15-03-10, 22:01
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Club TICO
... si motivul pentru care am neaparat nevoie de suspensie spate, arcurile mele fiind ciopartite pentru "tranteala" pe 12" dar cand pui roti mai mari ... voila !
|
|
|
15-03-10, 22:27
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by TM32CIP
... si motivul pentru care am neaparat nevoie de suspensie spate, arcurile mele fiind ciopartite pentru "tranteala" pe 12" dar cand pui roti mai mari ... voila ! 
|
   ma scuzi de postul inutil... dar arata prea tare asezata cu aripa direct pe roata 
si acum on-topic: lateste-o! Fa-i evazari la aripi... daca le mai pot spune evazari  Arcuri stock, sa stea mai sus si amortizoare intarite.
|
15-03-10, 23:21
|
|
 Stage 5
|
Hai ca nu e greu, daca pana si eu am facut cu manuta mea...  Frumos dau jantele alea, dar cred ca poti sa gasesti si mai si. In rest... sa ai putere de munca sa iti iasa totul cum vrei!
|
|
|
16-03-10, 00:46
|
|
 Stage 5
|
Merg si jantele astea de coxareala, pana imi vin cele din poza urmatoare. Incercati sa intelegeti ca merg pe POWER nu pe bling si cum arata masina, dar asta nu inseamna ca neglijez aspectul, iar jantele ce sunt sus acum sunt puse de proba, dupa care le duc la polish si vopsit interioarele negre + lac peste !
Clar ca fac evazari ca nu am de ales, 6cm in exterior imi ies astea, atat ca nu voi opta pentru evazari gen golf2, ci penttru stilul celor de STi.
@Geo: nu esti pe topicul meu, poti posta aproape orice vrei tu
|
|
|
16-03-10, 13:47
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
deci e ft adevarat ce a zis Geo ....arata nebunie asa de trantita  )))
ps. am eu niste arcuri pe acasa , vorbim
|
|
|
16-03-10, 13:59
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [2 Roti]
|
@Cip ce dimensiune ai la cauciucurile de pe jantele late de 7J(cele peste care ai "trantit " masina ?
|
|
|
16-03-10, 19:40
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by banzay
Hai ca nu e greu, daca pana si eu am facut cu manuta mea...  Frumos dau jantele alea, dar cred ca poti sa gasesti si mai si. In rest... sa ai putere de munca sa iti iasa totul cum vrei!
|
La Tico nu e aceeasi poveste ca la Cielo. Imediat sub ceea ce pare aripa se mai afla si dublura, care are cam 1 cm distanta de la aripa si e mult mai rigida. Trebuie decupate amandoua, ca nu ai cum sa le indoi (sau eventual taiata doar dublura, desi nu prea ai cum, e pozitia dificila). E munca migaloasa sa evazezi spatele la un Tico.
|
|
|
16-03-10, 21:09
|
|
 Stage 5
|
Ce subiect aprins, boys will be boys ! 
Si mie imi place cum arata asa, dar evident no can do. Cand ma apuc de evazari in prima faza tai tot jos, si trag aripa in afara, dupa care completez. Trebuie sa recunosc ca din tot proiectul, de partea asta mi-e cel mai "scarba"  dar am rezolvat cu o scandura intre punte si podea, cat sa pot flendura masina ici colo  Colac peste pupaza, am terminat motorul    maine nu, dar joi si vineri ma ingrop in instalatia electrica, si pe weekend mi-am propus prima cheie
|
|
|
16-03-10, 21:41
|
|
 Stage 5
|
Alex, ce e drept, la asta nu m-am gandit. Si la cielo e dubla partea aia, dar odata ce ai indoit-o pe prima, nu sunt probleme.
|
|
|
18-03-10, 02:43
|
|
Stock
|
salut lume !sunt cam nou pe aici dar am intenty seriose sa ne mai vedem.pe scurt caut si eu un tico de vanzare .caut unu ieftyn si bun(in jur de 900 euro).standard la dotary ..ca styu eu ce sai pun pe el!...daca styty ceva de vanzare care sa merite .orcum ms .astept oferte la tel 0726 610 118.apropo daca nu avety masina venity cu sfaturile cum sa styu daca masina pe care o iau e buna sau nu!ce trebuie sa vad la un tyco cand il cumpar .etc.
|
|
|
18-03-10, 09:06
|
|
 Stage 5
|
Te voi ruga personal si politicos sa folosesti corect limba romana !  Mi-a luat 5 minute sa descifrez ce ai vrut sa comunici, citeste regulamentulu forumului inainte de toate, dupa care vei primi si informatiile cerute. Nu considera ca ai "inceput" cu stangul, dar asa nu ne vom intelege. Stima
|
|
|
18-03-10, 13:10
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM32CIP
Te voi ruga personal si politicos sa folosesti corect limba romana !  Mi-a luat 5 minute sa descifrez ce ai vrut sa comunici, citeste regulamentulu forumului inainte de toate, dupa care vei primi si informatiile cerute. Nu considera ca ai "inceput" cu stangul, dar asa nu ne vom intelege. Stima
|
Subliniez 
|
|
|
18-03-10, 23:21
|
|
 Stage 5
|
Banuiesc ca "subscriu" este cuvantul pe care il cautai  )
|
|
|
19-03-10, 16:12
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SKR*
Banuiesc ca "subscriu" este cuvantul pe care il cautai  ) 
|
Subliniez 
adica "intaresc" afirmatia pe care a facut-o TM32CIP 
|
|
|
20-03-10, 14:19
|
|
Stock
|
mai frate nu st iu cu ce am gresit si partea cu regulamentu l nu am gasit -o.faptu l ca folosesc "y" in loc de "I" nu cred ca face sc risu l asa indescifrabil.si incearca sa folosesti si tu tastatura de la munca pe care ai varsat 2 3 cafele sa vezi atunci ce bine merge cu scrisu l.
deci pana la urma cu ce am gresit ca am intrebat de o masina de vanzare sau ca am cerut sfaturi ?
nota moderator:
1."partea cu regulamentul" apare in fiecare sectiune a forumului, sus, intre primele 2-3 topicuri... scrie mare "REGULAMENT sau REGULI". Dar ca sa o gasesti ar fii trebuit sa te si uiti...
2. in limba romana nu se scrie cu Y in loc de I. Daca tu ai facut alta scoala decat restul lumii...
3. tastatura cu cafele varsate pe ea... sa fim seriosi, daca ai reciti ceea ce ai scris, inainte de a apasa butonul ala de "post", ti-ai putea corecta greselile "de tastatura"
4. ti-am corectat cu rosu postul asta... poate remarci ca nici macar nu articulezi cuvintele... asta nu mai e vina tastaturii.
Pe final... daca continui sa scrii in "messangeriana" voi fii nevoit sa iti sterg direct posturile. Ti s-a explicat de 2 ori, eu o fac a 3a oara... cred ca e suficient ca sa intelegi.
Last edited by Geo_ZGA; 20-03-10 at 17:01.
|
|
|
|
|