26-10-10, 23:56
|
|
 Stage 5
|
Re: Club TICO
Quote:
Originally Posted by Tank
la al meu se aprindea cand mai erau 5l in rezervor
|
Poate e optiune becul ala, pe Tico 
Eu am mers inca 1cm sub prima linie indicatoare a rezervorului, si inca nu s-a oprit. (gen inca un sfert de rezervor pe minus, aproape acolo unde sta acul cand e motorul oprit)
|
|
|
27-10-10, 00:55
|
|
 Stage 4
|
la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii  ))) Oricum a mea ajunge rar la rosu  ). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri
|
|
|
27-10-10, 01:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by georulz
Eu am 2. Eu as mai avea nevoie de inca 2 si 2 pentru un prieten, deci 4. Astept nu este graba
Pai poate nu ai butoanele alea sau poate plafoniera ta nu este cu 3 pozitii  ci doar on-off
|
Daps...e ON/OFF
Quote:
Originally Posted by dany_pkt
Butuanele sunt aceleasi cu cele de la dacie... 5 ron am dat pe unu....dar eu am schimbat si plafoniera pt ca nu avea 3 pozitii.. 10 ron la dezmembrari.
|
Vreau si eu
Quote:
salut baieti...am descoperit o problema la ticalosu meu... am facut un test sa vad daca se mai aprinde becu de benzina, am luat un bidon cu benzina si da-i plimbare. si dupa vro 70 de km de mers pe rosu...a murit motoru... deci am ramas fara benzina si amaratul ala de bec nu s-a aprins.. si nici nu e ars.. de la ce mai poate sa fie? aveti idee? yo banuiesc sonda...dar imi indica nivelul de benzina..
|
Mie nu imi arata nimic la bord...adika ceasul e jos chiar si cu rezervorul full...dc??? app. am bec? unde?
Quote:
Originally Posted by dany_pkt
la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii  ))) Oricum a mea ajunge rar la rosu  ). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri 
|
Pana la urma la ce ora a ramas intalnirea???
Last edited by Snapy_xxl; 28-10-10 at 15:28.
|
|
|
27-10-10, 10:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
ideea e ca se aprindea inainte... pana acum 2 ani cand am ramas in pana si nu am mai mers pe rosu... cum intra pe rosu bagam benzinica... a desfacut cineva sonda? cum ajung la ea? se poate pe sub bancheta din spate?
|
Tank daca tie ti se aprinde bec cand ramai fara benzina, inseamna ca ticozauru tau e o raritate la acest capitol  . Normal becu de benzina ar trebui sa fie in locul becului avarie cum e la tico ordinar. Poti face o poza bordului cu toti martorii aprinsi?
Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp
|
|
|
27-10-10, 14:08
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by georulz
Tank daca tie ti se aprinde bec cand ramai fara benzina, inseamna ca ticozauru tau e o raritate la acest capitol  . Normal becu de benzina ar trebui sa fie in locul becului avarie cum e la tico ordinar. Poti face o poza bordului cu toti martorii aprinsi?
Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp 
|
la mine e o pompita de benzina in locul indicatorului de avarie.. cred k asa se faceau in '95. si a mea e modelul DX (full) cum era pe vremea aia...probabil daia are. am inca un bord scos, de la masina de la care am luat motorul..o sa ii fac poza la ala
|
|
|
27-10-10, 14:12
|
|
 Stage 5
|
cam asa arata indicatorul de benzina... in stanga lui e faza lunga si in dreapta lui indicatorul de centura
|
|
|
27-10-10, 16:12
|
|
 Stage 4
|
Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine  .Ma zapacesc repede prin Bucuresti.
|
|
|
27-10-10, 16:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by luciang
Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine  .Ma zapacesc repede prin Bucuresti.
|
Pana la urma...a ramas in coada de peshte.... ora ....dupa 18... ziua vineri.....  mai departe.... nu se stie....
|
|
|
27-10-10, 16:52
|
|
 Stage 4
|
Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........
|
|
|
27-10-10, 16:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by luciang
Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........
|
eu sunt de acord  si geo cred ca e de acord
la ora aia cred ca o sa poate si liviu
|
|
|
27-10-10, 20:50
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
salut baieti...am descoperit o problema la ticalosu meu... am facut un test sa vad daca se mai aprinde becu de benzina, am luat un bidon cu benzina si da-i plimbare. si dupa vro 70 de km de mers pe rosu...a murit motoru... deci am ramas fara benzina si amaratul ala de bec nu s-a aprins.. si nici nu e ars.. de la ce mai poate sa fie? aveti idee? yo banuiesc sonda...dar imi indica nivelul de benzina..
|
te ajut eu 
iti arat o poza maine si ti-o explic
ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec
cate fire ai? pe sonda?
daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel
|
|
|
27-10-10, 20:54
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yneedlove
Mie nu imi arata nimic la bord...adika ceasul e jos chiar si cu rezervorul full...dc??? app. am bec? unde?
|
fir intrrerupt, sonda blocata sau defecta
|
|
|
27-10-10, 23:54
|
|
Stock
|
Domnilor, acu ceva timp am intrat pe forumul asta si m-am decis sa ma alatur si eu pe 29 intalnirii. Deci, ramane ca loc de intalnire Ikea-parcare ora cam 20:00?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc. https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon14.gif Poate ne si bericim
|
|
|
28-10-10, 00:02
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Salut,
Poate veni orice posesor de Tico?
Daca da, o sa apar si eu.
|
|
|
28-10-10, 00:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
te ajut eu 
iti arat o poza maine si ti-o explic
ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec
cate fire ai? pe sonda?
daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel
|
nu m-ai inteles, asa a fost masina... cu bec. inainte se aprindea becul, si nu a umblat nimeni la sonda. e aia originala, deci e cu bec. sper sa am timp maine sa dau bancheta jos...poate scap ieftin cu un fir rupt sau ceva de genu
|
|
|
|
|