25-11-10, 09:52
|
|
 Stage 5
|
Re: Club TICO
Bun venit...nimeni nu te opreste...JOIN THE CLUB...
Un TICO nu este doar o masinutza ..... este un TANK ..... teleghidat  
Participi vineri la intrunire Alex17 ?
Last edited by yneedlove; 25-11-10 at 10:00.
|
|
|
25-11-10, 11:11
|
|
Stage 3
|
poate o sa vin dar cu masina lu tata
Al meu am avut accident luni ..... :-< aripa stanga fata ,far stanga zburat ,spoiler fata
ps: unde si la ce ora ?
tnx for all

Paid to Click -> Register Now
Esti platit pentru a da Like pe facebook
|
|
|
25-11-10, 13:04
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by yneedlove
Bun venit...nimeni nu te opreste...JOIN THE CLUB...
Un TICO nu este doar o masinutza ..... este un TANK ..... teleghidat  
Participi vineri la intrunire Alex17 ?
|
hai sa lamurim o chestie....TANK....e doar al meu :P la capitolul asta fac urat
|
|
|
25-11-10, 13:15
|
|
 Stage 5
|
Gata shefu... saru' mana.... dute si inregistreaza numele si fal TANK'tm ... altfel...cine stie ... o sa trebuiasca sa ai zici altfel =)))
Pana la urma ce se aude de stikerele alea? Le dam...le luam...???
Alex17: ca sa fi membru...fa si tu ce am facut si eu...citeste topicul CLUB TICO...de la inceput...nr1...ca sa intelegi de unde a aparut si unde vrem sa ajunga... bafta la citit
|
|
25-11-10, 14:14
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yneedlove
Alex17: ca sa fi membru...fa si tu ce am facut si eu...citeste topicul CLUB TICO...de la inceput...nr1...ca sa intelegi de unde a aparut si unde vrem sa ajunga... bafta la citit 
|
mi-a placut chestia asta cu inceputu si ajunsu =))
sa zicem ma stiu de unde a inceput dar pe cuvant de stiu unde o sa ajunga sau unde vrea sa ajunga... cu toate ca am vreo 2-3 ani pe aici  
|
|
|
25-11-10, 14:35
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
sa zicem ma stiu de unde a inceput dar pe cuvant de stiu unde o sa ajunga sau unde vrea sa ajunga... cu toate ca am vreo 2-3 ani pe aici   
|
La nebuni o sa se ajunga (glumesc)  S-a ajuns la alta generatie.... cine avea Tico acum 10 ani, era cel mai smecher, pe sistem!  Noi suntem ceva de genu "pasarea Phoenix"
|
|
|
25-11-10, 19:20
|
|
 Stage 4
|
pt stickere vorbim maine. ca azi nu am avut timp sa ma interesez.
|
|
|
25-11-10, 19:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Pai sa citeasca si el, ca sa inteleaga ....eu asa am facut ... unde vrea sa se ajunga? asta depinde numai de noi...THA' GANG' ... THE "CLUBUL TICO" ...
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
La nebuni o sa se ajunga (glumesc)  S-a ajuns la alta generatie.... cine avea Tico acum 10 ani, era cel mai smecher, pe sistem!  Noi suntem ceva de genu "pasarea Phoenix" 
|
Da aici ai dreptate , fiecare din noi are o doza de nebunie , mai ales sa mergi pe 2 roti...sau fie...si pe 3 ...ca data trecuta  
"Noi estem acum pe sistem"...ca sa citesc un clasic  
...bine zici suntem pasarea PHOENIX ... nu promit sa fac din Albastrita un BMW...sau un MUSTANG pur sange...  insa incerc cu bugetul austeritar sa o fac sa fie "YOUNG" again... 
Quote:
Originally Posted by dany_pkt
pt stickere vorbim maine. ca azi nu am avut timp sa ma interesez.
|
Sper sa ne lamurim maine.. cash'ul e la mine... il predau maine... insa sa stim pe ce...
Deci baietzi sa nu mai venitzi iar cu rangi... lantzuri...bate... sau trancane ca data trecuta    vineri / maine discutam civilizat ... la un HOT DOG 
Last edited by yneedlove; 25-11-10 at 19:31.
|
|
|
25-11-10, 20:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by lughy_gsm
ms...am aflat porblema...am pus de dimineata un carburator de la un pr dar cred ca era regalt pt masina lui si nu a mers...acum am fost la un om care are si el tico si a incercat sa ma ajute dandu mi carburatorul lui si A MERS .... deci e clar ca e de la carburator  (
|
Cel mai bine ca sa numai pierzi timp, carburatorul fiind o piesa destul de complexa (fata de unul de dacie), care nu oricine il regleaza dupa ureche si care se strica destul rar... faci rost de bani, te duci la pantelimon la carbotest si il rezolvi, nu-ti mai bati capu de umblaturi sau alte lucruri. Ai si garantie in cazul in care tot nu merge socul cum trebuie, pentru ca pe moment motorul este cald si nu este la fel ca dimineata.
|
|
|
25-11-10, 21:19
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
@george: bine zici... oricum, aceiasi chestie i-am explicat si noi, dar daca el a fost Gica Contra...
@Club Tico: maaaaaaare nevoie de ajutor are si eu nevoie  Mi s-a ars un bec in bord, adica e jumate negru (bordul)  Si daca tot s-a intamplat, vreau sa schimb cu lumina alba! Cine ma ajuta si pe mine?? Ca nu ma pricep sa-l dau jos... si sincer sa fiu nu am nici ledurile...  Se ofera cineva sa ma primeasca la el sambata dupa-masa sa-mi schimbe si mie ledurile in bord?? Va rooooog  Mai ales daca stiti vreo metoda fara sa scoateti acele din bord... ca se decalibreaza si nu am chef sa umblu la ele... Va multumesc anticipat!
|
|
|
25-11-10, 21:26
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
@Club Tico: maaaaaaare nevoie de ajutor are si eu nevoie  Mi s-a ars un bec in bord, adica e jumate negru (bordul)  Si daca tot s-a intamplat, vreau sa schimb cu lumina alba! Cine ma ajuta si pe mine?? Ca nu ma pricep sa-l dau jos... si sincer sa fiu nu am nici ledurile...  Se ofera cineva sa ma primeasca la el sambata dupa-masa sa-mi schimbe si mie ledurile in bord?? Va rooooog  Mai ales daca stiti vreo metoda fara sa scoateti acele din bord... ca se decalibreaza si nu am chef sa umblu la ele... Va multumesc anticipat! 
|
daca ii vorba de ledurile de la ceasurile indicatoare ii jucarie de copii adica ii atat de simplu de schimbat ca daca vrei poti si in timp ce stai la semafor. ai opt suruburi. dai jos carcasa (4 suruburi) mai dai inca 4 jos cele care prind ceasurile indicatoare scoti mufele late scoti si cablu de kilometraj care vine din cutie, dupa care o sa iti sara in ochi ledurile care se scot prin rasucire. ii joaca de copii.
spor la treaba
|
|
|
25-11-10, 21:47
|
|
 Stage 4
|
se pot schimba becurile din bord si fara sa dai jos bordul. e chinuitoare chestia dar se poate, bagi mana prin stanga si dreapta volanului pe sub bord si trebuie sa dai de niste chestii aproximativ dreptunghiulare pe care le extragi prin rasucire
26-11-10, 04:37
|
|
 Stage 5
|
Eu le-am schimbat la intalnirea de acum 4 saptamani in 10 minute  )
Iti aratam noi cum se face, sau daca vrei ti le pun eu
|
|
|
26-11-10, 05:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
daca ii vorba de ledurile de la ceasurile indicatoare ii jucarie de copii adica ii atat de simplu de schimbat ca daca vrei poti si in timp ce stai la semafor. ai opt suruburi. dai jos carcasa (4 suruburi) mai dai inca 4 jos cele care prind ceasurile indicatoare scoti mufele late scoti si cablu de kilometraj care vine din cutie, dupa care o sa iti sara in ochi ledurile care se scot prin rasucire. ii joaca de copii.
spor la treaba
|
nu e nevoie sa scoti bordul. ajungi la becuri pe sub bord, bagi mana si pipai. intr-un minut nu ai ce face cu ele. becurile de fundal au un soclu mai mare...sunt usor de gasit si se scot prin rasucire..
|
|
|
|
|