20-10-10, 18:02
|
|
 Stage 5
|
Re: Club TICO
Quote:
Originally Posted by dany_pkt
Bai nene cu 10 mil faci masinuta de nu mai are nici o treaba .. carb pana 1,5 mil te costa sa il faci calumea. La consumul ei nu faci multa economie. si ce faci dai pe revizii la instalatie.
|
si eu sunt de aceeasi parere ... te duci la nea ala ... de care zice liviu ... iti faci carburatorul si de restul faci ceva frumos la masina
ca nenea ala poate sa iti faca carburatorul si pt consum
20-10-10, 19:11
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Voi astia cu gaz pe tico sunteti zgarciti mai rau de tot  )
hai sa ma bag si eu in seama
1. se curata carburatorul de Carburol de la Policolor (juma de litru cutie albastru cu alb daca mai tin bine minte)
2. se merge intr-o statie ITP unde se regleza carburatorul CORECT!!! COcor cat mai mic O2 sub 4 si Lambda 1+/- 0.03
daca consumul nu se imbunatateste se schimba bujiile (si fisele), si daca nici asa atunci merita o instalatie de gaz (... si o bricheta!)
|
|
|
20-10-10, 19:26
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Băieți,
1. Ăștia de la RXM nici acum nu mi-au răspuns în legătură cu farurile, nici că nu cred că mai primesc, ceea ce mă determină să le mai trimit altul, dar pe o alta adresă de mail a lor.
Quote:
Originally Posted by aXXo
Le-am dat astora un mail:
"Sunteti amabili sa imi furnizati daca (mai) aveți modelul de far clar și stop clar pentru Daewoo Tico? (Precum în attach)
În cazul afirmativ, cum se procedează deoarece aș vrea să fac o comandă cu un număr mai mare, de faruri și sunt din București?
Aștept un reply.
Mulțumesc."
Sa vedem... poate avem noroc.
|
2. Gaz pe tico, chiar merită "investiția"? Da, și eu am consumul ridicat și o să îi fac o vizită domnului acela de care zice Liviu, poate chiar la acesta că vor fi finanțe (am avansat în carieră :D) pentru un drum până acolo... Atunci, destul de profesional, și-a dat seama numai auzind motorul, ce a avut, de consuma mult. În curând îi fac iar o vizită. Eu cu jantele mele, care-s destul de grele, am un consum de 9 în oraș, cel puțin (am altă mașină/carburator acum și nici nu pot să îl schimb cu cel vechi căci cu acela aveam probleme cu șocul)... dar știu că tipul acesta o să-l reducă garantat! RD-Woo (care e din aceeași localitate), mi-a cerut să îi spun numele meseriașului, și apoi mi-a confirmat ce am spus despre el...
Ne băgăm la o mică excursie până acolo? :D (ăștia dintre noi, care ne văităm cu consumul "mare")
3. STREET, ce mai faci tatăăăă, naiba, n-am mai vorbit cu tine de un car de ani... :D
Last edited by aXXo; 20-10-10 at 19:54.
|
|
|
20-10-10, 19:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
RD-Woo, mi-a cerut să îi spun numele meseriașului, și apoi mi-a confirmat... Ne bagam la o mică excursie până acolo?  (ăștia dintre noi, care ne văităm cu consumul "mare")
|
poate ma bag si eu dar pe partea cealalta  sa faca masina sa traga mai bine  )
|
|
|
20-10-10, 19:40
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
3. STREET, ce mai faci tatăăăă, naiba, n-am mai vorbit cu tine de un car de ani... 
|
munca sefu' munca ne desparte  
numa seara intru
|
|
|
20-10-10, 19:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
munca sefu' munca ne desparte  
numa seara intru
|
Numai pe tine?
4. Liviu ( B-99-SAA), mâine seara vin în București (în zona Eroilor, la CMU), dacă mai vrei becuri cu LED-uri, albe, pentru poziții (...sau etc), anunță-mă !
|
|
|
20-10-10, 20:05
|
|
 Stage 5
|
Niste preturi?
|
|
|
20-10-10, 20:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SKR*
Niste preturi?
|
Este un magazin dedicat în Giurgiu, becurile sunt destul de bune, sunt acestea, le am de la începutul verii și nici măcar un led (din patru) nu s-a ars... eu le consider ok, și costă 11 lei setul (2 bucăți). I-am mai adus două și lui Liviu în vară, poate să mă confirme dacă sunt bune sau nu.
P.S. Nu fac bișniță din asta, 11 lei costă (cu bon fiscal), 11 lei plătesc pentru ele, 11 lei vă cer pentru ele și v-aș putea ajuta să vă cumpăr eu și să vi le aduc mâine.
|
|
|
20-10-10, 20:22
|
|
 Stage 5
|
Vreau si eu un set 
Lasa-i-l lui Liviu. Merci
|
|
|
20-10-10, 20:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Este un magazin dedicat în Giurgiu, becurile sunt destul de bune, sunt acestea, le am de la începutul verii și nici măcar un led (din patru) nu s-a ars... eu le consider ok, și costă 11 lei setul (2 bucăți). I-am mai adus două și lui Liviu în vară, poate să mă confirme dacă sunt bune sau nu.
P.S. Nu fac bișniță din asta, 11 lei costă (cu bon fiscal), 11 lei plătesc pentru ele, 11 lei vă cer pentru ele și v-aș putea ajuta să vă cumpăr eu și să vi le aduc mâine.
|
o sa vreau si eu un set te rog  iti dau banii maine seara  poate vin cu liviu daca nu ii dau lui banii sigur
|
|
|
20-10-10, 20:27
|
|
Stage 3
|
@STREET: Nu e vorba de zgarcenie, dar daca pot sa merg la jumatate de pret...de ce nu?
|
|
|
20-10-10, 20:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SKR*
Vreau si eu un set :D
Lasa-i-l lui Liviu. Merci :D
|
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
o sa vreau si eu un set te rog :) iti dau banii maine seara :) poate vin cu liviu daca nu ii dau lui banii sigur :-)
|
Ok, faceți o listă până mâine și vă cumpăr.
P.S. Pentru astea mă împrumut de bani, ar fi bine să nu vă răzgândiți :D
P.S.2 Asigurați-vă că poate unul din voi să se întânească cu mine, nu mizați pe Liviu, că încă nici nu știe că vin mâine, îi dau acum un SMS să-l anunț.
|
|
|
20-10-10, 20:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Ok, faceți o listă până mâine și vă cumpăr.
P.S. Pentru astea mă împrumut de bani, ar fi bine să nu vă răzgândiți 
P.S.2 Asigurați-vă că poate unul din voi să se întânească cu mine, nu mizați pe Liviu, că încă nici nu știe că vin mâine, îi dau acum un SMS să-l anunț.
|
lista becuri:
1.fireburn
2. SKR
vin eu ... iti dau pm cu nr meu de tel si ma suni  ca sigur nu am program maine seara
|
|
|
20-10-10, 20:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
lista becuri:
1.fireburn
2. SKR
vin eu ... iti dau pm cu nr meu de tel si ma suni  ca sigur nu am program maine seara 
|
1.fireburn
2. SKR
3. Liviu
Pana acum, 3 seturi, am vb cu Liviu si mi-a zis ca vine el, hotarati-va
|
|
|
20-10-10, 22:46
|
|
 Stage 5
|
Eu am nevoie de 2 seturi, sper sa aibe Liviu banuti 
Poate trec eu maine si ii las, daca nu poimaine.
|
|
|
|
|