Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-09-07, 18:10   #436
mad_mario
Hyundai Driver

Stage 5

mad_mario's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Re: Club TICO

oriunde oriknd vin ...dar sa anuntati din timp:P
mad_mario is offline   Reply With Quote
Old 23-09-07, 18:25   #437
bz51zid

Stage 4

bz51zid's Avatar

ok haideti sa stabilim o zi si o ora mai pe la sfarsitu luni ca mai tarziu o sa inceapa vremea nasoala eu zic ca potrivit ar fi ploiestiu asta depinde ce zic si baieti de la constanta
Old 24-09-07, 11:13   #438
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

pai clar daca e aici n-am cum sa lipsesc nu ? wolfgang ai fost ma la ploiesti ?!
ven`u is offline   Reply With Quote
Old 25-09-07, 23:04   #439
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

@aikman si tatarman: haideti sa ne intalnim in weekend in Constanta. Vom fi 3 sau 4, sa vedem daca vine si Topser. Avem de vorbit despre sticker si despre o viitoare intalnire nationala.

Am o idee: daca tot in septembrie nu ne putem intalni (eu unul recunosc, nu-mi permit momentan, dar daca ne strangem mai multi, voi face un efort), haideti sa ne vedem cu ocazia SIAB-ului! ne intalnim la Bucuresti si eventual dam o fuga si la Ploiesti/Brasov, ca sa fim mai in centrul tarii...

Eu am fost la Bucuresti acum 2 zile, insa nici nu stiam pe cine sa sun/unde sa ma duc mai intai (nu cunosc Bucurestiul, iar centura aia "prietenoasa" mi-a placut atat de mult incat am stat pe-acolo vreo 2 ore in trafic). Pe langa asta, data trecuta am cautat un internet cafe timp de 2 ore, iar cand am gasit unul, am aflat ca era inchis de 2 luni

La o viitoare intalnire ideal ar fi sa venim toti cu masinile, insa putem sa mergem si grupati, in fond importanti sunt membrii, nu masinile (cu conditia sa fie Tico ).

In legatura cu sigla...haideti cu vectorizarea aia, care se pricepe VA ROG sa o vectorizati mai repede si eu voi scoate in maxim 2-3 zile stickerele dupa ce ajungem la o intelegere in legatura cu dimensiunea (imi trimiteti toti adresele prin MP, iar eu vi le expediez in plic - pe alb sau negru, dupa caz).

Edit: ca loc de intalnire, mie unul mi-ar fi indiferent daca ar fi vorba de Bucuresti sau Ploiesti....e vorba de doar 30km aproximativ...

Last edited by quick_5hifter; 25-09-07 at 23:07.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 25-09-07, 23:09   #440
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

ne intalnim daca ... am inteles ca sunt baieti care se intalnesc prin mamaia .. putem sa ajungem pe acolo ... eu cel putin ajung daca e .... si acum daca poti sa ne lemuresti (pe mine si tatarman) ce dracu inseamna vectorizare?
Old 26-09-07, 19:44   #441
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

am aflat si eu de curand ce inseamna, este un procedeul prin care se traseaza niste repere de-a lungul liniilor din desen (virtual), repere pe care masina de taiat plastic le foloseste ca sa....taie plasticul

Lamurire suplimentara: stickerele in general se fac prin stratificare, un petic de negru = fundal (de exemplu, nu neaparat negru), apoi urmeaza culoarea predominanta (in afara de fundal) si tot asa pana la ultima culoare care se gaseste in proportia cea mai mica (si/sau deasupra). Ideea e ca folia se gaseste la suluri de cate o singura culoare, de aceea este nevoie de varianta vectorizata.

Desigur, exista si imprimerii care scot pe un singur strat de plastic toate culorile (serigrafie cred ca se numeste operatiunea), insa nu stiu daca si unde exista in Constanta asa ceva (am o vaga banuiala....AREXIM). In ipoteza ca vom gasi o astfel de imprimerie in oras, nu mai e nevoie de sigla vectorizata, ci doar de varianta disponibila aici. Insa trebuie mai intai sa verific la Arexim (desi nu stiu unde s-au mutat, inainte erau la Sala Sporturilor).

PS: intalnire in Mamaia....mie nu-mi surade ideea, insa daca vreti acolo, vin si eu vorbim vineri prin mesaje private.

Last edited by quick_5hifter; 26-09-07 at 19:47.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 26-09-07, 20:43   #442
tatarman

Stage 3

Daca nu-i restrictie de varsta si nu intervine ceva, poate vin si eu...Cu sotii/prietene sau ca baietii...? Mai vb...
tatarman is offline   Reply With Quote
Old 26-09-07, 21:05   #443
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

ma quick_5hifter multumim ca ne-ai lamurit si pe noi ... dar acum mai urmeaza o parte ... daca e asa de greu numai sa explici nu e mia simplu sa mergem la cineva care se ocupa de asta si sa dam bani sa fac vectorizarea asta ??? ... si tatarman eu vin si cu bunica )
aikman is offline   Reply With Quote
Old 26-09-07, 21:09   #444
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

ma quick_5hifter multumim ca ne-ai lamurit si pe noi ... dar acum mai urmeaza o parte ... daca e asa de greu numai sa explici nu e mia simplu sa mergem la cineva care se ocupa de asta si sa dam bani sa faca vectorizarea asta ??? ... si tatarman eu vin si cu bunica )
Old 26-09-07, 21:10   #445
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

scuze de dublupost .. dar imi merge netu aiurea de tot ... rds
Old 26-09-07, 21:26   #446
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

care vreti , sambata la ora 7 , la Crazy , e intalnire daewooclub. ne vedem acolo
topser is offline   Reply With Quote
Old 26-09-07, 21:29   #447
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

e o idee ... da unde e crazy ?? ca imi suna cunoscut
Old 26-09-07, 21:38   #448
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

la sala sporturilor. in parc...la teatru... e bine ? ))
topser is offline   Reply With Quote
Old 26-09-07, 23:58   #449
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

@Quick : da un semn pe mess, am "nevoie" de tine
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 27-09-07, 00:50   #450
wolfgang_69

Stage 5

wolfgang_69's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[VW]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by razvan24 View Post
pai clar daca e aici n-am cum sa lipsesc nu ? wolfgang ai fost ma la ploiesti ?!
da omu,aam avut masina expusa acolo...dk nu m-ai vazut kre k era de la gloata de oameni care se adunase
wolfgang_69 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -