Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
View Poll Results: Esti de acord cu inmatricularea masinilor pe Bulgaria?
|
DA
|
|
631 |
78.39% |
NU
|
|
174 |
21.61% |
24-09-10, 19:07
|
|
Stage 5
|
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
PRIETENI , joi a fost BATAIE la inmatriculari , din 4 masini amr eusit DOAR 2 sa bag JOI si inca 2 azi VINERI mi sau eliberat numerele , erau peste 250 de masini la RAR , stateau la rand INAFARA CURTII NU ERA loc sa arunci un muc de tigara !
au fost 5 masini din SIBIU venite + alte din toate colturile !!
INMATRICULEZ si auto cu volan dreapta ANGLIA chiar azi am terminat un ford tranzit basculant cu VOLAN DREAPTA !!!
|
24-09-10, 19:59
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
caut ceva mai ieftin.. maxim 500e cu tot cu transport etc
|
|
|
25-09-10, 11:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-14-BYE
caut ceva mai ieftin.. maxim 500e cu tot cu transport etc
|
ce e ieftin nu e neapărat şi bun ! ai grijă..majoritatea după ce îţi înregistrează maşina, fac contract de vânzare-cumpărare şi se scad de la financiar, practic maşina rămâne în aer..doar la poliţie !
|
|
|
25-09-10, 12:48
|
|
Stage 5
|
totusi e legal sa bagi o masina cu volan pe dreapta la ei? si sa umbli cu ea la noi
|
|
|
25-09-10, 15:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ZaNe94
totusi e legal sa bagi o masina cu volan pe dreapta la ei? si sa umbli cu ea la noi
|
de ce să nu fie legal? dacă înregistrezi maşina cu volan pe dreapta la noi şi circuli cu ea în Italia, încalci vreo lege?
|
|
|
25-09-10, 20:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ZaNe94
|
Legal este,neobisnuit a fost
|
|
|
26-09-10, 11:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hiena
eu cu BG mă ocup de 3 ani de zile şi nu au fost niciodată probleme !
puteţi citi aici găsiţi răspuns la toate întrebările !
PS: nu poate să vă ia banca nici o maşină ! ca să girezi cu o maşină la bancă,trebuie să aibă casco,maşina trebuie să meargă la ei să o evalueze şi cartea maşinii rămâne la bancă pe perioada împrumutului
dacă aveţi nelămuriri, eu pot să vă ajut!
|
astept un semn cu acel hummer,ti-am trimis si mesaj cu datele masinii.....
|
|
|
29-09-10, 00:28
|
|
Stock
|
Salut.O intrebare..nu e pe subiect..dar sunt in disperata cautare de niste raspunsuri.
Am adus o masina din spania cu acte in regula itp si asigurare, masina nefiind radiata din spania.N-am vrut sa o inmatriculez pe romania ci sa circul cu numerele de spania si sa-mi mentin actele de spania.Problema e ca dupa ce mi-a expirat asigurarea de spania, mi-am scos un set de numere rosii in ro si politistul de la inmatriculari mi-a pus o stampila pe certificatul de spania.Ce semnificatie are?Sunt obligat sa o inmatriculez pe Romania?Sau ii pot pune la loc numerele de spania daca e totul in regula cu actele(itp/asigurare/impozit in spania platit).Astept un raspuns va rog.Thanks
|
|
|
30-09-10, 00:29
|
|
Stage 5
|
din moment ce ai stampila de numere rosii nu mai ai dreptul sa circuli cu numerele de spania...
|
|
|
30-09-10, 09:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hellker
din moment ce ai stampila de numere rosii nu mai ai dreptul sa circuli cu numerele de spania...
|
tinere, eşti pe lângă subiect !
|
|
|
30-09-10, 09:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by s1hastru
Salut.O intrebare..nu e pe subiect..dar sunt in disperata cautare de niste raspunsuri.
Am adus o masina din spania cu acte in regula itp si asigurare, masina nefiind radiata din spania.N-am vrut sa o inmatriculez pe romania ci sa circul cu numerele de spania si sa-mi mentin actele de spania.Problema e ca dupa ce mi-a expirat asigurarea de spania, mi-am scos un set de numere rosii in ro si politistul de la inmatriculari mi-a pus o stampila pe certificatul de spania.Ce semnificatie are?Sunt obligat sa o inmatriculez pe Romania?Sau ii pot pune la loc numerele de spania daca e totul in regula cu actele(itp/asigurare/impozit in spania platit).Astept un raspuns va rog.Thanks
|
poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !
de ex dacă pleci cu maşina în Germania şi stai acolo 2-3-4 luni,poţi să îţi iei numere provizorii pe motiv că îţi expiră asigurarea şi nu o poţi face deoarece nu eşti în Spania, deci poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !
|
|
|
30-09-10, 09:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by comishel
astept un semn cu acel hummer,ti-am trimis si mesaj cu datele masinii.....
|
ai PM!
|
|
|
30-09-10, 09:43
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Nu poţi înmatricula maşina în România până nu o radiezi din Spania.
Pentru că tu nu ai radiat-o, orice ştampile ţi-ar pune autorităţile române, ele nu-ţi pot anula în niciun fel înmatricularea spaniolă, ar încălca principiile de drept internaţionale şi comunitare.
|
|
|
30-09-10, 12:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hiena
poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !
de ex dacă pleci cu maşina în Germania şi stai acolo 2-3-4 luni,poţi să îţi iei numere provizorii pe motiv că îţi expiră asigurarea şi nu o poţi face deoarece nu eşti în Spania, deci poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !
|
daca te opreste vreun politist si ii vine lui sa verifice seria de caroserie o sa apara cu numere rosii,iar daca ai numerele de spania pe masina te-ai ars.....dosar penal.garantat am vazut cu ochii mei.....iar asigurare daca iti expira poti sa faci in orice tara din uniunea europeana,nu e nevoie sa iei nr.rosii.......decat daca expira i.t.p-ul,ala nu poate fii facut legal decat in tara in care este inmatriculata masina.
Last edited by alex.panciu; 30-09-10 at 12:54.
|
|
|
30-09-10, 21:06
|
|
Stock
|
Ce asigurare sa`mi fac eu pe numere de spania in romania ? Am auzit ca se fac pe o luna sau nush cat..dar sunt scumpe tare.
Deci daca am asigurare/itp/impozit platit tot ..pot sa circul cu numerele de spania in continuare in ciuda stampilei de pe certificat?Sau imi iau astia masina ? )
|
|
|
|
|