27-11-10, 16:24
|
|
 Stage 4
|
Re: Club TICO
Am rezolvat problema !!!! Multumesc celor care au incercat sa ma ajute in special lui Topser SENIOR  ....
|
|
|
27-11-10, 16:55
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by lughy_gsm
Am rezolvat problema !!!! Multumesc celor care au incercat sa ma ajute in special lui Topser SENIOR  ....
|
te credem pe cuvant ca ii multumesti lui in special 
un feedback?
ce o avut? supapa, aer furtun?
|
|
|
27-11-10, 17:19
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by STREET
te credem pe cuvant ca ii multumesti lui in special 
un feedback?
ce o avut? supapa, aer furtun?
|
furtun din pacate ...cel din spatele galeriei fix in fund acolo.....cel negru si mic,era taiat  !
|
|
|
27-11-10, 17:33
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
furtun din pacate ...cel din spatele galeriei fix in fund acolo.....cel negru si mic,era taiat  !
|
si ii furtun de aer nu?
eu ti-am zis sa verifici furtunele
|
|
|
27-11-10, 17:52
|
|
 Stage 4
|
Quote:
si ii furtun de aer nu?
eu ti-am zis sa verifici furtunele 
|
dap....astazi m am suparat si am verificat galeria dupa 3 zile de desfacut si reglat carburator simteam ca innebunesc cand vedeam ca tot nu merge cand il puneam pe masina.Spre surprinderea mea fix cand am dat jos galeria si am suflat prin toate furtunele alea care intrau si ieseau din galerie am vazut ca cel din spate cel mic era taiat!Nu eram f sigur ca din cauza aia nu mi statea la relanti dar cand am pus carburatorul si am vazut ca in sf MERGE  am realaizat ca din cauza lui era!!!!!
APP tu si topser si poate mai omit pe cineva care a spus lucruri calumea ca restu hap-tac pe bujii calare,pe fise  )...ce treaba avea aprinderea nush cu chestia ca nu statea la relanti.....am mai spus asta dar toti mi au sarit in cap ca nu e adevarat ca bujiile,fisele,capacul delocu si uite ca nu era de acolo ci de la un amarat de furtunel  )...amarat amarat dar nu mergea masina fara el  !
|
|
|
27-11-10, 19:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
felicitari  la multi km !
|
|
|
27-11-10, 19:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tank
e mai bine la 2 sapt
|
Am rezolvat problema...pana la urma l'am sunat pe GEO....si m-a lamurit ce si cum sta cu alea asa ca nu doresc nimanui....sper sa ma tzina multi Km de acum inainte... dar acum am si rezolvat problema... acum le pot da jos usor..cand vreau...  
Prin aceasta cale tzin sa ai multumesc lu' DOMNU' GEO....am facut in tokmai cum mi-ai zis... am muncit...am transpirat... am inghetzat...dar le-am schimbat....ms man... 
|
|
27-11-10, 20:21
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yneedlove
|
asta o fost o tentativa de PM?
sau putem sti si noi astia mai de jos, despre ce ii vorba?
|
|
|
27-11-10, 20:34
|
|
 Stage 5
|
Curiosule   
Daps .. scuze.. oboseala...acum am ajuns si am zis sa nu uit sa le multumesc celor care m'au ajutat....
Era vb despre amortizoarele spate...
|
|
|
27-11-10, 20:39
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Curiosule   
Daps .. scuze.. oboseala...acum am ajuns si am zis sa nu uit sa le multumesc celor care m'au ajutat....
|
nu ii curiozitate ii respect  fata de ceilalti colegi
|
|
|
28-11-10, 01:50
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel]
|
yneedlove am asteptat telefonu tau de mi s-au lungit urechile  ) .
|
|
|
28-11-10, 09:17
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
28-11-10, 16:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
yneedlove nu incerca sa ii impaci si sa il scoti ca faza cu bagatu in punga o fost clar luare la misto sau sfat in encunostiinta de cauza(care nu ii binevenit!!!)
lughy_gsm chiar a avut o problema si nu era de la aprindere ca nu avea nici o legatura a venit si ne-a comunicat piesa defecta ceea ce ii multumim cand o sa patesti si tu o sa stii care ii problema.
si cum pu|a se regleza un sistem de alimentare daca nu ai masina sau cel putin stand(ceea ce au numai institutele de cercetare) cum sa mergi cu carburatorul in punga prietene? asta ii misto pe faza, si NU ii o dovada de colegializate!!! si daca nu vorbim de colegialitate macar de respect!!!
degeaba se fac stickere tricouri cluburi si intalniri daca faci misto de el sau nu il ajuti. un club se tine prin prietenie prin ajutor nu prin intalniri vineri seara la bere sau pizza!!!
scuzati greselile gramaticale si de punctuatie 
|
IMI PARE RAU dar iti place sa te contrazici cu fiecare in parte si sa faci lumea sa se certe, din ce am observat. Mai bine ai lasa atitudinea aia de sus, de pro, de old school, chiar nu conteaza cati ani ai tu pe forum, poate altii au mai putin, dar stiu mai mult. Eu am vb foarte serios cu bagatul in punga , pentru ca nu e primu care face lucru asta. Imi place sa ajut nu sa iau lumea la misto. Costel ala de la carbotest a vazut la carburatoare mai multe decat de cate ori ai deschis tu capota la masina sa te uiti la motor. Si in primu rand nu am zis ca daca se duce cu el in punga in e gata. Dar baiatul stie reglajele pe de rost si ti-l poate face sa mearga cat de cat sa poti veni cu el pe masina.
Daca nu o alternativa iei carb de la prietenul ala al tau, cateva ore, vii cu masina ... si faci carburatorul tau vechi si ai rezolvat problema.
Quote:
asta o fost o tentativa de PM?
sau putem sti si noi astia mai de jos, despre ce ii vorba?
|
Alta dovada de ipocrizie....tu esti mereu ala care le respecta pe toate nu?
Mai bine iti cauti alt club decat sa ne ajuti pe noi in regres.
Quote:
Curiosule   
|
Cu placere man...nici o prob...anytime.
Last edited by georulz; 28-11-10 at 16:57.
|
|
|
28-11-10, 18:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by georulz
IMI PARE RAU dar iti place sa te contrazici cu fiecare in parte si sa faci lumea sa se certe, din ce am observat. Mai bine ai lasa atitudinea aia de sus, de pro, de old school, chiar nu conteaza cati ani ai tu pe forum, poate altii au mai putin, dar stiu mai mult. Eu am vb foarte serios cu bagatul in punga , pentru ca nu e primu care face lucru asta. Imi place sa ajut nu sa iau lumea la misto. Costel ala de la carbotest a vazut la carburatoare mai multe decat de cate ori ai deschis tu capota la masina sa te uiti la motor. Si in primu rand nu am zis ca daca se duce cu el in punga in e gata. Dar baiatul stie reglajele pe de rost si ti-l poate face sa mearga cat de cat sa poti veni cu el pe masina.
Daca nu o alternativa iei carb de la prietenul ala al tau, cateva ore, vii cu masina ... si faci carburatorul tau vechi si ai rezolvat problema.
Alta dovada de ipocrizie....tu esti mereu ala care le respecta pe toate nu?
Mai bine iti cauti alt club decat sa ne ajuti pe noi in regres.
Cu placere man...nici o prob...anytime.
|
Lasa'l frate ca EL e miezul din dodoasca ... urasc persoanele care nu dau 2 bani pe nimic... dar vb asa...in nestire...ei nu fac nimic nu participa cu nimic concret dar EI vorbesc... deh... asa e romanu' sa vorbeasca mult , prost si degeaba...ca un POPA de tzara...
Si din pacate prietene (STREET)...aici ai dau dreptate lu' GEO si altora in ceea ce te priveste.. am vrut sa iti scriu si aseara ...dar asa cum am zis ..eram prea suparat si obosit... dar prea esti bagator de seama... din N'shpe utilizatori... te'ai gasit tu miez sa comentezi...in loc sa iti vezi de ale tale...sau nu te simntzi bagat in seama..???
Nu stiu si nici nu imi pasa de cand iti pierzi tu vremea pe net in lipsa de alta ocupatzie... insa...ca varsta cred ca sunt mai mare ca tine... iar cu asta am zis tot... CEL MAI DESTEPT CEDEAZA PRIMUL.... te'am poopat
Last edited by yneedlove; 28-11-10 at 19:02.
|
|
|
28-11-10, 19:50
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Lasa'l frate ca EL e miezul din dodoasca ... urasc persoanele care nu dau 2 bani pe nimic... dar vb asa...in nestire...ei nu fac nimic nu participa cu nimic concret dar EI vorbesc... deh... asa e romanu' sa vorbeasca mult , prost si degeaba...ca un POPA de tzara...
Si din pacate prietene (STREET)...aici ai dau dreptate lu' GEO si altora in ceea ce te priveste.. am vrut sa iti scriu si aseara ...dar asa cum am zis ..eram prea suparat si obosit... dar prea esti bagator de seama... din N'shpe utilizatori... te'ai gasit tu miez sa comentezi...in loc sa iti vezi de ale tale...sau nu te simntzi bagat in seama..???
Nu stiu si nici nu imi pasa de cand iti pierzi tu vremea pe net in lipsa de alta ocupatzie... insa...ca varsta cred ca sunt mai mare ca tine... iar cu asta am zis tot... CEL MAI DESTEPT CEDEAZA PRIMUL.... te'am poopat
|
dada am 19 ani si ce daca esti mai mare? 
ai zis ca ai citit tot topicul... daca da mai citeste-l o data... referitor la faza cu "participarea" si la ce am facut pentru club
si dupaia spune-mi tu la ce ai participat si ce ai facut pentru club... te rog
ID-ul meu este performancetuning2000@yahoo.com.
|
|
|
|
|