Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 04-10-08, 19:24   #136
DJSeba

Stage 5

DJSeba's Avatar

Member of:
[KIA]
Default Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

distantza e destul de mare zic eu si nu cred ca o sa fie riscu de semintze pe jos...)...sper sa se adune cat mai multzi cu mashini sa iasa show.....ca eu nu vin ca sa vad expo renault )=))
Old 04-10-08, 20:41   #137
Horhe_STI
Presedinte Speedline Motorsport

Stage 4

Horhe_STI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[4Rally]
Default Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

Quote:
Originally Posted by jipianu View Post
As avea si eu o intrebare..... Am un prieten Italian de origine... Poseda un mini cooper S q numere de Italia si ma intrebat dak poate si el sa participe.... chiar daka nu apartine niciunu-i club romanesc

Ar putea participa???

Va multumesc
Daca are acte valabile si totul in regula sigur ca poate participa.
Horhe_STI is offline   Reply With Quote
Old 04-10-08, 20:50   #138
jipianu

Stage 5

jipianu's Avatar

Member of:
[Moderators]

dap Horhe_STI omu are toate in regula.... oricum i-am facut preinscriereea... duminik o sa fiu acolo cu el... dimineata ca sa se inscrie...

Oricum Multumesc pentru raspuns
jipianu is offline   Reply With Quote
Old 04-10-08, 22:30   #139
florin_

Stage 5

florin_'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]

multumesc pentru raspunsuri!
8 metri este super,fara riscuri perntru toata lumea

vine cumva si militaru adrian ,cu r5gtt ,ma bucuram la buzau ca nu vine adrian ,da am dat peste vw polo gti , felicitari propietarului care m-a eliminat la buzau !
daca vine adrian militaru poate rediscutam revansa pentru cursa de la braila,ce zici adi ?

apropo ,chiar daca m-am razgandit de 2 ori ,dupa cursa de la tulcea volvo meu va fi de
vanzare oficial si irevocabil, motor de 1,7 turbo 120 cp ,full , vopsit acum doua saptamini, cumparata de la ykont.imi voi cumpara ceva mai mare (4 usi)
florin_ is offline   Reply With Quote
Old 04-10-08, 22:38   #140
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Bai dupa cate se pare,ar cam iesi o cursa cam ... Perfecta ... cel putin asta vad eu la prima vedere!!!
Doamne-ajuta sa tina si vremea cu noi!Doamne-Doamne noi te rugam sa ne dai vreme frumoasa
Old 04-10-08, 23:07   #141
szilarddobre

Stage 3

szilarddobre's Avatar

Horhe Sti am crezut ca ti-a cazut netul de doua zile si nu ai cum sa mai intrii pe forum! Daca tot esti organizator macar dintr-un minim respect pentru participanti raspunde si tu la intrebarile care s-au pus atat pe forum cat si pe privat. Eu trebuie sa pregatesc masina pt Tulcea si depinde de rasp tau ce am de facut... Asa ca fapt divers sunt in "bransa" asta de ceva ani si special ca sa te intreb pe tine mi-am facut cont pe 4tuning de 2 zile. A trecut si weekendu asta si n-am facut nimic... Eu daca vin la Tulcea nu vin singur, mai vin 1 VR6, GSI, 530d, etc.. daca nu... nu
szilarddobre is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 11:14   #142
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by szilarddobre View Post
Horhe Sti am crezut ca ti-a cazut netul de doua zile si nu ai cum sa mai intrii pe forum! Daca tot esti organizator macar dintr-un minim respect pentru participanti raspunde si tu la intrebarile care s-au pus atat pe forum cat si pe privat. Eu trebuie sa pregatesc masina pt Tulcea si depinde de rasp tau ce am de facut... Asa ca fapt divers sunt in "bransa" asta de ceva ani si special ca sa te intreb pe tine mi-am facut cont pe 4tuning de 2 zile. A trecut si weekendu asta si n-am facut nimic... Eu daca vin la Tulcea nu vin singur, mai vin 1 VR6, GSI, 530d, etc.. daca nu... nu
Masina ta are la baza un motor de 2.0...probabil i-ai facut transplant cu unul de 170,nu? 2500 v6?.......daca motorul care echipeaza masina in prezent este diferit fata de cel de baza logic ca intrii la o grupa mai sus.Stim cu totii ca acel motor are 170 de cai....nu e nimeni tampit sa te bage la grupa care o indica talonul.Cat despre participarea la doua grupe..e imposibil din cauza motorului.....nu ai ce cauta cu un motor de 170 de cai la grupa mai mica....c........plus ca participarea unei masini la doua grupe fie ele si superioare necesita timp...si mai sunt si altii care vor sa se dea.
Deci..mai pe scurt.......vii cu 2.5 v6(170 cai) intrii la d........vii cu 2.0(130cai) intrii la c.daca mai ai si alte nelamuriri....cu cea mai amre placere iti raspund.
Old 05-10-08, 13:18   #143
Iulian GTO

Stage 4

Iulian GTO's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by florin_ View Post
multumesc pentru indicatii !
sper sa nimerim ,probabil ne vom gasi pe drum cu alti participanti.
mai merge cineva din braila?
ne gasim la bac............?poate negociem ceva la tarif
Cine mai vine din Braila?....Cum e trecerea cu bacul de la Braila-Smardan?...au mai facut si ei ceva la pontoanele alea? Sa nu ne trezim ca ajungem si nu putem trece.....ma refer la cei care au suspensii si garda f.joasa la masini....anul trecut pe vremea asta,Dunarea era f.scazuta si era greu accesibil si pentru o masina cu garda normala...
Iulian GTO is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 14:40   #144
Horhe_STI
Presedinte Speedline Motorsport

Stage 4

Horhe_STI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]

Quote:
Incearca sa eviti tonul sarcastic pe viitor daca se poate. Nu ti-am raspuns la cele doua intrebari ale tale din PM deoarece erau intrebari la care iti puteai raspunde si singur !
1. pot sa particip la doua grupe (C si D)? (NU, de aia exista incadrari - cum spuneam, raspuns destul de evident)
2. cu tractiune fata si 170cp intru la grupa C?? (toate calculele vis a vis de grupa le poti face foarte simplu din datele pe care le-am dat eu la inceput, deci nu inteleg de ce trebuie sa iti calculez eu grupa)
Old 05-10-08, 15:33   #145
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Masina ta are la baza un motor de 2.0...probabil i-ai facut transplant cu unul de 170,nu? 2500 v6?.......daca motorul care echipeaza masina in prezent este diferit fata de cel de baza logic ca intrii la o grupa mai sus.Stim cu totii ca acel motor are 170 de cai....nu e nimeni tampit sa te bage la grupa care o indica talonul.Cat despre participarea la doua grupe..e imposibil din cauza motorului.....nu ai ce cauta cu un motor de 170 de cai la grupa mai mica....c........plus ca participarea unei masini la doua grupe fie ele si superioare necesita timp...si mai sunt si altii care vor sa se dea.
Deci..mai pe scurt.......vii cu 2.5 v6(170 cai) intrii la d........vii cu 2.0(130cai) intrii la c.daca mai ai si alte nelamuriri....cu cea mai amre placere iti raspund.
Cum sa intre cu 170 de cai si tractiune fata la D ? Intra la C.

Quote:
o sa vin si eu la Tulcea cu o Astra Gsi si am niste intrebari pt organizatori..
1. se ia in considerare puterea motorului de pe masina sau cel din talon?? In talon am 125cp si de fapt sunt 170cp.
Astept un raspuns sa stiu ce pregatiri trebuie sa fac.
Se ia in considerare puterea din talon atat timp cat motorul din talon corespunde cu cel de pe masina. Altfel, se ia in calcul puterea motorului care echipeaza masina la momentul ala.

Last edited by ZerO_CooL; 05-10-08 at 16:04.
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 16:49   #146
szilarddobre

Stage 3

szilarddobre's Avatar

intrebarea mea este cat se poate de fireasca si nu pot sa-mi raspund singur, drept dovada ca deja vorbiti in contradictoriu. Intradevar motorul este de 2500 V6 iar conform coeficientilor LR ma incadrez la grupa C, dar vroiam sa particip si la grupa D ca sa fie mai palpitant pentru mine si spectacol mai frumos pt public (nu mai este in tara din cate stiu eu astra gsi cu V6). Scuze daca am ofensat pe cineva cu post-ul de mai devreme dar chiar asteptam raspuns. Daca puteam sa particip si la grupa D, trebuia sa vin cu slick-uri, sa mai usurez masina, etc etc.. Daca ma dau doar la C nu este nevoie. Mersi si mult succes!!!
Old 05-10-08, 16:51   #147
szilarddobre

Stage 3

szilarddobre's Avatar

Pt mikafly, motorul masinii a fost candva 1.8 16v dar masina nu mai are nimic in comun cu vechiul motor.
Old 05-10-08, 17:09   #148
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Pai poti sa pregatesti masina pentru D... si sa te dai numai la D.
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 18:27   #149
szilarddobre

Stage 3

szilarddobre's Avatar

atunci n-am mai respecta regulile organizatorilor.. nu? vedem la fata locului ce si cum. nu vreau sa cobesc dar parca vad ca ploua sau ceva de genu...
Old 05-10-08, 19:23   #150
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

cred ca poti fara probleme sa urci o grupa din propprie initiativa.daca vrei sa faci spectacol. cel mai bine o sa-ti raspuna un organizator...dar mai mult ca sigur poti sa faci asta.
leonard is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -