Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Ce alegeti ?
Masina 298 73.95%
Femeia 105 26.05%
Voters: 403. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 29-06-05, 17:14   #76
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Simplu , TU pasionat de .. ce esti pasionat , femeia iti spune , ALEGE , ORI EU ! ori masina - pasiunea ta ...
ce alegi ?
Pai daca s-a ajuns aici, sa ma puna ea sa aleg, pai mai intai incerc s-o impac cu ideea ca nu voi renunta niciodata la pasiunea mea, deoarece eu am ales aceasta pasiune pt. ca imi place si stiu ca pot s-o practic toata viata fara sa am vreo problema, dar la femeie e altfel, aici nu mai depinde de mine, intr-o zi poate se gandeste ca merita ceva mai bun si ma lasa. Deci daca m-ar pune sa aleg si nu as putea s-o impac i-as f**e o palma si i-as spune PA.

Eu cand am votat masina m-am gandit chiar la cea mai nasoala alegere, o masina in care ai investit pasiune, munca, bani si este masina perfecta si nu ai schimba-o pt nimik in lume cu alta masina si femeia vietii tale, cea care e perfecta din toate punctele de vedere, te intelege, e langa tine cand ai nevoie de ea, e super frumoasa etc. Dar aici intervin si alte lucruri, poate ea este femeia perfecta pt tine din punctul tau de vedere, dar poate tu nu esti omul perfect pt ea si la un moment dat tot o sa te lase sau vor interveni probleme majore de o sa o lasi tu pe ea, la cat de nedreapta e viata asta s-ar putea ca tocmai cand iti e mai bine sa se intample ceva si sa moara (accident, boala, etc). Draku cu masina pot sa o fac si praf ca tot o voi repara daca este masina perfecta, si o voi \"iubi\" si mai mult. Deci pana cand nu vom putea sa \"reparam\" si oamenii astfel incat sa nu ne fie furati cei dragi de langa noi prin accidente, boli, etc eu voi alege masina.
Acum am ales masina ca asa as fi facut daca as fi avut masina perfecta, cu toate ca nu am intalnit nici masina perfecta si nici fata vietii mele, dar sunt tanar am tot timpul.
luca is offline   Reply With Quote
Old 29-06-05, 18:51   #77
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Eu a trebuit sa aleg intre femei si femeie
Si am ales femei.
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 29-06-05, 19:00   #78
cristi_ubs

Stage 5

cristi_ubs's Avatar

Member of:
[RENAULT]

am o pasiune si nu voi renunta never la ea.Masina!!!Si sigur voi gasii si femeia care sa ma 'nteleaga si sa fie alaturi d mine.
cristi_ubs is offline   Reply With Quote
Old 29-06-05, 21:13   #79
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cristi_ubs\"
am o pasiune si nu voi renunta never la ea.Masina!!!Si sigur voi gasii si femeia care sa ma 'nteleaga si sa fie alaturi d mine.
cel mai korekt lucru spus pana acum
toate la timpul lor
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 29-06-05, 22:40   #80
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Eu am aceeasi femeie de cativa ani buni, nu cred ca sta cu mine pt masina, c-o fi si ursu meu vreun Corvette si eu nu stiu:))Tot nu inteleg treaba cu pasiunea si femeia.De ce m-ar pune femeia sa aleg intre ea si pasiune?Ce femeie e aia care te pune sa alegi intre ea si pasiune?Cand o femeie te pune sa faci o astfel de alegere, nu ca s-ar pune problema sa alegi masina in locul ei , dar nu cred ca mai merita bagata in seama;)
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 00:18   #81
maibunu

Stage 5

maibunu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

CORECT AI NOTA ZECE SI DE MAINE NU TE MAI PEDEPSESC!!
maibunu is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 01:53   #82
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"luca\"
Quote:
Simplu , TU pasionat de .. ce esti pasionat , femeia iti spune , ALEGE , ORI EU ! ori masina - pasiunea ta ...
ce alegi ?
Pai daca s-a ajuns aici, sa ma puna ea sa aleg, pai mai intai incerc s-o impac cu ideea ca nu voi renunta niciodata la pasiunea mea, deoarece eu am ales aceasta pasiune pt. ca imi place si stiu ca pot s-o practic toata viata fara sa am vreo problema, dar la femeie e altfel, aici nu mai depinde de mine, intr-o zi poate se gandeste ca merita ceva mai bun si ma lasa. Deci daca m-ar pune sa aleg si nu as putea s-o impac i-as f**e o palma si i-as spune PA.

Eu cand am votat masina m-am gandit chiar la cea mai nasoala alegere, o masina in care ai investit pasiune, munca, bani si este masina perfecta si nu ai schimba-o pt nimik in lume cu alta masina si femeia vietii tale, cea care e perfecta din toate punctele de vedere, te intelege, e langa tine cand ai nevoie de ea, e super frumoasa etc. Dar aici intervin si alte lucruri, poate ea este femeia perfecta pt tine din punctul tau de vedere, dar poate tu nu esti omul perfect pt ea si la un moment dat tot o sa te lase sau vor interveni probleme majore de o sa o lasi tu pe ea, la cat de nedreapta e viata asta s-ar putea ca tocmai cand iti e mai bine sa se intample ceva si sa moara (accident, boala, etc). Draku cu masina pot sa o fac si praf ca tot o voi repara daca este masina perfecta, si o voi \"iubi\" si mai mult. Deci pana cand nu vom putea sa \"reparam\" si oamenii astfel incat sa nu ne fie furati cei dragi de langa noi prin accidente, boli, etc eu voi alege masina.
Acum am ales masina ca asa as fi facut daca as fi avut masina perfecta, cu toate ca nu am intalnit nici masina perfecta si nici fata vietii mele, dar sunt tanar am tot timpul.
da , din tot postul tau nu am de zis decat , nu-i fute nici o palma ....
ce te-a apucat ?
o puteti rezolva pe cale orala :P
p.s : care-i rostu vietii daca n-ai o pasiune ? god.. it sux , parerea mea ..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 02:30   #83
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
da , din tot postul tau nu am de zis decat , nu-i fute nici o palma ....
ce te-a apucat ?
o puteti rezolva pe cale orala

Orala adica sa discutam?, sau sa ma calmeze cum stiu ele mai bine?
luca is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 02:33   #84
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

sa discutati ma =))
iar sa aiba gura goala SA POATA SA DISCUTE !!!
=))
numai la prostii te gandesti =))
gg :P
Old 30-06-05, 09:30   #85
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

la acelasi lucru m-am referit si eu .

femeile care fug dupa masini sunt materialiste deci ... cui ii plac
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 18:56   #86
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Rabanne\"
Eu am aceeasi femeie de cativa ani buni, nu cred ca sta cu mine pt masina, c-o fi si ursu meu vreun Corvette si eu nu stiu)Tot nu inteleg treaba cu pasiunea si femeia.De ce m-ar pune femeia sa aleg intre ea si pasiune?Ce femeie e aia care te pune sa alegi intre ea si pasiune?Cand o femeie te pune sa faci o astfel de alegere, nu ca s-ar pune problema sa alegi masina in locul ei , dar nu cred ca mai merita bagata in seama
korekt
o femeie care te place cu adevarat(sau te iubeste)te accepta asa cum esti
ca oricare alt om ai defecte,vicii,pasiuni,atuuri,etc
nu mi se pare normal sa te puna sa alegi intre ea si pasiunea ta.
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 20:47   #87
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

atata timp cat o cam ignori , cam are dreptu .. : /
Old 30-06-05, 21:15   #88
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

da ca baiat deshtept...
inpaci si capra shi varza da daca nu ii acorzi iubitei timpul si banii necesari...are dreptu sa iti dea cu flit...ptr ca totushi ea este un om si pasiunea este pasiune...si nu este un simplu om este persoana iubita
orlando is offline   Reply With Quote
Old 30-06-05, 21:25   #89
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
atata timp cat o cam ignori , cam are dreptu .. : /

Pai in momentul in care o ignori in favoarea masinii inseamna ca ai o problema grava si ar trebui sa faci o vizita medicului psihiatru:)In toata imaginea asta masina este accesoriu nu femeia;)
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 01-07-05, 12:11   #90
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

masina evident, dupa ea vine si femeia.
oricum eu am o relatie de 3 ani juma, si parca iubesc masina mai mult ca deobicei
just joking... cat despre faptul ca nu acorzi femeii timp si bani... hmmmm
timp inteleg, dar bani??? ce-s eu tac-su??? sa-mi dea ea bani ca are asa o valoare de baiat langa ea
hai ca bat campii... egalitate tata, banii para-para
aleks is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules