Quote:
Originally Posted by Tank
am facut poze la indicatorii din bord (mai putin cel de benzina ca nu il pot aprinde  )
|
Mersi pentru poze. Super cu bec. O raritate

, cel putin eu vad primul tico cu bec pt nivel minim benzina.
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Intalnire Club Tico, vineri 29 octombrie ora XX:XX, locul de intalnire ********. Completeaza cineva necunoscutele? Ultima data ramasese Ikea ora 18. Hotarati ceva sigur ca sa stie toata lumea din timp, inclusiv eu....!
PS: am discutat cu Vlad, si am luat in calcul faptul ca...vineri seara la mall e aglomerat! Sa va vad unde gasim locuri toti+ca e aglomerat traseul pana acolo! La polivalenta e ok ca nu ne deranjeaza nimeni, doar ca e incomod pentru lucian.
|
Crede-ma ca la ora aia gasesti loc destul pentru o intalnire pentru ca ma duc des pe acolo intre orele 18-22. Daca nu la Ikea, gasesti langa, la 2 pasi, in parcare la Bricostore care niciodata nu se umple toata. In schimb asa cum ai spus si tu traseul este cam aglomerat pana acolo dar vorba aia d'aia avem tico :P
La Polivalenta nu-mi place ca nu este lumina deloc, asa dincolo este lumina, mai facem o poza ceva...
1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00
2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00
3. Luciang -> IKEA ora 18:00
4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00
5. SKR -> Polivalenta ora 18:00
6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...)
7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00
8. georulz (George) -> IKEA ora 18:00