Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Masina vs Femeia
orice ar zice lumea tot femeia e pe primul loc..
mai zic unii ca masina nu te inseala...ba te inseala si te face de ras cand se opreste motoru in intersectie,si trebuie sa dai lumea jos sa te impinga))
as alege masina oricand!poti avea o fata frumoasa chiar daca nu ai masina dar depinde f mult de tine!e adevarat ca din ce in ce mai mult conteaza pt o fata ce masina ai
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Masina vs Femeia
Quote:
Originally Posted by marin_m_alex
as alege masina oricand!poti avea o fata frumoasa chiar daca nu ai masina dar depinde f mult de tine!e adevarat ca din ce in ce mai mult conteaza pt o fata ce masina ai
si de dormit dormi cu masina,... ... la o terasa te duci cu masina, ii tragi scaunul, vorbesti cu ea.., la mare faci plaja langa masina,...la munte te urci cu ea printre copaci ....de la o varsta..te casatoresti cu masina, faci copii cu masina....
omule. eu zic sa iti bagi mintile in cap ca nu mai esti la gradinita, cand auzi fata zici bleah
normal ca fiind pe un forum dedicat masinilor , masina ocupa un loc special, da nu chiar asa
Mai mult decat masina in 80% din cazuri conteaza atitudinea ta . Nu vreau sa ma dau mare dar ai fi uimit ce bunataturi de fete am avut in oltcit pe scaunul din dreapta ... si asta chiar nu e o gluma
Mai mult decat masina in 80% din cazuri conteaza atitudinea ta . Nu vreau sa ma dau mare dar ai fi uimit ce bunataturi de fete am avut in oltcit pe scaunul din dreapta ... si asta chiar nu e o gluma
f corect,daca te duce capu faci treaba
daca nu....te plimbi cu tovarasii ) sunteti cool
aleg masina ,pana acum nu am vazut masina curva ,dar femei...............
mai .problema se pune in felul urmator:nu ele sint curve,noi sintem timpitei.e fapt dovedit ca o femeie alege pe cel mai viabil specimen,ca odraslele sa fie cit mai reusite .
poate aberez.....sau poate nu...
dar daca as fi sa fac o alegere intre ceva care e nesigur si ceva care e sigur(aici vb despre masina,ma refer strict la pasiunea pt un anumit model)as alege siguranta.cel putin ,in conditiile de azi ,sint sigur ca eu sint singurul care ii umbla sub capota)
se pare ca a rasarit soarele si pe strada mea dupa dezastrul de anul trecut.
si da ,nu o dau pt nimic in lume(asta atita timp cit o sa ma suporte),plus ca ma si ajuta la masina(nu neaparat fizic ,dar ma sustine moral).asa ceva mai rar.