Quote:
Originally Posted by aleks
femeie tunata?
adik are spoilere, eleroane, praguri....
omg, sper sa nu vad vreodata una asa   
|
ieri...am vazut una mergea incet, atat de incet ca mi s-a oprit aeru-n piept, si-apropo de piept, avea bara din fata vopsita-n roz ca sa-mi dea pofta de viata,e genul care nu se-agata,se calca frumos ,ii place-ncet dar ii place si periculos.. cu botul ala roz asteptandu`ma la coltz ..masinaria asta scoala toti mortii din morti si ca s-o vada toti isi da capota jos .. piele naturala, ce sloboz !tre sa mai stii ca nu are garantie ,cand nu esti atent iti fuge din maini fratie !(exact) dar cine stie , stie si`o tzine strans usb cheie si daca o lovesti o sa iti ia mai de-o mie dar ce imi place mie e ca are temperament
si-as da in ea chiar si`asa fara carnet !
hai sa ma repet eu nici nu am carnet dar cu ea m`as lua un pic la un mic antrenament si`n caz de accident ma dau cu capu`n airbeg e plina cu efect peste tot pe unde merg si daca vreau sa o sterg nu o duc la spalatorie
o frec bine de tot ca sa se simta bine nu toata lumea stie dar tre sa ii vorbesti sa`i spui ca e frumoasa ca orbesti cand o privesti
are spatele bombat si portbagajul plin e plina de foc si e plina de venin
si ca sa`nebunim sa ni se schimbe mecla`n buletin ei ii place cel mai mult cand are rezervoru plin ia`si face plinu des isi face ochii verzi i`as lua bijuterii
si vre trei perechi de jenti da ce sa vezi .. eu continui sa visez am intalnit o curva o chema mercedes benz ..
sper ca ti-am raspuns la intrebare, eu la asta ma refeream...bine ai zis omg.....tu ai alege masina stock?