Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 02-12-10, 22:33   #3526
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]
Default Re: Club TICO

Quote:
Originally Posted by SKR* View Post
Mai bine arunci o galeata de apa fierbinte de la retea )
Mi-e ca se zgarie cu rascheta.
Nu crezi ca există riscul să crape geamul?
aXXo is offline   Reply With Quote
Old 02-12-10, 22:39   #3527
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Eu oricum glumeam
Eu unul am o metoda diferita
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 02-12-10, 22:40   #3528
Fireburn_03

Stage 5

Fireburn_03's Avatar

Quote:

crapa geamul + vopseaua cred ))

@alex
cred ca merita macar ca sa poti deschide usa... probabil ca e ceva cu spirt sau o chestie dasta ca sa se topeasca mai repede gheata? nu stiu

tot ziceai la tine pe topic ca vrei sa verifice cineva... a zis tata ca imi ia unul si pun un feedback dupa ce vad cum merge )
Old 02-12-10, 22:45   #3529
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
Azi de dimineață, nenea Alex (adică eu), înainte să plece @work, a pus mâna și cu 2 tipuri de rașchete... a frecat de l-a găsit bâțu' geamurile, oglinzile și luneta... același lucru ca și la tine
O merita acel spray dedicat, care topește gheața de pe geamuri, să ni-l cumpărăm?
NU nu se merita.. eu am un spray din comert 22 lei...alaltaieri...ZERO efect... nici cu alcohool 90 grade...nici cu spirt... cu nimic... a mers doar cu caldura....si dezaburirea... atat... iar la oglinzi....cu shpaclu...

Quote:
Rigleta aia e facuta pt asa ceva insa se poate rupe...au am rupt-o pe a mea... prin urmare nu mai am...insa shpaclu...este super....nu se rupe nu se crapa nu se stirbeshte.... iar daca arunci o galeata de apa calda...la ce frig este afara...ia gandeste-te putin la efect...apa calda...afara ger...inmultit cu viteza de croaziera... tzin minte ca asha ne faceam noi patinoar...in fatza blocului.... apa calda... si iar alta apa calda... si dimineatza era LUCIU...

Quote:
Eu oricum glumeam
Eu unul am o metoda diferita
Si ce METODA ai domnule....si noua nu ne zici ????/

Nu te pune cu mintea prostului pt ca te va rapune , el are mintea odihnita !!!

Last edited by Snapy_xxl; 02-12-10 at 22:58.
yneedlove is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 07:04   #3530
mar1an2005

Stage 3

Quote:
Originally Posted by yneedlove View Post
Cum sa nu bro... trebuia sa vi la mine....aveam 1cm numai la oglinzi... deci masina a fost TUN....din pacate nu am facut poze...noroc ca am fost destept si mi-am aerisit instalatia...si am curatzat-o cat am putut si antigel nou....70% antigel....si doar 30% apa...ca sa tzina....vroiam sa pun nediluat sa fie 100% dar nu stiu daca e sau nu bine...
daca pui anigel concentrat nediluat ingheata mai repede cam pe la -15 a inghetat dar nu asi mareste volumu precum apa ,si inca un dezavantaj circula greu prin instalatie pentru ca e gros si temperatura motorului urca mai mult
cel mai indicat e 50% apa 50% antigel si poate cobora pana la -30grade

sau mai e o varianta iei alcool de 80-90grade si rezista pana la -70-80grade asa ceva se foloseste in rusia (stiu din sursa sigura)
mar1an2005 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 10:26   #3531
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by mar1an2005 View Post
daca pui anigel concentrat nediluat ingheata mai repede cam pe la -15 a inghetat dar nu asi mareste volumu precum apa ,si inca un dezavantaj circula greu prin instalatie pentru ca e gros si temperatura motorului urca mai mult
cel mai indicat e 50% apa 50% antigel si poate cobora pana la -30grade

sau mai e o varianta iei alcool de 80-90grade si rezista pana la -70-80grade asa ceva se foloseste in rusia (stiu din sursa sigura)
Amice...imbat mashina...vrei sa o ia razna??? ) ) )n cum doamne iarta-ma sa tina mai bine la 50 - 50 amestec...can scrie clar pe sticla... 100% = -37grade .... 50-50= -20grade sau ceva de genul... si e totusi vb de antigel...care este lichid...si la ce furtune sunt pe acolo...circula ...nu sta la semafor...ma gandesc eu... in fine.. e bine si asa cum este... mie nu imi creste temperatura repede.... cel putin asa imi arata la bord... cu toate ca ...nu stiu exact cand incepe sa arate..nu imi arata ca la vectra de 1.8 ...ca aia in 5 minute ajungea la temp optima....asta...oha... oricum de fiert nu imi fierbe...e clar....insa nu inteleg ceva...cum isi face ea circuitul? la opel si la ford cand acceleram se vedea ca circula apa ...din cauza ca facea bule in canistra aia de plastic unde era antigelul....la tico insa...am un furtun mic care pleaca in bidonash...si din bidonash unu care pleaca...nicaieri...ci in jos...in caz de prea plin/fierbere zic eu...insa cum isi face circuitul???? de unde si cum isi ia apa din bidonash...eu nu inteleg asa cum am zis...MA DEPASHESHTE aceasta creatzie unica ....numita TICO
Old 03-12-10, 11:33   #3532
mar1an2005

Stage 3

Quote:
Originally Posted by yneedlove View Post
Amice...imbat mashina...vrei sa o ia razna??? ) ) )n cum doamne iarta-ma sa tina mai bine la 50 - 50 amestec...can scrie clar pe sticla... 100% = -37grade .... 50-50= -20grade sau ceva de genul... si e totusi vb de antigel...care este lichid...si la ce furtune sunt pe acolo...circula ...nu sta la semafor...ma gandesc eu... in fine.. e bine si asa cum este... mie nu imi creste temperatura repede.... cel putin asa imi arata la bord... cu toate ca ...nu stiu exact cand incepe sa arate..nu imi arata ca la vectra de 1.8 ...ca aia in 5 minute ajungea la temp optima....asta...oha... oricum de fiert nu imi fierbe...e clar....insa nu inteleg ceva...cum isi face ea circuitul? la opel si la ford cand acceleram se vedea ca circula apa ...din cauza ca facea bule in canistra aia de plastic unde era antigelul....la tico insa...am un furtun mic care pleaca in bidonash...si din bidonash unu care pleaca...nicaieri...ci in jos...in caz de prea plin/fierbere zic eu...insa cum isi face circuitul???? de unde si cum isi ia apa din bidonash...eu nu inteleg asa cum am zis...MA DEPASHESHTE aceasta creatzie unica ....numita TICO
eu am zis antigel concentrat ceea ce ai luat tu e antigel deja diluat 50:50 ala trebuie pus 100% pentru a avea o protectie buna
[
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	scan0001.jpg
Views:	53
Size:	210.2 KB
ID:	1766430   Click image for larger version

Name:	scan0002.jpg
Views:	62
Size:	169.5 KB
ID:	1766431  

Last edited by mar1an2005; 03-12-10 at 11:36.
mar1an2005 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 12:57   #3533
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by mar1an2005 View Post
eu am zis antigel concentrat ceea ce ai luat tu e antigel deja diluat 50:50 ala trebuie pus 100% pentru a avea o protectie buna
[
este antigel 100% nu este diluat.... sau ma rog...e minus 72...habar nu am ...chestia este ca eu nu le diluez asa mult...
Old 03-12-10, 13:39   #3534
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
O merita acel spray dedicat, care topește gheața de pe geamuri, să ni-l cumpărăm?
DA, MERITA!!! Am avut iarna trecuta set (aceiasi firma): pt yale, pt gheata de pe parbriz, si pt gheata de pe interiorul parbrizului (asta l-am folosit o singura data). Merg toate perfect, se duce imediat gheata, dar singura chestie e ca trebuie sa ai stergatorul bun ca ramane un fel de "spuma" ca la sapun, si nu se duce decat daca dai cu stergatorul (fara apa). O sa fac poza diseara la unul din tuburi (ca sigur il mai am pe ala pentru yale) si pun aici.
Quote:
Daca ai chef de schimbat geamuri, da cu apa (am vazut ca ai zis ca ai glumit) Raschetele alea iar sunt cu dus si intors, ca unele sunt vai capu lor... se rup usor... trebuie sa imi iau si eu una, cred ca apelez la un hyper-market, impresiile... dupa ce da inghetul

PS: Cu antigelu nu stiu cum e.... nu l-am schimbat niciodata, mi l-a pus doar mecanicu Dar cand am cumparat, tipul de la Daewoo (dimitrov) mi-a dat cantitate ca sa pun 50:50 cu apa distilata. Nu m-am uitat sa vad ce fel de antigel e, dar asa stiam si eu ca se pune... Deci recomand cu toata caldura magazinul de la Dimitrov, zona Obor

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 15:43   #3535
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

online : Asteptam poze...

offline scurt...pm me va rog cei in masura...ce parere avetzi despre 1.9 tdi renault laguna / megan 1996 ?
Old 04-12-10, 00:31   #3536
Tank

Stage 5

Tank's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

salutare, am avut si eu probleme cu geamurile inghetate.. gheata de aproximativ 15mm, dar in juma de ora erau dezghetate... caldura in blana si mai dadeam cu racleta din cand in cand... in rest toate bune si frumoase la mine

My Tank >>> https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...tico-95-a.html
Tank Custom Audio >>> https://m.facebook.com/TankCustomAudio
Stickere si Cadouri personalizate >>> https://m.facebook.com/runlexdesign

Vand Kituri Xenon/BiXenon Philips, LED-uri pt pozitii, plafoniere, stopuri etc; angel eyes, LAMBO DOORS, pleoape, faruri, stopuri... raport PRET/CALITATE excelent... pt detalii add idu_lui_alex

Vand PLEOAPE TICO la comanda. Pt detalii PM
Tank is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 04:19   #3537
dany_pkt

Stage 4

dany_pkt's Avatar

eu m-am lecuit cu raleta, datorita ei vad stelute, mai bine caldura la blana si astept 2 min in plus
dany_pkt is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 10:28   #3538
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

cu stickerele alea facem ceva? cunoaste cineva un loc unde s-ar putea face? am facut formatul vectorial, dar nu am unde sa le scot! dau formatul vectorial la schimb cu un autocolant prin posta
Old 04-12-10, 10:41   #3539
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Sunt doar discutii pur amicale si idei imaginare...practic nici in ziua de azi nu am aflat nici eu...absolut nimic....nici macar despre ce s-a discutat..... se pare ca lumea pastreaza secret....cine a fost la intalnire stie...sau nici macar aia nu stiu.... a sosit iarna...vine craciunu' , trece revelionul...si tot nimic....si uite asa unu cate unu ....vinde tico... isi ia alta masina....si dispare din peisaj....
Old 04-12-10, 12:27   #3540
Tank

Stage 5

Tank's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nu pastram secret, am eu unde sa le scot, am vorbit cu omu si mi-a zis sa ii spun cate vrem... 5lei/buc ... doar sa-mi spuneti cati vreti
Tank is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -