Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 18-01-11, 22:08   #2251
mircione

Stage 2

mircione's Avatar

Default Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Nu stiu dece dar am senzatia ca vom avea o mare surpriza la petromul de la intrarea de pe A1 pt ca ati divulgat unde mergeti. Voi pana acum ati stiut la ce statie mergeti inainte sa ajungeti la locul de intalnire ????? Of of.
Si sincer mai mult cred ca amenintarile si toate piedicile puse impotriva Boicotului nostru au fost puse de cei care au statii in regim de franciza ca nu mai castig ei Lui OMV-PETROM i se cam rupe de pierderile la cateva statii in 2-3 ore. Bafta all.
mircione is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 22:19   #2252
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Cops cops cops Ştiri Poliţia Rutieră
DTH is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 22:24   #2253
Daci

Stage 5

Daci's Avatar

Citat:
"4. Mersul pe jos

Mersul pe jos presupune in mod automat un consum mai mic de carburant, deoarece fiecare dintre protestatari ar merge mai mult pe jos si nu ar mai folosi masina. Asta nu presupune o nealimentare de carburant, ci pur si simplu o mai mica folosire a autovehiculului personal.

Un astfel de protest poate fi tematic. De pilda, nu se mai merge cu masina la serviciu sau nimeni nu mai merge la hipermarketuri cu masina. La nivel national, un astfel de protest ar putea scadea considerabil consumul de carburant."

Intre domiciliu si locul de munca trec pe langa un Petrom. In cazul mersului pe jos la vara, sper sa ieftineasca berea pe cand da caldura.
Daci is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 22:28   #2254
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Cool Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Quote:
Originally Posted by Daci View Post
Citat:
"4. Mersul pe jos

Mersul pe jos presupune in mod automat un consum mai mic de carburant, deoarece fiecare dintre protestatari ar merge mai mult pe jos si nu ar mai folosi masina. Asta nu presupune o nealimentare de carburant, ci pur si simplu o mai mica folosire a autovehiculului personal.

Un astfel de protest poate fi tematic. De pilda, nu se mai merge cu masina la serviciu sau nimeni nu mai merge la hipermarketuri cu masina. La nivel national, un astfel de protest ar putea scadea considerabil consumul de carburant."

Intre domiciliu si locul de munca trec pe langa un Petrom. In cazul mersului pe jos la vara, sper sa ieftineasca berea pe cand da caldura.
)) asta cu berea mia placut ))
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 23:00   #2255
TSC-Us

Stage 5

TSC-Us's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]

eu am alimentat de la romPETROM, am gresit? nu de alta, dar in orasul meu sunt 3 benzinarii, 1 in oras si 2 la iesire, dintre care una la iesire este rompetrol.
Old 19-01-11, 00:14   #2256
Gemballa_v12

Stage 2

Gemballa_v12's Avatar

Taxe pe benzina - Ia revolta, neamule…

Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:
- acciza este de 467 EUR / tona
- taxa de drum este de 125 EUR / tona
- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona
Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.
Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)
Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR
Totalul este de 1205.28 EUR / tona
Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)
Producatorul incaseaza 370 EUR / tona
Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

ASA CA, OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC...
Gemballa_v12 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 01:01   #2257
maverick1508

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[RENAULT]
[2 Roti]
[SEAT]

Calculul tau e mai sumbru de atat...tona aia se face vreo tona jumate la pompe...oare de ce....o fi "h2o" de vina ?
maverick1508 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 01:08   #2258
montero

Stage 5

montero's Avatar

sunt de acord cu laurentiu, mergem vineri pe 21 insa avem nevoie de sustinerea mai multor colegi...avem nevoie de mai multe raspunsuri cu da sa fim siguri de ceva.
deci ????? 21.01.11 ????
Old 19-01-11, 01:17   #2259
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by dany12epz View Post
Ieri s-au implinit 11 ani de cand marele om politic Ion Ratiu a decedat lasand in urma sa vesnica intrebare Cum ar fi arătat România cu Raţiu preşedinte?
http://www.adevarul.ro/actualitate/e...305969981.html
Astazi Dumnezeu a decis ca inca un membru marcant al Pietei Universitatii sa vina alaturi de el...autorul imnului golanilor Cristian Paturca a decedat astazi

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-mu...ca-918532.html

https://www.youtube.com/watch?v=lSlUW5Imylc

https://www.youtube.com/watch?v=k18A5...eature=related

La moartea laudatorului ceausistilor Adrian Paunescu romanii s-au calcat in picioare...parca vad ca si acum marii oamenii din romania sunt ignorati si nu sunt apreciati

RIP
Respect dany12epz.
Ai spus o vorba mare!

R.I.P.!

Quote:
Originally Posted by B.81.WGX View Post
La petromul de la intrare pe A1 vin multe masini,dar partea nasoala e k divulgati locatia. E mai frumos sa se faca k pe 30. Sa se aleaga ad'hoc. Cel mai frumos 'ie' elementul surpriza.
Vineri la ora 17:00 si Ploiestiul ataca o noua locatie "surpriza" !!!
Pe ei! Pe mama lor!

EU NU ALIMENTEZ DELOC DE LA OMV SI PETROM!

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 02:40   #2260
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Geko View Post
Eu lucrez la Omv. Nu conteaza care , ce pot va spune este ca nimeni nu a auzit de acest protest... Lumea alimenteaza in continuare , vanzarea este aceeasi (ca litraj ma refer) . Un alt lucru pe care poate nu il stiti , benzina si motorina de la petrom este acelasi lucru cu cea de la omv. Eu alimentez doar de la petrom , mai bag si de la rompetrol.
Incasarile din bcf-uri si carduri de combustibil(routex) depasesc pe cele cash . De exemplu pe ziua de 17 , la carduri a fost incasare 29.000ron , mai pui si bcf-urile 3-4000ron , si depasesc cu usurinta incasarile cash (pe partea de combustibil ) .
Evident ca nimeni nu a auzit de acest protest si evident ca vanzarile nu au cum sa scada decat nesemnificativ la nivel national ...

Cum spunea si Mircea Badea "Boicotul si protestul asta sunt niste copilarii cel mult" !
Old 19-01-11, 07:55   #2261
B.81.WGX
Dacia Driver

Stage 4

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Vineri la ora 17:00 si Ploiestiul ataca o noua locatie "surpriza" !!!
Pe ei! Pe mama lor!

EU NU ALIMENTEZ DELOC DE LA OMV SI PETROM!
asa va vreau ploiestenii mei, macar voi ati bagat la cap ca nu tre divulgata destinatia. LOCATIA SE ALEGE INSTANTANEU, NU DATA PE FORUMURI . Data este ok, la fel si ora si daca se poate sa rulati cu o viteza de 40 de km/h, chiar daca limita maxima legala admisa este de 60 pe toate benzile de mers pe sens, desi nu cred ca se poate lua de voi ca mergeti incet. economie de carburant.
B.81.WGX is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 08:26   #2262
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Ford_V6 View Post
Evident ca nimeni nu a auzit de acest protest si evident ca vanzarile nu au cum sa scada decat nesemnificativ la nivel national ...

Cum spunea si Mircea Badea "Boicotul si protestul asta sunt niste copilarii cel mult" !
Explica-mi de ce pe Mihai Bravu - Bucuresti - statii Petrom, in prima zi nu au intrat decat 3 masini pentru alimentare de la 5-11 am? Ca nu stia nimeni de protest, nu? Chiar angajatii lor au spus ca e prima zi de "boicot general" si nu se asteptau sa fie doar 3 masini la pompe in intervalul asta. Via Radio Bucuresti.

Mai pupati-l in cwr mult pe marele Badea - chiar nu vedeti ca numa' gura e de el?
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 08:27   #2263
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Quote:
Originally Posted by maverick1508 View Post
Calculul tau e mai sumbru de atat...tona aia se face vreo tona jumate la pompe...oare de ce....o fi "h2o" de vina ?
nu e h2o de vina. o tona de benzina nu inseamna 1000 litri, ci mai mult. datorita densitatii lichidelor
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 08:37   #2264
criminales

Stage 5

criminales's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
Eu atrag atentia: la Iasi, daca au fost probleme... au fost cu o idee: in viitorul apropiat aceste boicotari vor degenera din cauza unor indivizi infiltrati printre voi cu scopul de a face scandal. Sfatul meu este sa va opriti si sa continuati protestul pe "nealimentare".
nu ma tata faza la iasi a fost ca directorul petrom podu de piatra a platit niste asa zisi baieti ca sa faca scandal si sa se ea de baieti dar asta peste cadavrul meu ...
si nu sunt singur am si eu fratiorii mei iubiti
ironia e ca politia si jandarmeria nu au facut nimic pur si simplu asteptau sa ripostam dar e vorba de un protest destept
criminales is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 10:50   #2265
badea_laurentiu88
Renault Driver

Stage 5

badea_laurentiu88's Avatar

Member of:
[RENAULT]

da, aici aveti dreptate, nu trebuia divulgata statia, e vina mea, nu am nicio scuza dar oricum daca va hotarati eu incerc sa strang mai multe masini, macar astia care am fost si data trecuta sa venim sigur, incercati si voi sa spuneti pe la vecini, prieteni, eu cand am mai zis la colegi prin facultate multi miau zis ca nu stiau si ca ar vrea sa vina si ei sa ne fie alaturi.
badea_laurentiu88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -