Iti zic eu ca si daca nu e tunata le atragi, sa aiba unde sa isi puna fundu si sa se plimbe pe gratis, si ele is multumite, si chiar nu tre sa ai nu stiu ce masina, sa mearga numai.
eu cred k voi nu faceti diferenta intre fete si tarfe profitoare...e grav....eu dak as fi ***** nu as alege un baiat cu masina tunata sau cu o masina faina dal ar avea IQ-ului unei mingii de golf...
Iti zic eu ca si daca nu e tunata le atragi, sa aiba unde sa isi puna fundu si sa se plimbe pe gratis, si ele is multumite, si chiar nu tre sa ai nu stiu ce masina, sa mearga numai.
eu cred k voi nu faceti diferenta intre fete si tarfe profitoare...e grav....eu dak as fi ***** nu as alege un baiat cu masina tunata sau cu o masina faina dak ar avea IQ-ului unei mingii de golf...
Trixi asta priceput baiat ne place ce ai zis ... asta vroiam si eu sa zic numai ca aveam emotii ) ne-ai scos din ceatza multumim ^^ Craciun Fericit la toti
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Masina vs Femeia
Quote:
Originally Posted by Hori
Trixi asta priceput baiat ne place ce ai zis ... asta vroiam si eu sa zic numai ca aveam emotii ) ne-ai scos din ceatza multumim ^^ Craciun Fericit la toti
trixi este fata.... si este o super fata pentru ce a zis acolo si nu numai....
ca si baiat sa zica asa pe *fata* cele zise...mai rar..sau chiar deloc
k...
eu cred k voi nu faceti diferenta intre fete si tarfe profitoare...e grav....eu dak as fi ***** nu as alege un baiat cu masina tunata sau cu o masina faina dak ar avea IQ-ului unei mingii de golf...
eeee...banuiesc k in cazul in kre p linga faptul k nu mi-ar fi rusine cu un baiat cu o masina tunata....si p a mea o modific,inseamna k IQ-ul meu nu ajunge nici macar la IQ-ul mingii d golf! boon...macar stiu si asta!!! dar fereasca-te D-zeu d una k mine!!!!
@Horiutem discuta treaba vineri in parcare... k p linga faptul k sunt femeie..mai sunt si oradeanca..
trixi baiat tare asta! Cred ca este femeie in toata regula nu`i poti spune fata...(asta in cazul in care nu te referi din punct de vedere al sexului feminin/masculit) Urmariti posturile si va veti dea seama ca este FEMEIE!
Revenind la topic, masina o folosesti de nevoie, sa te duca din punctul A in B, masina nu-ti ofera ceea ce`ti ofera o femeie, asta in cazul in care nu esti un innebunit dupa masini....Masina si femeia fac parte din viata noastra de zi cu zi si sunt amandoua indispensabile, nu puteam trai fara una din ele!
si masina si femeia te omoara...masina te omoara in cateva secunde de neatentie, femeia te omoara ca si alcoolu....incet da sigur acum alegeti voi cum vreti sa muriti
eeee...banuiesc k in cazul in kre p linga faptul k nu mi-ar fi rusine cu un baiat cu o masina tunata....si p a mea o modific,inseamna k IQ-ul meu nu ajunge nici macar la IQ-ul mingii d golf! boon...macar stiu si asta!!! dar fereasca-te D-zeu d una k mine!!!!
@Horiutem discuta treaba vineri in parcare... k p linga faptul k sunt femeie..mai sunt si oradeanca..
@bodyspeed:ms k imi aperi spatele... ...si ai pm!
Buna Trixi! nu ma refeream la faptul k dak o fata umbla cu un baiat al carui masina e tunata , e proasta, ci la faptul k unele aleg un baiat cu o astfel de masina k sa dea bine, sa isi completeze palmaresul sau pur si simplu sa isi mentina imaginea de fete tari...sunt multe femei care nu inteleg nimic din fenomenul tuning si de fapt nici din ceea ce este si reprezinta o masina( te admir pt faptul k tu reusesti,sincer)..
si deci dak as fi fost fata cred k inteligenta unui barbat mi s-ar parea mai interesanta decat rabla cu care se deplaseaza...
Sa vad, Gagica blonda cu sanii de marimea 3-4-5 vs Masina americana tunata de Saleen cu 600 cp.
Asemanari: Amandoua te lasa lat, te fac sa strigi ,Doamne" si ,Oh", .
Diferente: Femeia mananca banii fara sa-ti dea placere iar masina cu placere, Femeia te f**e cand vrea iar masina te face oricand vrei sa strigi ,, Oh da sunt cel mai tare din parcare".
Morala: Pai daca ai bani pe amandoua dar prefer masina ptr o prieteni pe vecie iar gagica doar o aventura de-o noapte,
Buna Trixi! nu ma refeream la faptul k dak o fata umbla cu un baiat al carui masina e tunata , e proasta, ci la faptul k unele aleg un baiat cu o astfel de masina k sa dea bine, sa isi completeze palmaresul sau pur si simplu sa isi mentina imaginea de fete tari...sunt multe femei care nu inteleg nimic din fenomenul tuning si de fapt nici din ceea ce este si reprezinta o masina( te admir pt faptul k tu reusesti,sincer)..
si deci dak as fi fost fata cred k inteligenta unui barbat mi s-ar parea mai interesanta decat rabla cu care se deplaseaza...
uite...dupa parerea mea,fetele astea "trag" mai degraba la un ditamai mertan argintiu,decit la un zafira aparent stock(kre d altfel are un sound in ea,d mi-as pune domiciliul stabil in ea).. adik nu toate masinile tunate "dau" atat d bine..believe me! dar sunt,cel putin eu cunosc f multe fete si femei-poate e specifica zonei nush,k p la noi se zice k adusul d masini e sport national-kre au in singe benzina si motorina deja.nu ti-ar veni sa crezi,cite sunt p aici,kre au masini in jur d 150 d cai,ptr k fac mii d km p saptamina...so,despre asemenea femei nu ti greu sa-ti imaginezi,k stiu sa aprecieze masina..si niciodata nu te-ar pune sa alegi intre masina,si ea!
...si daca careva ma mai face baiat...imi schimb avatarul!