Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Quote:
Originally Posted by Horhe_STI
3. Cutiile de plastic (probabil albastre) asa cum am spus mai devreme intr-un post vor putea fi folosite DOAR DUPA CURSA astfel evitand posibilele contestatii cum ca X sau Y a avut masina MAI USOARA (glumesc)
Nu scrie pe nicaieri ca nu am voie cu masina teleghidata. Am vazut eu la MythBusters .
Member of: [Moderators] [A.C.S. Speedline Motorsport] [4Rally]
Quote:
Originally Posted by DragosT
Nu scrie pe nicaieri ca nu am voie cu masina teleghidata. Am vazut eu la MythBusters .
la 1 ?
Ai masina teleghidata? Daca ai spune (si vorbesc serios) ca o aduc si eu pe a mea si dam o liniuta sau poate chiar un mini circuit !!!
Desi sa stii ca nu tine, pentru ca am facut o sa zicem...cursa de strada...intre STI-ul meu si mini STI-ul meu (comandat de altcineva) si a castigat ala mare
O punem si de un expo cu machete, ca am vreo 6 bucati? Jaloane sunt, banda aduc eu, gagici vreo 2, facem un perimetru acolo de 2/2m
Legat de cursa, aviz amatorilor, aduc brosuri cu blesteme de: "plezni-i-ar chiulasa!", "arza-i-s-ar fisele de la bujii!", "taia-l-ar nevoia la start!" + multe altele ajutatoare (contra cost si descantecele aferente)
Quote:
O punem si de un expo cu machete, ca am vreo 6 bucati? Jaloane sunt, banda aduc eu, gagici vreo 2, facem un perimetru acolo de 2/2m
Legat de cursa, aviz amatorilor, aduc brosuri cu descantece de: "plezni-i-ar chiulasa!", "arza-i-s-ar fisele de la bujii!", "taia-l-ar nevoia la start!" + multe altele ajutatoare
Quote:
Originally Posted by Bigu
lasa-ma sa ghicesc,dragos,e un enzo)
EVIDENT . Ecologic, pe curent. By RomPetrol
Quote:
Originally Posted by Horhe_STI
Machete sau RC ?
Machete boss. De la Nova la Mercedes si Lambo. Poate mai aduc si altii, daca nu, eu le expun in portbagaj sau pe abdomenul la vreo tipa din alea 2 . WORD!
Quote:
Pour les connaisseurs...
Gata caterinca. Provoc orice masina pana in 6v, inclusiv
In cazul asta nu imi mai iau RC -ul ca nu are sens O data pentru ca e acasa si eu plec direct de la serviciu la Tulcea si a doua oara pentru ca :
este o integrala 1:10 cu tuning si un motor in specsuri zicea ca ia in jur de 70km/h, echipata cu slickuri ! Aa...si cica merge si mai tare de cand are semnatura lui Giri pe caroserie
Nu v-ati obisnuit pana acum ca cei cu Ferrari, Porsche, Lambo etc. sa aiba figuri mari in cap, mai oameni buni .
Eu aduc masinutele. De toate avem 12. facem expo la cortul nostru
LE: Noi venim pe Slobozia-Harsova-Kogalniceanu. Mai lung cu 50 de km drumul dar iesim mai ieftin si mergem "atza", fara sa mai pierdem timpul prin Braila si la Bac. E bine asa sau sunt "suprize" pe traseul asta?