Baieti, am intampinat urmatoarele probleme legat de stickere....ele se pot face in 3 feluri:
1)o folie speciala, laminata pentru protectie
2)cu vopsea
3)cu aplicare multistrat
1)folia speciala poate fi facuta direct dupa desenele atasate pe topic, deci nu mai e necesara nici o vectorizare...insa are un dezavantaj, ca nu e rezistenta prea mult timp la umezeala.
2)pentru varianta cu vopsea trebuie confectionata o matrita speciala, care costa (doar matrita) ~50 de euro, ceea ce este total nerentabil fata de numarul de membri de pana acum...
3)pentru varianta multistrat trebuie sa renuntam la scrisul "tico squad romania" de sus sau sa-l facem mai mare (eu sunt de parere ca e suficient cel de jos, eventual sa adaugam un "ROMANIA" dedesubt).
De asemenea, o mare rugaminte pentru Tatarman: incearca sa folosesti alt font pentru scrisul "TICO" (acela unde roata masinii este litera "O"), pentru ca scrisul "TICO" sa nu mai fie aplecat, ci drept ca si roata masinii....numai de proba, sunt curios cum ar arata...
O alta rugaminte, am nevoie de fontul pe care l-ai folosit, pentru o conturare la scara mai mare...asta in cazul in care ramanem la sigla de mai sus.
TEMA PENTRU TOTI:
>
ce varianta ati prefera? (1/2/3) - eu as prefera 3, pentru ca 1 nu e durabil, iar 2 e cam scump pentru mine...
>
sunteti de acord sa renuntam la scrisul "tico squad romania" din partea de sus? sau preferati sa-l marim?
>(daca tatarman are bunavointa sa mai faca un ultim efort

)
cum credeti ca e mai bine, cu scrisul italic sau drept (in zona rotii)? (va rog raspundeti la asta
daca si
dupa ce Tatarman va face modificarea, sa putem compara).
Ideal ar fi sa raspundeti cat mai multi si cat mai repede!