Pai dc mah spark e foarte frumoasa fata.
Gagicatu e tare norokos
Si esti si desteapta la Facultatea de litere , bravo bravo kred k tu o sa fii asa cum o vreau pe nevastamea
Haha , dc mey k inseamna k stii sa te distrezi si nu esti o fata din categoria celor crescute in kasa cu lanturile de gat si bunica cum ajungi akasa sa afle tot despre tine si cum afla de un baiat sa te bage in camara cu cartile si sa iti zica sa inveti si deastea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS:Am spus toate alea mai sus k am cunosc asemenea specimene chiar si in secolul nostru si erau fetete mari de 16 , 17 ani si ala nici macar nu visau si ele la un gagic ceva
Frate nu are nimik faptu k sunt virgine !!!!!!!!!!!
Chiar ma bucur ptr ele k nu sunt panarame!!!!!!!!!!!!!!
Da frate la 17 ani sa nu ai gagik sau sa nu fi avut niciodata delok ??????
Cu toate intamplarile astea de la noi din oras tragice, luand`o in considerare si pe asta de luni dimineata de pe borsului ..... vreau sa mai adaug o kestie .... Masina ... are mai mari sanse sa te omoare ... Femeia are sanse mai mici ...In oricare ai avea incredere .... risti sa iti pierzi viata daca nu esti atent o secunda ...asa-i Trixie ? ai citit despre bietii baieti pe bihon ?
...acum depinde cum pricepi treaba...stii si tu f bine k la citeva sute d m mai inkolo era sa imi gasesc si eu locul d veci...si eu zic,k masina in kre am fost eu,mai bine si-o dat sufletul k sa il apere p al meu....
intr-adevar cred,k masina "simte" k o iubesti...adik cu cit o iubesti mai mult,cu atat mai atent o ingrijesti,si asta in asemenea cazuri se vad.te scoate din niste belele d unde nu ai mai fi crezut k iesi...
....si nu pot sa zic cit d rau imi pare de cele intimplate luni.vezi nu tre sa fii neaparat vinovat,sau sa ai viteza luminii k sa se termine totul intr-o secunda!!! http://www.bihon.ro/engine.aspx/page...urnal_bihorean
aici e articolul k sa inteleaga toata lumea...
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Masina vs Femeia
A fost o saptamana morbida, au mai fost doua accidente in Bucuresti in aceasi zi, cel de pe Vacaresti, far victime din fericire, si cel de pe Stefan cel Mare, cu motociclistul acela mort, din vina unei neatentii ale soferului..
Deci...
Atentie, vb lui Trixi, viata e numai una... Masina?? Cu bani se repara, e doar un fier, banii se fac.. Dar sanatatea niciodata nu o poti cumpara, cu totii banii din lume...!!!!
Da aici toti aveti dreptate viata e mult mai importanta da totusi sa se ia la intrecere cu soseaua umeda doar pe 2 benzi ??
Si oricum dak a fost cursa trebuiau sa stie de la inceput k o sa fak accident !!!!!!!!
Adik pe carosabilul umed si dak vrei sa mergi normal kateodata dintr-o neatentie mai pierzi controlul Tragic oricum
...nu era acolo nici vb d cursa!!!accidentul a fost la 8 dimineata,si omul cu fordul era deja/ink rupt d beat!!!p cele doua parti,avem centrum,galassini...etc,si din cauza asta camioane perpendiculare p cele 4 benzi,mai tot timpul(degeaba e linie dubla continuua la mijloc),drumul e drept,iluminat,2 benzi p sens,cine dracu nu calca 110 cel putin???
deci,ala cu peugeot-ul era absolut nevinovat,d aceea tot zic eu,k nu poti sa fii niciodata suficient d prudent,numai daca nu iesi din casa!singura solutie e dupa parerea mea,k sa ai o masina tip tanc,intretinuta k la carte,casco p ea..si baga mare,k daca este sa fie,oricum nu scapi!doamne ajuta-ne p toti!aveti grija si d masina si d femeie,k asa va fi cel mai bine!
Aici si tu ce vrei sa faci te imbeti ca poruc si te urci in masina!!!!!!
Nu zik sa nu bei da bei si iei taxiu sau bei si conduce unu kare stie si e treaz!!!!!!!!! ........