si dc o iei cu tramvaiu ce o sa zica ea? ce alege o dacie din 85 sau tramvaiul mersul pe jos ? ...mai sunt si exeptii de la regula ...dar in principiu toate sunt la fel ...
Eu nu cred ca se poate pune problema sa alegi intre cele 2. Ce femeie e aia care iti cere asta? daca vi s-a intamplat vreodata,probabil a fost vorba despre o tipa care vroia toata atentia. Si acest gen de femei nu inteleg interesul pentru masini,dar pe de alta parte....le place sa fie plimbate!
Apreciez baietii care investesc pasiune in masini,dar cu pasiunea din cuplu nu se compara nimic! ....deci nu exista loc de concurenta
daca te indragostesti nebuneste de un baiat, si-ti manaca zilele si noptile, visele si fanteziile, iar el la un moment dat iti va spune ca e gelos pe masina, ca ii acorzi prea multa atentie, si ca ar fi bine sa alegi, el sau masina...?
atunci ai sa intelegi dilema...
poti sa-mi raspunzi pe masina vs barbat, ca sa nu facem off-topic aici...
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Masina vs Femeia
Quote:
Originally Posted by mari4speed
aleg masina :d.....ca femeia vine singura ))
si revenim la vechea discutie.... dupa masina v-a veni femeia... sigur... buna.... invidia tuturor.... dar... cu MINUSURILE de rigoare... Nu stiu cum poti sa te complaci in ideea ca masina ti-a adus femeia... nu omul din tine...
think again...