Quote:
Originally Posted by DORYN80
Fratilor treziti-va la realitate, prin acest asa zis protest cu plata in fise nu se rezolva nimic, doar timp pierdut si chinuirea unui casier care nu are nici o vina. Sunt oameni care stau 90 de zile in greva foamei sau se arunca de la balcon si nu ii asculta nici naiba si credeti voi ca ii intereseaza faptul ca stam ca prostii la rand si platim cu fise un litru de combustibil. Daca intradevar se doreste un protest real ar trebui sa fim uniti si timp de o saptamana, doua sau poate chiar o luna sa nu mai cumparam carburanti sau cel mult in caz de urgenta majora si atunci doar strictul necesar, si sa-i vezi la sfarsita de luna cad trag linie si vad vanzarile per total care sunt ca or sa simta. Asta ar fi singurul mod de protest care i-ar deranja din birourile lor luxoaxe si din nesimtirea in care sunt, fiindca partea financiara ar fi cea care ii doare cel mai tare atat pe "afaceristii" cu combustibil cat si pe stat care nu-si va mai primi "solda" asa mare cum ar fi trebuit sa fie.
|
Din cauza oamenilor mai rai ca tine, ca tu ai scris frumos, decent, elegant etc.
Eu unul am renuntat in a participa activ la asa ceva, i-am luat exemplul lui Nautilus.
Singura varianta desteapta din ziua de azi de a PROTESTA, este urmatoarea.
Nu mai participi.
Eu, ca si consumator, am decis sa nu mai alimentez de la OMV - Petrom.
E decizia mea, care, nu ii afecteaza, deloc.
Insa, in momentul in care eu imi conving toti prietenii, sa zicem ca-s multi, sa nu alimenteze, iar ei isi conving toti prietenii, care-s si mai multi (adunati la un loc toti), care la randul lor merg la televiziune si dau in ziare si zic : NU MAI ALIMENTATI DE ACOLO ! CA VA FURA NENOROCITII AIA CA SA FACA EI PROFIT MAXIM !
Eh, atunci cineva s-ar putea sa nu mai doarma BINE noaptea...
S-ar putea sa aiba parte de insomnii... cosmaruri... si alte chestii de genu.
S-ar putea, e o varianta, la fel de bine s-ar putea sa doarma linistit si sa nu se intample nimic.
Stau mult mai linistit eu cu mine insumi stiind ca AM FACUT CEVA, decat sa traiesc cu vinovatia c-am STAT, n-am facut nimic, doar m-am plans pe internet. Toti se plang, nimeni nu face{(a) - ca acum se misca lucrurile} NIMIC!
Dpmdv si sper sa nu va suparati pe mine ca va zic.
Forma in care s-a dat massul, ideea in sine, e ... mai mult decat gresita, de ce?
Nu poti sa-i ceri unui OM, care habar nu are ce inseamna SOLIDARITATE, realmente, nu cunoaste termenul, sa nu alimenteze.
Trebuie sa-l iei usor, ii zici, nu mai alimenta de petrom, alimenteaza de la rompetrol.
Asta e o chestie acceptabila care ar fi avut un efect MULT mai mare, dpmdv.
Si chiar se reusea mobilizarea cel putin a juma de tara.
Cand le zici NU mai alimenta, pai pe 80% din ei deja i-ai pierdut.
Cand le zici alimenteaza de la rompetrol si atat e foarte tare, de ce?
Pierzi doar 2% din posibilii oameni, care au nebuniile lor ca benzina de la rompetrol e proasta, ok, alimenteaza de la omv.pup-pa.
Sper sa mearga totusi, dar nu-i vad pe romani solidari, in zilele de boicot cand nu alimenteaza nimeni o sa ma duc de curiozitate, in benzinarii sa vad, care-i diferenta.
Sper sa fie goale toate.