@CIP: am eu un condensator de 1 farad, pret mic
In primul rand
@ tatarman: stickerele alea 2 despre care spunea lumea ca sunt sugestive si bla-bla-bla....sunt perfecte! Eu cu alea votez (alea in care litera "O" din cuvantul "TICO" are si rol de roata in desen

)
Felicitari pentru ambitie si daruire! Ai facut unul dintre primii pasi pentru club!
In al doilea rand
@ others: stickerele am promis ca le materializez pe cheltuiala mea, insa am nevoie de FORMA VECTORIZATA! in momentul in care cineva reuseste sa vectorizeze desenul din semnatura lui Tatarman, va rog sa-mi dati si mie un PM ca sa iau sigla vectorizata cu mine si sa scot prima transa de stickere, pe fundal alb sau negru. Din estimarile mele "la ochi", suntem 15-20 de membri, nu? Haideti, vectorizati repede sigla sa vi le fac, nu ca ar fi mare urgenta sau conditie, dar vad ca va agitati atat de mult cu sigla....cele mai importante 2 lucruri ar fi fost (d.p.d.v. al urgentei):
a)sa ne intalnim, cunoastem si organizam cum trebuie
b)sa avem o denumire a clubului.
In al treilea rand, haideti sa stabilim o data la care ne vom putea intalni, macar pentru 1-2 ore. Si un loc (eu vad Bucurestiul cel mai nimerit, insa ma deplasez si pana la Buzau la legale).
Totusi poate ne intalnim pe la sfarsitul lui septembrie...in curand o sa vina frigul...
NU UITATI SA VECTORIZATI SIGLA!!!