Quote:
Originally Posted by Cristy65
ai dreptate.sunt si alea dar cred ca sunt pe cale de disparitie. sunt foarte rare cele care sunt si destepte si de treaba si care arata bine.eu stiu una  . dar acuma fara sa sa laud rasa noastra poti sta mult mai frumos de vorba cu un barbat decat cu o femeie. femeile sunt bune la altceva. stiti voi la ce 
|
Ai o viatza inainte, o sa mai cunosti astfel de femei. Depinde si de generatie. Daca vorbesti cu pustoaice de 16-17 ani, fi sigur ca o sa gasesti foarte greu una care sa te inteleaga. Eu la varsta aia abia prindeam gustul. Cu cat inaintezi in varsta cunosti tipe mai mari(poate si acum ai prietene mai mari), care deja stiu cu ce se mananca viatza si ce vrea un barbat.
Da, femeile sunt bune si "la altceva".
Vei fi uimit sa afli ca sunt multe femei fascinate de automobilism si care iti vor impartasi pasiunea. Stiu ca sunt rare, fiindca asa mi-au spus toti cei cu care am vorbit... dar daca te uiti pe forum(de exemplu) gasesti destule fete de acest gen.
Deci nu are rost sa generalizezi. Asa cum NU toti barbatii sunt niste porci, la fel NU toate femeile sunt ca proastele alea care tin covrigu` in brate de zici ca i-l fura cineva!