topicuri mai idioate ca si in sectiunea asta de forum nu am mai vazut....si totusi s-au adunat 38 de pagini pe o discutie toatal aberanta, intr-o comparatie trebuie sa apara doua lucruri asemanatoare....eu inca nu stiu vre-un exemplu de femeie care sa inlocuiasca masina sau invers.....ce doar nu ***i masina pe teava de esapament sau nu te urci pe femeie sa pleci la lucru sau in concediu.....
asha e, da' poa` sa primeze una dintre ele..de genu', in loc sa-i iei lu' gagica-ta un cadou de 500 ron de ziua ei, ii iei de 150 ron shi itzi mai iei un filtru sport sau mai shtiu io ce itzi tre` tzie atunci. sau invers..ma rog...deci nu e vb de inlocuit una cu alta, e vb de cat de importanta una vis-s-vis de cealalta! see?
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Masina vs Femeia
Quote:
Originally Posted by ERY
Pai ar trebui sa iti spuna mamaie.....tinand cont de faptul ca e o diferenta de un an intre voi ??
Si dc acele fete au avut idioti langa ele inseamna ca sunt niste proaste ca i-au acceptat. Eu asa zic....tu ce crezi....ai accepta un idiot sa iti fie iubit ?
nu ma refeream ca e copil ca varsta...ci in gandire...
n as sta cu un idiot langa mine...evident...
si fetele astea care stau cu oameni care nu le ajung nici la degetul cel mic...scuza ma....mi e mila de ele...si poate ca sunt proaste ca nu si dau seama ce au langa ele, in ciuda faptului ca altii le avertizeaza...
Si masina e ca si femeia , te poate lasa cand ti-e lumea mai draga.Cu toate astea am votat MASINA pentru ca nu iubesc si nici nu-mi doresc asta prea curand.
Si masina e ca si femeia , te poate lasa cand ti-e lumea mai draga.Cu toate astea am votat MASINA pentru ca nu iubesc si nici nu-mi doresc asta prea curand.