Quote:
Originally Posted by ClaudyuNSL
|
@ClaudyuNSL ala nu stiu cat de adevarat e!Poate este exact cum a fost cu petitia de pe golf-club.ro!Daca deschidem 15000 de pagini de Fb pentru protest,1000 de topicuri pe aici lumea o sa innebuneasca!Nu vor stii unde sa mai intre pe net,ce sa mai faca!O sa fie in mintea lor:"alta zi","inca una","ia uite a fost si ieri si nu am stiut"?!
@Dany12epz numai deschide si tu alt topic cum a facut "Ionescu Stefan" pe FB ca ametim lumea!Incercati sa pastrati aceeasi pagina de Fb cu care lumea e obisnuita si acelasi topic de pe 4tuning!Multi stiu ca pe aceste link-uri se discuta si mai rau ii bagati in ceata!Lumea deja s-a familiarizat cu acest topic,stie cu cine sta de vorba,stie cine suntem,stie de unde sa ia mereu cele mai bune stiri legate de boicotare si stie ca aici mereu vor aparea "oficial" detalii despre intalniri!!!
@Criminales evita frate sa mai scrii cu acele caractere enorm de mari ca nu suntem orbi sa nu putem vedea!Te inteleg ca ai nervi si iti vine sa zbieri dar nu o face pe noi!!!
MESAJ PENTRU TOTI DIN BUCURESTI:
Urmatoarea intalnire cu scopul de a boicota benzinariile din Capitala va fi pe data de 14 ianuarie 2011 la ora 17:00 la Fantana Miorita din Baneasa!!!
Nu va fi la alta ora si in alta locatie!!!