Quote:
Originally Posted by aXXo
O merita acel spray dedicat, care topește gheața de pe geamuri, să ni-l cumpărăm?
|
DA, MERITA!!! Am avut iarna trecuta set (aceiasi firma): pt yale, pt gheata de pe parbriz, si pt gheata de pe interiorul parbrizului (asta l-am folosit o singura data). Merg toate perfect, se duce imediat gheata, dar singura chestie e ca trebuie sa ai stergatorul bun ca ramane un fel de "spuma" ca la sapun, si nu se duce decat daca dai cu stergatorul (fara apa). O sa fac poza diseara la unul din tuburi (ca sigur il mai am pe ala pentru yale) si pun aici.
Quote:
Originally Posted by SKR*
Mai bine arunci o galeata de apa fierbinte de la retea  )
Mi-e ca se zgarie cu rascheta. 
|
Daca ai chef de schimbat geamuri, da cu apa (am vazut ca ai zis ca ai glumit)

Raschetele alea iar sunt cu dus si intors, ca unele sunt vai capu lor... se rup usor... trebuie sa imi iau si eu una, cred ca apelez la un hyper-market, impresiile... dupa ce da inghetul
PS: Cu antigelu nu stiu cum e.... nu l-am schimbat niciodata, mi l-a pus doar mecanicu

Dar cand am cumparat, tipul de la Daewoo (dimitrov) mi-a dat cantitate ca sa pun 50:50 cu apa distilata. Nu m-am uitat sa vad ce fel de antigel e, dar asa stiam si eu ca se pune... Deci recomand cu toata caldura magazinul de la Dimitrov, zona Obor