Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 21-10-10, 01:32   #2806
georulz

Stage 5

Member of:
[Opel]
[DAEWOO]
[VW]
Default Re: Club TICO

@yneedlove nu are rost sa cumperi alt carburator pentru ca la ele nu are ce sa se strice, ci doar se deregleaza si se depune rugina si mizerie pe exterior pe mecanismul ce pune socul la rece. Daca ai rupt surubu de reglaj aer (este ala curbat din spate cu arc), se schimba, costa in jur de 29 RON (eu asa am dat). Apoi te duci si faci carbotest

@smartul eu zic mai intai de gaz sa mergi sa faci un carbotest.

Locul unde faci carbotestul (cel mai bun de prin buc) este dupa cora pantelimon la dacia - auto marcu's grup, intri in spate si pe o usa albastra scrie carbotest. Intrebi de un nene Costel si el este tatic la carburatoare de tico. Cand va duceti sa aveti minim 5-10 litri benzina. El iti desface bucatele carburatorul, il spala cu benzina, ii sufla pt gunoaie la jicloare, regleaza socul sa intre cand trebuie, il pune pe banc si verifica vacumul din camere si te intreaba cum vrei consum sau sa traga(sau ii spune-ti voi daca nu intreaba) Costa 140 RON cu factura sau fara factura pt detalii PM me (nu stiu daca am voie sa scriu aici )
georulz is offline   Reply With Quote
Old 21-10-10, 10:10   #2807
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
Este un magazin dedicat în Giurgiu, becurile sunt destul de bune, sunt acestea, le am de la începutul verii și nici măcar un led (din patru) nu s-a ars... eu le consider ok, și costă 11 lei setul (2 bucăți). I-am mai adus două și lui Liviu în vară, poate să mă confirme dacă sunt bune sau nu.

P.S. Nu fac bișniță din asta, 11 lei costă (cu bon fiscal), 11 lei plătesc pentru ele, 11 lei vă cer pentru ele și v-aș putea ajuta să vă cumpăr eu și să vi le aduc mâine.
Salut... 11lei setul 2 buc sau 11 bucata? as vrea si eu
yneedlove is offline   Reply With Quote
Old 21-10-10, 10:17   #2808
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by georulz View Post
@yneedlove nu are rost sa cumperi alt carburator pentru ca la ele nu are ce sa se strice, ci doar se deregleaza si se depune rugina si mizerie pe exterior pe mecanismul ce pune socul la rece. Daca ai rupt surubu de reglaj aer (este ala curbat din spate cu arc), se schimba, costa in jur de 29 RON (eu asa am dat). Apoi te duci si faci carbotest

@smartul eu zic mai intai de gaz sa mergi sa faci un carbotest.

Locul unde faci carbotestul (cel mai bun de prin buc) este dupa cora pantelimon la dacia - auto marcu's grup, intri in spate si pe o usa albastra scrie carbotest. Intrebi de un nene Costel si el este tatic la carburatoare de tico. Cand va duceti sa aveti minim 5-10 litri benzina. El iti desface bucatele carburatorul, il spala cu benzina, ii sufla pt gunoaie la jicloare, regleaza socul sa intre cand trebuie, il pune pe banc si verifica vacumul din camere si te intreaba cum vrei consum sau sa traga(sau ii spune-ti voi daca nu intreaba) Costa 140 RON cu factura sau fara factura pt detalii PM me (nu stiu daca am voie sa scriu aici )
Multumiri lui DANY am rezolvat ... acum am iar frane care tin lafel de bine...la podea stie careva cumva dc??? Placute noi.... lichid nou....dar frana aproape de capat....

As dori si eu un set de becuri vad ca sunt 2 la 11lei...cui ai dau banii?

Geo multzam , dar sunt incepator in tico...pana nu se uita vreun coleg , degeaba zic eu ca nu stiu ce nu mai e acolo...doar sa fac poza si sa o arat pe forum.... insa am inteles de la ala ca statea shocul tras si consuma in spume plus ca era turata blana si shocul nu revenea nici dupa 10 minute ...nici dupa 2 ore...deci era blocat cred eu...sunt 2 lamele care trec una pe langa alta (cred eu) iar pe una am vazut o gaurica rotunda si pe lamela din spate are niste dinti...deci chesti cred eu ca era un fel de opritor..sau ma rog...si mergea lamela aia zimtata pe ea....acum insa le-am pus un colier ca sa stea la nivel una cu cealalta asa nu mai sta turata decat o idee.... mai am o intrebare pt voi colegi / colege de suferintza: la mine huruie in fata la toba de la galerie in jos...am vazut ca am un guler metalic sau manshon cum ai zice...cred ca ala e putin crapat ...un sfat unde si cum sa il cumpar si sa il schimb? Multzam

Nu te pune cu mintea prostului pt ca te va rapune , el are mintea odihnita !!!

Last edited by yneedlove; 21-10-10 at 10:33.
Old 21-10-10, 11:00   #2809
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
1.fireburn
2. SKR
3. Liviu
Pana acum, 3 seturi, am vb cu Liviu si mi-a zis ca vine el, hotarati-va :D
1. fireburn - 1 set - 11 lei
2. SKR - 2 seturi - 22 lei
3. Liviu - 1 set - 11 lei
4. yneedlove - 1 set - 11 lei

1 set = 2 becuri cu 4 led-uri fiecare,

Total 55 lei, Liviu cu atat te prezinti astazi :D (si-o bere :)), glumesc).
La 12:30 am plecat sa le cumpar, mai e putin timp sa va razganditi...
Ex => Familie Ford Fiesta MK6 Blue Devil !
Ex => Familie Daewoo Tico SL Sleepy Beauty!
aXXo is offline   Reply With Quote
Old 21-10-10, 11:12   #2810
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Ms aXXo ....Eu raman pe pozitie... 1 set pt albastrita... si azi pun poze cu ea...zica lumea ce o vrea

App de la cine iau setul si cui ai dau banii???
Old 21-10-10, 11:14   #2811
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

@george: de nenea ala to zic si eu doar ca nu am detaliat asa mult sa nu se considere reclama. dar voi nu repede, punem gaz sa scada consumu!

@restu: acu tre sa umblu dupa voi cu becurile

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 21-10-10, 11:17   #2812
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
@george: de nenea ala to zic si eu doar ca nu am detaliat asa mult sa nu se considere reclama. dar voi nu repede, punem gaz sa scada consumu!

@restu: acu tre sa umblu dupa voi cu becurile
Parca era o intalnire...nu? Dar unde cand si cum? Iar becurile de unde le luam...tu prin ce cartier zabovesti?
Old 21-10-10, 11:49   #2813
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by yneedlove View Post
Ms aXXo ....Eu raman pe pozitie... 1 set pt albastrita... si azi pun poze cu ea...zica lumea ce o vrea

App de la cine iau setul si cui ai dau banii???
Baieti, becurile sunt albe, nu albastre... in scurt timp cumpar 5 bucati. Nu mai am net pana diseara.
Old 21-10-10, 11:54   #2814
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

ALBASTRITA o cheama pe ticolina mea... offf ce oameni
Old 21-10-10, 13:16   #2815
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Parca era o intalnire...nu? Dar unde cand si cum? Iar becurile de unde le luam...tu prin ce cartier zabovesti?
intalnirea e pe 29 octombrie in prcare la mall banesa (ikea) ora 20:00. eu stau in colentina, iti dau PM cu nr de telefon.
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 21-10-10, 13:43   #2816
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
ALBASTRITA o cheama pe ticolina mea... offf ce oameni :???:
Ce oameni? /:):-?
----------------------

Gata, sunt ca și ale voastre :)

LE:

"BUNA ZIUA!
FAR CLAR SI LAMPA SPATE CLAR NU AVEM PE STOC.
CU STIMA,

RAZVAN CHIRIAC
WWW.RXM.RO
DEPO@RXM.RO"

Alternative???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	211020102797.jpg
Views:	96
Size:	568.0 KB
ID:	1705101  

Last edited by aXXo; 21-10-10 at 14:04.
Old 21-10-10, 14:06   #2817
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

wow... si eu stau in militari

dar merge ... merge... pot sa vin prin colentina am stat si acolo ceva vreme... numa' sa fac franele astea azi la albastrita... ca altfel voi lua metroul+21 daca e nevoie sa vin sa iti dau banii pt aXXA...sau depinde unde ne putem vedea sa vina si persoana mea...sa le iau direct de la furnizor (axxa)

App ms de pm liviu...app ma numesc razvan pt cine intreaba
Old 21-10-10, 14:09   #2818
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Ce oameni? /
----------------------

Gata, sunt ca și ale voastre

LE:

"BUNA ZIUA!
FAR CLAR SI LAMPA SPATE CLAR NU AVEM PE STOC.
CU STIMA,

RAZVAN CHIRIAC
WWW.RXM.RO
DEPO@RXM.RO"

Alternative???
WOW acum am vazut masinutza ta... tre sa recunosc cu mana pe schimbator...ca a suferit ceva... uimitor mai exista... ce sa zic...nota 10...
Old 21-10-10, 14:13   #2819
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
wow... si eu stau in militari :D

dar merge ... merge... pot sa vin prin colentina am stat si acolo ceva vreme... numa' sa fac franele astea azi la albastrita... ca altfel voi lua metroul+21 daca e nevoie sa vin sa iti dau banii pt aXXA...sau depinde unde ne putem vedea sa vina si persoana mea...sa le iau direct de la furnizor (axxa) :D

App ms de pm liviu...app ma numesc razvan pt cine intreaba :shock:
axxa, e vorba de mine? :)) Daca da, e aXXo :)), sau Alex... nu aXXA :)
Ajung astazi in jurul orei de 17.00-17:30 pe la Eroilor, acolo ne putem intalni. :)
Razvan, citeste cap-coada, toate cele 20 de pagini, nu doar prima pagina :)

Last edited by aXXo; 21-10-10 at 14:15.
Old 21-10-10, 14:28   #2820
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Am citit.. cu atat mai mult... sunt uimit... insa se pare ca...1 incapatanare 2 votament 3 dorinta 4 cash.... a fost re/facuta.... nu's da'la dar te'as pooopa ... dar mai bine batem palma

ok aXXo scuze... dar mai bine alex... te botezai si eu o tzara si tu repede....off offf
- Copyright 2025 4Tuning -