Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Ce alegeti ?
Masina 298 73.95%
Femeia 105 26.05%
Voters: 403. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 25-07-07, 01:41   #541
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Masina vs Femeia

Quote:
Originally Posted by Clauditza View Post
Ai o viatza inainte, o sa mai cunosti astfel de femei. Depinde si de generatie. Daca vorbesti cu pustoaice de 16-17 ani, fi sigur ca o sa gasesti foarte greu una care sa te inteleaga. Eu la varsta aia abia prindeam gustul. Cu cat inaintezi in varsta cunosti tipe mai mari(poate si acum ai prietene mai mari), care deja stiu cu ce se mananca viatza si ce vrea un barbat.

Da, femeile sunt bune si "la altceva".
Vei fi uimit sa afli ca sunt multe femei fascinate de automobilism si care iti vor impartasi pasiunea. Stiu ca sunt rare, fiindca asa mi-au spus toti cei cu care am vorbit... dar daca te uiti pe forum(de exemplu) gasesti destule fete de acest gen.

Deci nu are rost sa generalizezi. Asa cum NU toti barbatii sunt niste porci, la fel NU toate femeile sunt ca proastele alea care tin covrigu` in brate de zici ca i-l fura cineva!
probabil ca inca nu am avut ocazia sa stau serios cu fete mai mari care chiar stiu cum stau lucrurile.dar am vazut fete mai mari ce lucruri fac. stiu ca nu toate sunt la fel dar eu vorbeam in general. nu vreau neaparat una cu care sa vorbesc despre automobilism, vreau una cu care sa ma inteleg de minune si nu vreau o parasuta care sa o *** de dimineata pana seara.si asta ma enerveaza ca sunt foarte greu de gasit de parca au intrat in pamant. majoritatea sar din mercedes in audi in bmw si tot asa.
oricum adevarul e undeva la mijloc.
Cristy65 is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 13:03   #542
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

... asa ca nu te inchista intr-o idee, si lasa optiunile deschise!!
Magos is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 13:13   #543
EaGle
Banned

Stage 5

Cristy65, totusi in romania mai sunt si fete cu capu pe umeri ...dar nu iti urez sa stai in italia k inebunesti ....din 1000 de italience, dak gasesti una normala si destul de matura e mare lucru ...de fapt iti dai seama c femei sunt alea dak face 2-3 copii dupaia cik sa duce la "munca" (friki-friki) si angajeaza baby sitter ...sta maxim 2-3 ore cu copii acasa, se duc de 3-4 ori pe saptamana seara la cina pana dimineata la 4-5 si acasa lasa copil de 3 luni sa planga de foame dupa tata lu masa .....deci fi bucuros k stai in romania ..!!!
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 13:17   #544
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

omg... viata !!! )
Magos is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 17:59   #545
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Cristy65 View Post
probabil ca inca nu am avut ocazia sa stau serios cu fete mai mari care chiar stiu cum stau lucrurile.dar am vazut fete mai mari ce lucruri fac. stiu ca nu toate sunt la fel dar eu vorbeam in general. nu vreau neaparat una cu care sa vorbesc despre automobilism, vreau una cu care sa ma inteleg de minune si nu vreau o parasuta care sa o *** de dimineata pana seara.si asta ma enerveaza ca sunt foarte greu de gasit de parca au intrat in pamant. majoritatea sar din mercedes in audi in bmw si tot asa.
oricum adevarul e undeva la mijloc.
inseamna ca n ai cautat fete calumea...depinde ce cercuri frecventezi...
si totusi daca la varsta ta nu ti doresti doar una pentru sex...tot respectul meu...inseamna ca mai sunt oameni cu principii pe pamantul asta...
pheerya is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 19:26   #546
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by pheerya View Post
inseamna ca n ai cautat fete calumea...depinde ce cercuri frecventezi...
si totusi daca la varsta ta nu ti doresti doar una pentru sex...tot respectul meu...inseamna ca mai sunt oameni cu principii pe pamantul asta...
orasul in care stau e destul de mic si cam toata lumea cunoaste pe toata lumea in general.apoi unde ma duc la liceu adica in zalau mie mi se pare ca lumea de acolo, majoritatea sunt ori fitzosi ori habar nu au ce vreau. de fete nu mai vorbesc pentru ca toate care sunt faine merg dupa vw, volv, audi, adica dupa cei care au masini. in principiu mai raman doar tocilarele cu care poti vorbi doar despre viata,scoala si alte prostii. iar dupa parerea mea fetele dragute, de treaba si cu care sa poti vorbi despre aproape orice sunt pe cale de disparitie.
Cristy65 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 13:33   #547
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
[BMW]

totusi, te ai gandit ca printre "tocilarele" alea pot exista si fete de treaba care pur si simplu nu se aduna cu turma? uita te mai atent si nu fi superficial...parerea mea...oricum bafta la cautat!!!
Old 27-07-07, 14:04   #548
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
totusi, te ai gandit ca printre "tocilarele" alea pot exista si fete de treaba care pur si simplu nu se aduna cu turma? uita te mai atent si nu fi superficial...parerea mea...oricum bafta la cautat!!!
se referea TOCILARE si la fata
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 09:38   #549
DASCALUGABRIEL
Ford Driver

Stage 5

DASCALUGABRIEL's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
pai toate nefu_utele dau vina pe masina ...
"de cand ai masina asta nu mai ai deloc timp de mine"
alex nu e vb de fricki fricki!chiar dak ai presta ,ele tot vor sta cu botu pus.exemplu fosta (6ani si 3 luni)la fel-nimic nu o mai multumea si i permanentza ma stresa ca dece stau atit la masina si de ce miros a benzina ,etc.facea asta din simplu motiv ca nu era capabila sa aiba un hobby al ei si mai era incapabila sa intzeleaga o pasiune si incapabila sa ma sustina in ceeace faceam.esti printre putinii,alaturi de vali care stiu cit timp si suflet am pus in ford.
concluzia-masina aia m-a costat o relatie ,da nu regret o secunda.fuck it
DASCALUGABRIEL is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 11:57   #550
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
[BMW]

ai tu dreptate...dar problema apare atunci cand hobbyul devine viciu...si numai asta faci toata ziua...si atunci deja devine stresant...si nu ma refer la masini, ci la orice altcva...
am o prietena al carui fost statea la varsta de 25 de ani toata ziua(noaptea) si se juca warcraft...si ea se plimba pe langa el si se uita pe pereti si pana la urma s au despartit
Old 31-07-07, 12:19   #551
DASCALUGABRIEL
Ford Driver

Stage 5

DASCALUGABRIEL's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[FORD]

Quote:
ai tu dreptate...dar problema apare atunci cand hobbyul devine viciu...si numai asta faci toata ziua...si atunci deja devine stresant...si nu ma refer la masini, ci la orice altcva...
am o prietena al carui fost statea la varsta de 25 de ani toata ziua(noaptea) si se juca warcraft...si ea se plimba pe langa el si se uita pe pereti si pana la urma s au despartit
devine viciu dak nu te mai poti desprinde de ceea ce faci.eu imi propun niste obiective si dak le indeplinesc am plecat de la garaj si nu sint ob imposibil de atins.
si cazul prietenei tale-caz clar de nepotrivire.nici nu trebuia pierdut timpul pe linga ala
concluzia -dak ar fi sa aleg intre femeie si masina (doamnelor nu va simtiti jignite) aleg masina ,cel putin sint sigur ca umblu doar eu sub capota,fara interventii neautorizate .....
DASCALUGABRIEL is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 01:50   #552
Expad

Stage 2

ambele pot sa ti aduca satisfactii si faima in viata ,iar totodata ambele pot sa te accidenteze sau chiar sa te omoare acuma depinde de tine cum ai grija de ele dar daca ar fi dupa mine as alege masina pt ca nu te inseala si cum o ingrijesti asa o ai si nu e invidoasa daca iesi cu alta
Expad is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 12:57   #553
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

femeia iti aduce si masina, daca tine la tine si daca ii pasa si de fericirea ei ( pt k daca tu esti fericit, si ea o sa fie fericita )
aleks is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 00:15   #554
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

ce`mi place k au votat si d3vilish_lips si Clauditza
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 12:22   #555
Claudia

Stage 5