-am ajuns asa disperat
Corect...pai n-ai nevoie sa fii disperat deoarece 320-ul tau e destul de de la mama lui
bine bine ... da` atunci d c sa nu fie ... ce gust are in dacie ...
cica si mai bun..creste andrenalina..intervine frica sa nu plece masina la vale,sa nu-i cada o roata sau toate la prima tzopaiala ! asa ca eu in locul tau aleks as da bmw-ul pe o dacie...daca te intereseaza iti fac eu o oferta,LOGIC sa-mi dai si diferenta TU nu eu!
15000 + o shaorma+un suc+benzina dus/intors ce mama masii !
OT:ca o mica concluzie multi prefera masina numai daca au o relatie nu foarte interesanta...cei care au o relatie adevarata,o femeie adevarata si care merita toata atentia,aleg femeia!