Quote:
Originally Posted by aXXo
E cineva amabil sa m-ajute si pe mine cu o informatie? V-as ruga, astazi, daca aveti drum sau timp, pana la un magazin daewoo sa imi spuneti niste preturi la:
- capete de bara
- bascule
- amortizoare (spate) pe ulei
- filtru aer
(Pentru tico, evident)
Si cam atat...
Multumesc.
|
Le vrei doar de la KING???
Eu am luat asa: bascula = 50 lei
Capete de bara??? Alea nu sunt alea de vin in bascula??? Eu am dat pe garniturile alea 4 bucatzi 20 lei !!!
Amortizor cumparat ieri pe ulei spate made in koreea = 80 lei
Filtru de aer scump...30 lei....dar e ok...identic cu ala vechi...daca nu chiar original... ca nu pare sa fie de k'k't si de cand am schimbat filtru si l-am pus pe asta masina trage altfel...se misca rotund...
.................................................. ...................................
Originally Posted by Tank View Post
am vazut acest sticker pe un tico... foarte haios
Asta mi se pare OK cu JURASIK TICO...chiar marfa rau...mai degraba asa ceva... si daca e sa nu fie asa...apoi sa fie cum e ala cu TICO SQUAD... suna .. diferit.. merge si CLUB TICO... TICO FUN CLUB.... alea alea...
Parerea mea sa fie o culoare tzipatoare..si sa se vada marfa si perfect si pe albastru.....ca atzi vazut ce bleu am eu...da..??? Tzine-tzi cont de toate culorile...nu sa se vada bine doar pe o singura masina... ca daca e alb...pe alb cum o sa se vada? Orange...era marfa ...