Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Ce alegeti ?
Masina 298 73.95%
Femeia 105 26.05%
Voters: 403. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 08-02-07, 14:02   #406
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]
Default Re: Masina vs Femeia

....atunci pacat ca nu multi gandesc asa... 8->
Magos is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 07:50   #407
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Turbo110 View Post
Am o masina care face 0-100 in 7 sec...crezi tu ca langa asta nu pot sa ii acord atentie unei femei ???? Ce te face sa crezi ca daca am o femeie nu imi ingrijesc masina....MASINA si FEMEIA sunt 2 lucruri total diferite !

Caz concret
Tovaras GOLF 4 tunat serios dak iti zik kt prinde nu ma crezi asa k nu iti mai zik.
Vine gagicasa si sa ajunga si ea repede la munca si ii cer cheile de la masina
el l-a inceput nu a vrut da femeile stii cum sunt !!!!!! Pot sa te innebuneasca si cu privirile .
Omu i-a dat masina , femeia conduce toate bune si frumoase ajunge femeia la munca si parcheaza pe margine ai vazut cum sunt pe multe strazi a parcat lateral si proasta ce a fakut isi lua geanta si alea si a deschis usa dinainte sa iasa si a lasato asa !!!!!!!!!
Si a venit o masina una mare deaia de aprovizionare la magazine si i-a luat lu ala portiera superb i-a rupto si a gasito la 100 de metri mai in fata !!!!!!!
DECI IA TRAGE SINGUR CONCLUZILE(SI STIU K MULTI DINTRE VOI NU O SA CREADA, DA GANDITIVA K IN ROMANIA ORICE E POSIBIL)
Pastiluta is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 08:01   #408
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

1. tu ai auzit de semnele de punctuatie ? ar trebui sa inveti sa le folosesti ca nu intelegem nimic din postul tau
2. incepeti deja sa ma enervati cand puneti masinile pe primul loc ! cu masina nu te fwti ... masina nu are sentimente ... cu masina nu poti avea copii ...

femeia e cea care le indeplineste pe toate la punctul 2 ... masina e un moft, o placere, ceva in care bagi bani ca sa o faci pe placul tau ... sau sa iti faci treaba cu ea !

la o adica daca ala nu vroia sa ii dea masina ... nu i-o dadea pur si simplu ... gasea scuze ... ca are scurgere de ulei, ca bla bla bla bla ... putea sa o pacaleasca si asa ...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 08:03   #409
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Bah auzi ceva in postu anterioar gagicasa lu ala i-a bulit lu ala o usa de pe un golf 4 tunat super adevarat DECI gagicasa i-a bulit masina.
SI AUZI CEVA FRATE pe tine te cred in stare k sa te convinga gagicata sa lasi cursele ptr ea si stii ceva toti o sa facem asta pana la urma da yo prefer sa o fak pe la 29 de ani , 30 nu la 22 de ani
Old 09-02-07, 08:13   #410
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

deci daca ala si-a dat masina.....sa o conduca altcineva.....inseamna ca isi da si femeia s-o.....altcineva (scuzati-mi limbajul obscen da nush cum altfel sa zic) deci in concluzie masina si femeia nu se dau....si totusi masina e un obiect de care te atasezi...si ca bagi bani in ea se cheama hobby....
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 08:14   #411
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Pastiluta View Post
Bah auzi ceva in postu anterioar gagicasa lu ala i-a bulit lu ala o usa de pe un golf 4 tunat super adevarat DECI gagicasa i-a bulit masina.
SI AUZI CEVA FRATE pe tine te cred in stare k sa te convinga gagicata sa lasi cursele ptr ea si stii ceva toti o sa facem asta pana la urma da yo prefer sa o fak pe la 29 de ani , 30 nu la 22 de ani
1. n-am gagica ...
2. nu particip la curse
3. cursele nu ma intereseaza decat sa le privesc ... nu sa alerg la ele
4. sunt adeptul stylingului ...

sa fii iubit ...
ca doar nu oi incerca eo sa iti schimb tie modul de gandire
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 08:57   #412
CarGoVroom

Stage 4

dar ce ziceti de ideea asta? in loc sa alegi intre masina si femeie le alegi pe amandoua! Legi femeia de capota (ca la vanatoare) si mergi cu amandoua pe strada ca sa nu renunti la nici una.
nu stiu cum de v-ati pus problema unei asemenea alegeri.
CarGoVroom is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 10:02   #413
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Mustang bravo frate te respect da totusi yo la curse dak nu particip nush ce ma fak sincer ptr k nu sunt deala kare am jucat seria NFS is gata curse nu frate la mine aicea asa sunt toti si chiar au masini oamenii tunate serioas nu 3 boxe si o bara si tuning si oamenii ua si la motor si yo cum ard gazu tot timpu cu ei iti dai seama k am in mintea mea mi s-a format mentalitatea k ei da totusi nu vad nimik rau sa alergi in curse
Old 09-02-07, 10:06   #414
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

SI ideea sa legi femeia de masina as fi total de acord da as amenda si mi-ar lua si niste puncte ptr ea si dak zicea aia k am rapito mai facea msi parnaie
Old 09-02-07, 10:20   #415
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

...misoginilor!!!! #-o
Old 09-02-07, 10:22   #416
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Nu sunt misogin dar mentalitatea mea la aceasta varsta e k masina este mai importanta dekt femeia
Old 09-02-07, 10:39   #417
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
sper sa nu te deranjeje ...despre ce curse vb...ca nu te am vazut la curse ...si ies afara cam de mult timp
Turbo110 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 10:41   #418
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Man da yo nu am masina sa merg la curse cu voi yo deocamdata ma dau cu astia de la mine si cu ink unii kare ii mai cunosc cerc restrans si akuma deocamdata facem de kterink o sa iesim si la vedere da mai avem de lucur la masini pana atunci :P
Old 09-02-07, 12:49   #419
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

...aveai tu un nume pentru acesti curajosi...
Old 09-02-07, 22:53   #420
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Man da yo nu am masina sa merg la curse cu voi yo deocamdata ma dau cu astia de la mine si cu ink unii kare ii mai cunosc cerc restrans si akuma deocamdata facem de kterink o sa iesim si la vedere da mai avem de lucur la masini pana atunci :P
...auzi,daca si daca aia kre zici tu k au curajul sa iti deie masina,tot asa s-or gindi k tine(adik sa nu dai masina nimanui) cum ai putea tu sa ajungi sa k aceste "curse" sa iti fie atat d importante k sa nu mai vezi u nimik altceva????
ideea e,k oamenii in gen stiu f bine dc,cind si cum dau masina ...sa se intimple cite ceva e normal(vb unui prieten drag:casco sa traiasca! )
vreau sa zis,k e femeie,barbat,proprietarul sau nu,poate sa se intimple una alta...dar citeodata te mai risti k amicii tai
Trixi is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules