Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 01-02-11, 15:28   #2551
criminales

Stage 5

criminales's Avatar

Default Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

da sunt adevarate
posturile se sterg
criminales is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 19:27   #2552
TREPADUSHU

Stage 1

TREPADUSHU's Avatar

Quote:
Originally Posted by dany12epz View Post
Jandarmeria cumpără echipamente de reprimare a revoltelor

Potrivit anunţului de intenţie de pe site-ul www.e-licitatie.ro, Jandarmeria vrea să cumpere "echipamente de reprimare a revoltelor". Mai precis, vrea să cumpere 10.000 de căşti de protecţie, 475 de pulverizatoare, 300 de pistoale mitralieră, 406 puşti, 33.500 de cartuşe pentru lansatoare, 1.000 de grenade fumigene, 1.000 de petarde, 10.500 de grenade lacrimogene şi 4,7 milioane de cartuşe

http://www.newspad.ro/Jandarmeria-cu...or,379345.html

cam asta se intampla pe la noi...se fac pregatiri
cum de obicei fum fara foc nu este....cred ca stiu ei ceva. asteptam pompierii sa faca niste cumparaturi si e clara treaba
sau vor sa il sprijine pe mubarak cu arsenalul asta?
TREPADUSHU is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 19:29   #2553
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Cool Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

baieti vechi ...care am participat impreuna la intalniri ...nua veti chef ...ca Vinerea asta - Sambata asta sa iesim la ....o vorba ???
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 19:35   #2554
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by rover_cabrio View Post
baieti vechi ...care am participat impreuna la intalniri ...nua veti chef ...ca Vinerea asta - Sambata asta sa iesim la ....o vorba ???
Dacă e ceva eu mă bag , însă după acest weekend ...fiindcă săptămâna asta o am foarte încărcată şi nu garantez că pot ajunge ... în orice caz ..ne auzim pe mess sau aici dacă se face vreun meeting

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 19:37   #2555
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

fara Meeting ....ne strangem si stam la o VORBA ..undeva .....cei care am fost PRIMII si cei care au fost FASCINATI pe parcurs sa vina si ei ..si vorbim si paote ...mai facem ceva pe viitor ..colegi nostri din tara cam neau dat rusinica !!!

anvelope IARNA import Germania Elvetia 13"-22" tel: 0768 885511 , 0762 333322
Old 01-02-11, 19:44   #2556
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
fara Meeting ....ne strangem si stam la o VORBA ..undeva .....cei care am fost PRIMII si cei care au fost FASCINATI pe parcurs sa vina si ei ..si vorbim si paote ...mai facem ceva pe viitor ..colegi nostri din tara cam neau dat rusinica !!!
Ok , ne strângem la o cafea cu biscuiţi )
Old 01-02-11, 21:10   #2557
Daci

Stage 5

Daci's Avatar

Quote:
Hai, mai, ca Aradu' a fost tot timpul aici prezent si solidar.
Daci is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 21:14   #2558
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
Ok , ne strângem la o cafea cu biscuiţi )
deci daca e VORBA de CAFEA si BISCUITI e clar ca o sa vina Lumea ....deci MILION unde spui sa stabilim o Locatie sa ne intalnim sa mai vorbim ??? Vineri sau Sambata si o locatie sa stam linistiti ???
Old 01-02-11, 21:17   #2559
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
deci daca e VORBA de CAFEA si BISCUITI e clar ca o sa vina Lumea ....deci MILION unde spui sa stabilim o Locatie sa ne intalnim sa mai vorbim ??? Vineri sau Sambata si o locatie sa stam linistiti ???
Sincer nu ştiu , nu pot să mă gândesc acum la o locaţie că sunt prinsă cu ceva ...trebuie gândit bine că dacă vin mai mulţi să avem şi loc etc şi depinde şi de fiecare dacă pot să ajungă etc ...trebuie să fie undeva bine pentru toţi...
Old 01-02-11, 21:21   #2560
Daci

Stage 5

Daci's Avatar

Eu va sugerez sa gasiti un domeniu privat cu parcare privata in primul rand...cu liniste, fara basi, motoare turate, cauciucuri incinse.

Cred ca se incearca discreditarea celor care au reusit sa se uneasca pentru un scop. Noi suntem pasnici si bine calculati.

L.E.: articolul din EVZ e comandat cu mare priza la prosti si PDL-isti. Ati citit comentariile? Eu nu cred ca e real ceea ce informeaza in articol.
Old 01-02-11, 21:23   #2561
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by Daci View Post
Eu va sugerez sa gasiti un domeniu privat cu parcare privata in primul rand...cu liniste, fara basi, motoare turate, cauciucuri incinse.

Cred ca se incearca discreditarea celor care au reusit sa se uneasca pentru un scop. Noi suntem pasnici si bine calculati.
Noi discutăm aici să mergem la o cafea la căldurică etc ...
Old 01-02-11, 21:38   #2562
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Quote:
Noi discutăm aici să mergem la o cafea la căldurică etc ...
colegu de sus e pus pe fapte . DRUMURI BUNE COLEGU !!! )

COLEGII DIN BUCURESTI veniti si voi cu o locatie ...ceva sa ne vedem Vineri - Sambata sa mai vorbim si noi VETERANII si cei noi fascinati pe parcurs INTRAREA LIBERA skimbam o vorba ...si noi e greu ???
Old 01-02-11, 22:50   #2563
Nautilus

Stage 5

Quote:
săptămâna asta o am foarte încărcată şi nu garantez că pot ajunge ... în orice caz ..ne auzim pe mess sau aici dacă se face vreun meeting
Pentru motivarea acelora din public care au conştiinţă şi ne susţin, ar trebui să postăm aici contribuţia fiecăruia dintre noi la boicot, pe scurt şi fără ameninţări şi obscenităţi. Spre deosebire de alde OMV şi Petrom, noi suntem civilizaţi. Sau aşa ar trebui.

Spre exemplu:

1. La câte acţiuni am fost fiecare.
2. Cât timp a refuzat fiecare dintre noi să folosească maşina, de când s-a lansat campania de proteste la 17 decembrie încoace. Dacă ne putem lăuda cu recordurile de viteză şi 0-400 m, cu atât mai lăudabilă e fapta de a le da cu flit piraţilor petrolului.
3. Câte persoane din afara forumului am convins să evite OMV-Petrom. (Dany e recordman din acest punct de vedere )
4. Cât de puţin carburant am utilizat fiecare. Cât timp OMV-Petrom sunt nesimţiţi, şi noi suntem ecologişti

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 23:09   #2564
Daci

Stage 5

Daci's Avatar

Citat:
"1. La câte acţiuni am fost fiecare.
2. Cât timp a refuzat fiecare dintre noi să folosească maşina, de când s-a lansat campania de proteste la 17 decembrie încoace. Dacă ne putem lăuda cu recordurile de viteză şi 0-400 m, cu atât mai lăudabilă e fapta de a le da cu flit piraţilor petrolului.
3. Câte persoane din afara forumului am convins să evite OMV-Petrom. (Dany e recordman din acest punct de vedere )
4. Cât de puţin carburant am utilizat fiecare. Cât timp OMV-Petrom sunt nesimţiţi, şi noi suntem ecologişti "

1. La cele doua din Arad, 07.01.2011 si 14.01.2011.
2. Din 25 dec. 2010 pana in 24 ian. 2011 nu am folosit masina. Pentru 0-400m si 0-100km/h am folosit Race Chrono.
3. Chiar nu stiu, nu am cum sa verific daca s-au conformat sau nu.
4. Din 24 ian. 2011 de cand am alimentat 40 de litri de la Rompetrol ( a doua oara de cand am carnetul din 1999) si nu am consumat inca 10 litri.

P.S.: Nu alimentati de la Petrom si OMV in luna februarie 2010. Acesta este actualul protest. Eu nu mai alimentez de la Petrom din anul 2003 si de la OMV din anul 2007.
Old 01-02-11, 23:43   #2565
Nautilus

Stage 5

Bravo!

Din punctul meu de vedere, am un scor mai slab:

1. 2 acţiuni. Pozele sunt aici pe topic.
2. Din 18 decembrie până acum, 41 de zile fără maşină şi 5 zile cu ea. Până la serviciu (unde îmi ţin şi maşina) am 3 km de mers şi îi fac pe jos.
3. Am vorbit cu vreo 10 persoane care au promis solemn că trec pe alt furnizor, şi o firmă de transport cu camioane care a trecut pe Lukoil.
4. Dat fiind că am pus carburant de vreo 70 de lei din 18 dec. până acum (Lukoil şi Rompetrol), rezultă vreo 14 litri. Până şi cea mai mică raţie de benzină a bunului nostru prieten Ceaşcă era de vreo 20 de litri/lună, deci am bătut recordul comunismului.

~Nautilus

Last edited by Nautilus; 02-02-11 at 00:13.
Nautilus is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -