Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Ce alegeti ?
Masina 298 73.95%
Femeia 105 26.05%
Voters: 403. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 27-01-07, 19:35   #391
Flamer

Stage 2

Default Re: Masina vs Femeia

Quote:
Originally Posted by Turbo110 View Post
Daca tu crezi ca o femeie se culca cu tine fara sa ii arati ca inseamna ceva pt tine si ca insemni mai mult decat 20 de cm de **** te inseli amarnic....Poate doar curve...dar si alea nu se *** cu tine fara sa iti dea niste boli .... bafta !
Ba , ai dreptate, nu-i asculta pe fraierii astia, pana la 38 de ani, gagicile sunt doar ptr. sex iar masina o ingrijesc ca ochii din capul meu.Cel putin asa fac eu.
Flamer is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 08:24   #392
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Boy vezi asta am vrut sa spun man k niciodata o fata nu iti da adrenalina da satisfactiei ti dau toate pai intre satisfactie si adrenalina e mare diferenta. Satisfactia o ai knd esti pe culmile fericirii Si adrenalina o ai knd merci cu 250km/h sau mai mult in functie de masina si stii k poate sa iti taie unu fata sa mori k poate apar gaborii si se tin si ei cu loganurile dupa tine 30 de secunde pana dispari tu sau k poti sa dai de alt nebun k tine is va luati la liniutza atunci ai adrenalina in tine
Pastiluta is offline   Reply With Quote
Old 04-02-07, 15:42   #393
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

daaa... asa e... femeia e naspa, nu trebuie tinuta aproape, doamne fereste, mai bine faci o laba, ca doarnu-i diferenta intre sex cu o femeie si laba,nu asa ziceai? (mi-e mila de femeia care-ti intra in pat, da' ma rog, asta e alta discutie)
iar masina, asa e, nu ai niciun pic de adrenalina dak n-ai minim 250 de km/h, si nu ai ink 3 maisni de politie pe care sa le pierzi tu pe drum ( de park aia n-au statii, si tu esti in desertul gobi, nu tot in urmatoarea localitate te opresc altii) si nu exista adrenalina dak nu ai altii ca si tine care sa alerge cu 250 de km/h, si peste...
need for speed asta, ce face din unii oameni, nu-i mai trezeste la realitate...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 04-02-07, 23:25   #394
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

da' naspa te-ai trezit!
stai sa vezi cum i se schimba parerea dupa c da d o d-soara kre il zapaceste k la carte!!!!
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 05-02-07, 09:20   #395
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Frate Stai Asa K Voi Intelegeti Gresit Femeile Sun Bune La Sex Gatit Si Cam Atata K Restu Iti Cheltuie Banii Tre Sa Astepti Juma De An Pana Se Machiaza De Iti Faci 1.000 De Draci Si Deastea Dar Totusi Nimik Nu Se Compara Cu Adrenalina Masinii Intre Masina Si Femeie Yo As Alege Masina K Si La 30 De Ani Cu O Masina Tunata Gasesc Femei Destule
akuma Ziceti Voi Ce Ati Alege ??
Old 05-02-07, 09:23   #396
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
daaa... asa e... femeia e naspa, nu trebuie tinuta aproape, doamne fereste, mai bine faci o laba, ca doarnu-i diferenta intre sex cu o femeie si laba,nu asa ziceai? (mi-e mila de femeia care-ti intra in pat, da' ma rog, asta e alta discutie)
iar masina, asa e, nu ai niciun pic de adrenalina dak n-ai minim 250 de km/h, si nu ai ink 3 maisni de politie pe care sa le pierzi tu pe drum ( de park aia n-au statii, si tu esti in desertul gobi, nu tot in urmatoarea localitate te opresc altii) si nu exista adrenalina dak nu ai altii ca si tine care sa alerge cu 250 de km/h, si peste...
need for speed asta, ce face din unii oameni, nu-i mai trezeste la realitate...
AOLEU DOAMNEEE DA LA VOI DKA ZIK SA TE ALERGE GARDA GATA MAMA ZICI K VORBESC DESPRE CINE STIE CE LUCRU SF.......... SI AUZI TE DA IN ALTA LOCALITATE PAI BUCURESTIU E MARE SI DAK STII SA CONDUCI SUNT O GROAZA DE LOCURI UNDE II PIERZI USOR SI TE DA PRIN STATIE PAI DKA YO MERG CU VITEAZA SI LOGANU LOR E LA STOP KND AM TRECUT PE LANGA EI AIA NICI NU SE OBOSESC SA SE IA DUPA MINE K AIA MAI BINE S-AR DUCE SA SCOATA O SPAGA DE LA UNII CU MASINA PARCATA DECAT SA ALERGE PE STRADA DUPA TAMPITI K MINE........
Old 05-02-07, 09:25   #397
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
da' naspa te-ai trezit!
stai sa vezi cum i se schimba parerea dupa c da d o d-soara kre il zapaceste k la carte!!!!
AM DAT PESTE UNA KARE MA ZAPACIT DA STII CE S-A INTAMPLAT AM FOST CU EA NE-AM DESPARTIT SI DUPA NE MAI INTALNEAM MAI MULT DEKT AMICI SI NU A MAI IESIT NIMIK A MAI DURAT OVARA DUPA CE NE-AM DESPARTIT SI DE ATUNCI MA MAI INTALNESC CU EA PE STRADA DA SINCER NU MI SE PARE K E K INAINTE KND ZICEAM K O IUBESC CU ADEVARAT......
Old 05-02-07, 11:57   #398
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Pastiluta View Post
AOLEU DOAMNEEE DA LA VOI DKA ZIK SA TE ALERGE GARDA GATA MAMA ZICI K VORBESC DESPRE CINE STIE CE LUCRU SF.......... SI AUZI TE DA IN ALTA LOCALITATE PAI BUCURESTIU E MARE SI DAK STII SA CONDUCI SUNT O GROAZA DE LOCURI UNDE II PIERZI USOR SI TE DA PRIN STATIE PAI DKA YO MERG CU VITEAZA SI LOGANU LOR E LA STOP KND AM TRECUT PE LANGA EI AIA NICI NU SE OBOSESC SA SE IA DUPA MINE K AIA MAI BINE S-AR DUCE SA SCOATA O SPAGA DE LA UNII CU MASINA PARCATA DECAT SA ALERGE PE STRADA DUPA TAMPITI K MINE........
nu spun k vorbesti despre lucruri sf, sa fii tu linistit, k forumul asta e plin de oameni kre nu au mers cu masina peste limita legala niciodata.... numai k tu vorbesti din filme nu mi-o lua in nume de rau, dar la ce scrii tu aici nu mai aveai demult permis, k exista treburile alea albe mici de sub oglinda retrovizoare la masinile politiei, si cu ink o treaba cu lentila... ala se numeste radar cu cmera, iti facea frumos poza, si te duceai sa depui singurel permisul la politie..
permiti o intrebare? sigur ai permis? adik... ai facut varsta minima pentru a-l obtine?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 06:37   #399
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
nu spun k vorbesti despre lucruri sf, sa fii tu linistit, k forumul asta e plin de oameni kre nu au mers cu masina peste limita legala niciodata.... numai k tu vorbesti din filme nu mi-o lua in nume de rau, dar la ce scrii tu aici nu mai aveai demult permis, k exista treburile alea albe mici de sub oglinda retrovizoare la masinile politiei, si cu ink o treaba cu lentila... ala se numeste radar cu cmera, iti facea frumos poza, si te duceai sa depui singurel permisul la politie..
permiti o intrebare? sigur ai permis? adik... ai facut varsta minima pentru a-l obtine?
Sa-ti raspund la intrebari DA. Si app pe langa asta dak iti face poza mare chestie. Iti ia permise bineinteles k asta se intampla din prima dak nu ai numerele scoase si chiar si cu numere scoase pana la urma tot se prind cine esti.
Dupa ce ti-au luat permisu mare chestie , ce nu poti sa te urci iar si sa conduci si dak e sa te alerge iar declar k a condus un prieten k am destui kare m-ar acoperi la faze deastea asa k Pazea k vin
Old 07-02-07, 14:12   #400
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

dar totusi vorbesti ca un copil ...
si iar TOTUSI : despre ce puii mei vorbim aici ? despre masina sau despre "cursa" dintre masini si femei ?
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 15:25   #401
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
dar totusi vorbesti ca un copil ...
si iar TOTUSI : despre ce puii mei vorbim aici ? despre masina sau despre "cursa" dintre masini si femei ?
Nush despre ce se vb k am deviat de la subiect toti oricum ptr mine "DEOCAMDATA" masina e mia important bineinteles k si femeia isi are lokul ei binestabilit in ierarhie si la urma urmei va trebui sa dau masian pe nevasta si copii
Old 07-02-07, 19:09   #402
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

mmmm.... vad ca unii dintre voi tot copii au ramas la minte!!!
sustin sus si lat ca MASINAAAA....MASINAAAA... da'o naibii pe femeie... dar va plangeti ca ati da orice pentru ele....
vb aia... masina ti-e cea mai buna nevasta... nu te inseala si nu te paraseste... dar te mananca de bani la stil mare!!!
poate masina iti da toate satsfactiile, dupa parerea unora... stii ce nu iti da??? nu iti da caldura unui suflet alaturi... asta nu iti da si nu iti va da niciodata... tot singur te vei simti!!!
eu nu am nici un raspuns... !
Magos is offline   Reply With Quote
Old 08-02-07, 11:19   #403
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by Pastiluta View Post
AM DAT PESTE UNA KARE MA ZAPACIT DA STII CE S-A INTAMPLAT AM FOST CU EA NE-AM DESPARTIT SI DUPA NE MAI INTALNEAM MAI MULT DEKT AMICI SI NU A MAI IESIT NIMIK A MAI DURAT OVARA DUPA CE NE-AM DESPARTIT SI DE ATUNCI MA MAI INTALNESC CU EA PE STRADA DA SINCER NU MI SE PARE K E K INAINTE KND ZICEAM K O IUBESC CU ADEVARAT......
...permite-mi sa iti zic k asta era doar inceputul ...ia intreaba baietii..cum e cind intr-adevar te zapaceste o femeie...cind orice ai face nu poti sa scapi d imaginea p kre o ai in cap...cind dupa ce te inkizi cu ea intr-o camera 3 zile si 3 nopti...ink mai mult vrei...desi esti rupt d nu mai poti ...si daca stii bine cu capu' k ar fi cazul sa o lasi dracului...dar cel mai mare kin e sa nu o suni..sa nu-i auzi vocea..sa nu o stii alaturi.... ...ai sa vezi k la un moment dat te gasesti in mijlocul unei intersectii ,k habar n-ai cine are prioritate,si rizi d prostia ta k un bou....
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 08-02-07, 11:41   #404
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magos View Post
mmmm.... vad ca unii dintre voi tot copii au ramas la minte!!!
sustin sus si lat ca MASINAAAA....MASINAAAA... da'o naibii pe femeie... dar va plangeti ca ati da orice pentru ele....
vb aia... masina ti-e cea mai buna nevasta... nu te inseala si nu te paraseste... dar te mananca de bani la stil mare!!!
poate masina iti da toate satsfactiile, dupa parerea unora... stii ce nu iti da??? nu iti da caldura unui suflet alaturi... asta nu iti da si nu iti va da niciodata... tot singur te vei simti!!!
eu nu am nici un raspuns... !
AUZI CEVA YO ASA GANDESC SI CU ASTA BASTA TU AI PAREREA TA YO PE A MEA
Old 08-02-07, 13:59   #405
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Flamer View Post
Ba , ai dreptate, nu-i asculta pe fraierii astia, pana la 38 de ani, gagicile sunt doar ptr. sex iar masina o ingrijesc ca ochii din capul meu.Cel putin asa fac eu.
Am o masina care face 0-100 in 7 sec...crezi tu ca langa asta nu pot sa ii acord atentie unei femei ???? Ce te face sa crezi ca daca am o femeie nu imi ingrijesc masina....MASINA si FEMEIA sunt 2 lucruri total diferite !
Turbo110 is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules