@aikman si tatarman: haideti sa ne intalnim in weekend in Constanta. Vom fi 3 sau 4, sa vedem daca vine si Topser. Avem de vorbit despre sticker si despre o viitoare intalnire nationala.
Am o idee: daca tot in septembrie nu ne putem intalni (eu unul recunosc, nu-mi permit momentan, dar daca ne strangem mai multi, voi face un efort), haideti sa ne vedem cu ocazia SIAB-ului!

ne intalnim la Bucuresti si eventual dam o fuga si la Ploiesti/Brasov, ca sa fim mai in centrul tarii...
Eu am fost la Bucuresti acum 2 zile, insa nici nu stiam pe cine sa sun/unde sa ma duc mai intai (nu cunosc Bucurestiul, iar centura aia "prietenoasa" mi-a placut atat de mult incat am stat pe-acolo vreo 2 ore

in trafic). Pe langa asta, data trecuta am cautat un internet cafe timp de 2 ore, iar cand am gasit unul, am aflat ca era inchis de 2 luni
La o viitoare intalnire ideal ar fi sa venim toti cu masinile, insa putem sa mergem si grupati, in fond importanti sunt membrii, nu masinile (cu conditia sa fie Tico

).
In legatura cu sigla...haideti cu vectorizarea aia,
care se pricepe VA ROG sa o vectorizati mai repede si eu voi scoate in maxim 2-3 zile stickerele dupa ce ajungem la o intelegere in legatura cu dimensiunea (imi trimiteti toti adresele prin MP, iar eu vi le expediez in plic - pe alb sau negru, dupa caz).
Edit: ca loc de intalnire, mie unul mi-ar fi indiferent daca ar fi vorba de Bucuresti sau Ploiesti....e vorba de doar 30km aproximativ...