Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 16-12-10, 12:33   #3691
alex pustiu

Stage 3

alex pustiu's Avatar

Default Re: TICO

Quote:
Originally Posted by georulz View Post
Salut! Verifica termostatul, radiatorul nu ar trebui sa se incalzeasca odata cu motorul, daca da inseamna ca este blocat pe deschis. Iar legat de comutator verifica poate e sarit cablu de pe maneta sau a sarit camasa care este prinsa cu niste cleme acolo. Atat timp cat aeroterma baga aer si toate treptele functioneaza, nu vad de ce ai schimba-o. Iar daca de acolo este prob, o aeroterma sh probabil nu trece de 1 mil.
Salut! La cei 19 ani ai mei nu stiu prea multa mecanica...si nu vreau sa ma bag..desi nu as avea ce sa stric mai mult de atat...uite aseara aveam dat pe maxim cald si dintr-o data a inceput sa imi bage rece...antigelu e ok..intre min si ful sau ceva de genu l...asta chiar n-am inteles-o..am inghetat de la aeroport pana acasa
alex pustiu is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 12:39   #3692
lughy_gsm

Stage 4

lughy_gsm's Avatar

Default Re: TICO

Quote:
Originally Posted by alex pustiu View Post
salutare...am si eu o mare problema...am un tico..si nu imi merge aeroterma...se incalzeste foarte greu(cred ca e normal pt motoru asa mic)dar si cand e cald..baga doar pe la picioare si este calai.....si nu imi mai comuta pe geam sau pe sus...doar pe jos baga....am fost la 2-3 service-uri da mi-au cerut 5 mil sa imi schimbe aeroterma..cu aeroterma mea care o am acasa...nu stiti un electrician bun...sau intre voi un baiat sa se priceapa sa schimbe aeroterma?contra cost evident...nu prea pot sa merg cu ea asa...acu am venit de la aeroport kamikaze.... ..in fine...va rog ajutati-ma....scuze daca nu am postat unde trebuie .PACE
la fel am patit si eu ieri,imi baga caldura f putin,e posibil sa fi ramas pe undeva niste apa si sa fi inghetat ......daca termostatul iti deschide trebuie sa ti bage caldura
lughy_gsm is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 13:04   #3693
georulz

Stage 5

Member of:
[Opel]
[DAEWOO]
[VW]
Default Re: Club TICO

Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.
georulz is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 13:15   #3694
alex pustiu

Stage 3

alex pustiu's Avatar

Quote:
Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.
Lasa-mi si mie un id.ca vad ca te pricepi..poate ma ajuti si pe mine cu mai multe
alex pustiu is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 13:48   #3695
lughy_gsm

Stage 4

lughy_gsm's Avatar

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.[/QUOTE]

te am intrebat eu de vorba ma?
lughy_gsm is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 20:37   #3696
dany_pkt

Stage 4

dany_pkt's Avatar

era o vorba din batrani.... nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita
dany_pkt is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 22:56   #3697
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

salut am reusit sa vorbesc cu cineva de autocolante 2 lei bucata, peste 10 bucati 1.5 lei, peste 30 de bucati -1 leu bucata, trimite prin posta, si daca vreti face si reflectorizante ca sa nu se considere reclama sau altceva adresa lui de mess v-o dau pe pm daca sunteti interesati
Old 16-12-10, 23:20   #3698
aapofis

Stage 2

aapofis's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex pustiu View Post
Lasa-mi si mie un id.ca vad ca te pricepi..poate ma ajuti si pe mine cu mai multe
sal daca baga calai e clar e de la termostat am schimbat eu saptamana trecuta si merge brici am caldura inainte nu se incalzea deloc mergeam 10 chilometri si tot calai baga e 30 ron un termostat si se schimba in 15 min
aapofis is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 00:03   #3699
mar1an2005

Stage 3

Quote:
Probabilitate e chiar 100% Se potrivesc jantele de la masinutele alea care se conduc de la 16 ani, pe tico si sunt si pe 13. Nu am testat eu, dar mi-a zis cineva care are avea asa ceva
poi atunci e bine incearca sa afli ce marca e si dam cateva cautari pe google si vedem ce iese poate ne inbunatatim ticozaurul cu ceva dotari speciale
mar1an2005 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 09:15   #3700
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by mar1an2005 View Post
poi atunci e bine incearca sa afli ce marca e si dam cateva cautari pe google si vedem ce iese poate ne inbunatatim ticozaurul cu ceva dotari speciale
Gen cauciucuri de iarna....)

App pana la urma se mai ocupa cineva de stikerele alea...sau? Cine strange banii....cine plasteste....cine le distribuie....???
yneedlove is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 15:05   #3701
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul
nsmoga is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 15:09   #3702
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by nsmoga View Post
m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul
La ce firma...? Da si tu niste date.... Ce model de jante, si pe cat?
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 15:21   #3703
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

ai pm!
nsmoga is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 15:43   #3704
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

ATENTIE!!!! S-a luat legatura cu omul pentru stickere, nsmoga va primi saptamana viitoare o proba sa vedem calitatea... Pana atunci, asteptam!

PS: atata zapada afara... si eu nu am frana de mana...

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 15:51   #3705
georulz

Stage 5

Member of:
[Opel]
[DAEWOO]
[VW]

M-am dat aseara o gramada ....cu cauciucuri de iarna pe fata ....direct derapaj controlat
georulz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -